Слънцето все по-силно грее, в коремчето на мама ОКТОМВРИйчето лудее! - Тема 10

• 44 620
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
  • София/Севлиево
Кръв от пръста не се ли взема само на бебета и малки деца?Другата седмица ще правя обременяване и се чудя като имам само 1 вена как ще стане.Ама няма начин-вчера КЗ ми излезе 5,8 и от април досега съм качила 10 кг...

# 406
  • омъжена
Да и на мен от пръста ми взеха. Странно ми беше..Нещо напоследък вдигам кръвно, четох ,че преклансия се развива към 28г.с дано не отивам на там.Утре съм при АГ по здравна каса ще я питам за това кръвно.

# 407
Момичета, от вената или от пръста ви взимаха кръв за обременяването?
Аз ходих днес. Първата кръв на гладно беше от вечната, другите през един час от пръста. И аз знам, че има разлика и се надявам да е правилно и да не се налага втори път да го правя.
 За слинга - с първото дете бях с тъкан, но много трудно се връзва.Е като стана на 5 месеца вече бях спец. Сега мисля да пробвам coboo.

# 408
  • София
За обременяването трябва венозна кръв, защото се получава разлика в стойностите, ако е от пръста. Понякога може да има цяла единица разлика в стойността. Което не е все тая дали резултатът на първи час е 7.5 или 8.5

# 409
  • София
Избора наистина е плачевен
Къси дънки 80 лв в Уайкики, дълги 20лв
В H i M
Си взех едни панталонлиза 8л, който са тънки от плат, харесах си и едни по плътни тъмно сини, но те бяха 26 лв не че не бих дала но в момента нямах много пари
И на малчо му харесах едни панталонки за 18 лв на котви

Ето и резултатите от мин път когато Вецев ми взе кръв за антититела, заради В отр. Кр група и каза да пия това

2х1
Редактирам се

Последна редакция: чт, 08 юли 2021, 22:22 от Станислава5642

# 410
Paldora, можеш ли да качиш снимка на панталонките, че вчера бях в Пепко и не видях нищо подходящо, а и на ме н ми трябват къси панталонки за в къщи и за квартала Simple Smile

Ето тези, от стара брошура са и миналата седмица на намалението ги бяха пуснали на 5 от 8.Сините, тъмно зелени и 2 сиви.

Скрит текст:

# 411
  • au bout du monde
Момичета, от вената или от пръста ви взимаха кръв за обременяването?

От вената и трите пъти.

# 412
Аз да попитам има ли някоя от вас която сваля килограми ( не знам защо,не спирам да ям)
Аз само качвам хаха Simple Smile , също съм постоянно гладна , апетита ми се увеличи значително, както и килограмите.

Аз не свалям, но от 1месец не съм мръднала нагоре. Хапвам си по 4-5 пъти дневно, не се ограничавам от нищо, но дали от жегите не знам - килограмите не мърдат за момента.

# 413
Мамите от Пловдив дали са се спрели на конкретен педиатър?

# 414
Мамите от Пловдив дали са се спрели на конкретен педиатър?
Аз да д-р Пепеланов , той е бил мой педиатър , сега е и на сина ми и живот и здраве ще е и на дъщеря ми . Страхотен е !

# 415
Той работеше само на частно, нали? И преглежда новородени в Селена след изписването им.

# 416
Ох,момичета аз с това желязо вече ще ревна Confused няма вдигане . Днес бях на преглед ,за сега бебето си набавя,но докога не се знае... А казаха,че при анемия има по тежка жълтеница,трябва и на него да се дава желязо... И ми стана много криво. А и бебето е седалищно, вярно че има много време,ама все пак.
Намрънках се Grinning

# 417
Ох,момичета аз с това желязо вече ще ревна Confused няма вдигане . Днес бях на преглед ,за сега бебето си набавя,но докога не се знае... А казаха,че при анемия има по тежка жълтеница,трябва и на него да се дава желязо... И ми стана много криво. А и бебето е седалищно, вярно че има много време,ама все пак.
Намрънках се Grinning

Колко е желязото? А хемоглобина? И какво приемаш?  (Извинявам се, ако си го написала..не съм видяла). Аз съм от септемврийските мами и също съм с много нисък хемоглобин...и не успявам да го вдигна Sad

# 418
Той работеше само на частно, нали? И преглежда новородени в Селена след изписването им.
Да .

# 419
Мацки, преди седмица ходих да си взема едни резултати от изследвания и лаборантката ме пита дали имам някаква карта ли каза, картон ли... Не запомних, но другата седмица съм на ЖК и ако може да ми кажете какво е това нещо, че да питам АГ трябва ли ми без да се изложа Hug Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт