Слънцето все по-силно грее, в коремчето на мама ОКТОМВРИйчето лудее! - Тема 10

• 44 639
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
Не са за бременни, но аз си взех 4 броя по 5лв от Пепко. 😀
Памучни и разтегливи евтинджоси, но тъй като по цял ден съм си вкъщи са ми перфектни.

# 391
  • София
Сега видях че наистина има, а на кой етаж е магазина,тонче си има охрана да попитам - иам, но така ще ми е по лесно?
Благодаря!

# 392
Paldora, можеш ли да качиш снимка на панталонките, че вчера бях в Пепко и не видях нищо подходящо, а и на ме н ми трябват къси панталонки за в къщи и за квартала Simple Smile

Не са за бременни, но аз си взех 4 броя по 5лв от Пепко. 😀
Памучни и разтегливи евтинджоси, но тъй като по цял ден съм си вкъщи са ми перфектни.

# 393
  • София
Сега видях че наистина има, а на кой етаж е магазина,тонче си има охрана да попитам - иам, но така ще ми е по лесно?
Благодаря!
На най-долното ниво. Най-най-най в дъното до бебешкото е секцията за бременни.

За съжаление, изборът е плачевен.

# 394
Удобни къси панталони има за по 4-5 лева в Sin Say в the mall на -1 до Пепко.Аз си поръчах и от HM на намаления,но не седят много добре.

# 395
  • София/Севлиево
Аз къси панталонки си взех от Кик в дъ мол.Не са за бременни,но са много удобни.

# 396
Аз да попитам има ли някоя от вас която сваля килограми ( не знам защо,не спирам да ям)

# 397
Момичета, от вената или от пръста ви взимаха кръв за обременяването?

# 398
Момичета, от вената или от пръста ви взимаха кръв за обременяването?

От пръста….

# 399
Аз да попитам има ли някоя от вас която сваля килограми ( не знам защо,не спирам да ям)
Аз само качвам хаха Simple Smile , също съм постоянно гладна , апетита ми се увеличи значително, както и килограмите.

# 400
Между кръвта от пръста и вената има разлика, защото от пръста е периферна. За обременяване се взима от вената, макар че някои лаборанти явно не го знаят. Ендокринолозите държат да е от вената.

# 401
На мен и трите пъти ми взеха кръв от вечната при обременяването с глюкоза.

# 402
На мен също от пръста, а после ми казаха , че трябвало от вената .

# 403
Как от пръста, просто нямам думи🙄Не е нормално човек постоянно да трябва да следи някой нещо да не сбърка , но накрая така излиза че трябва....🤯

# 404
От вената, тъкмо се връщам от лабораторията и чакам резултатите.

Общи условия

Активация на акаунт