Слънцето все по-силно грее, в коремчето на мама ОКТОМВРИйчето лудее! - Тема 10

• 44 545
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
И ние бяхме така миналата седмица, за щастие се разминах е леко. Малката се събуди с хрема един ден и до вечерта имаше 37,3,но не се повтори. Цяла седмица ми се влачи с хрема, но поне само това беше. Аз на следващия ден се чувствах зле, пареха ми очите и носа. Явно изкарах нещо, но леко. Аз давам коластра цяла зима на децата за поредна година и виждам ефект, когато боледуват е леко и кратко. Док каза, че мога и аз да я пия сега, ако ми стане по-зле, но както казах за късмет се разминахме.
Аз се чудя друго, вече се побъркаха с тези ограничения в храната. Дойде сезонът на царевицата, много обичам варена царевица. Дали е с много висок гликемичен индекс 🙄 Може ли да се яде като ми е висока глюкозата, чудих се дали да взема и да си сваря, но се спрях и реших, че ще питам док. Естествено, ще ям два пъти и ще ми мине, няма да изям един тон, но аз съм много стриктна и на всяко нещо взех да се чудя така 🤪

# 601
Мн сладки неща сте купили ,детето донесе нещо вкъщи ,тя е със сополи и влажна кашлица ,в неделя и аз започнах да кашлям ,мн е гадно бременна и кашлица ,правихме снимка на нея няма нищо ,сега пуснах носен секрет ,аз се чудя какво да пия ,започнах стодал сироп ,от нея имам уж по безобидно ,дано да се разбере какво е в четвъртък сме на преглед . А днес съм на консултация и там ще питам.
Моята дъщеря преди 10дни беше май със същия вирус. От нищо то започна да кашля. След няколко дни и сополи.Оказа се, че и племенниците ми на другия край на България са също с кашлица и сополи. При нас дъщеря ми се оправи за 10 дни със сироп и капки.Аз за късмет не се разболях.

# 602
И моя малкия е с кашлица и сополи. Размина ни се пак плажа, много ме е яд, че баща му тази седмица е тук и може да ходим, после няма да го има, аз не знам колко ще успявам да го карам. Иначе поне съм спокойна, че аз никога до сега не съм лепвала на малкия вирусите, а не е като да се ограничава е, целуваме се, спим заедно и тн. За което се радвам, че не си представям болна да се грижа за болно детр

# 603
На детето давам Авирон сироп за деца , когато вида че му е лошо или почне да ми става топъл , но съм сигурна че е просто вирус . Страшно много помяга  при вируси и   веднага го пресича , ако е бактерия обаче не помага.  Като си тръгна за Дания си взимам  винаги по 6 шишета да си имам .
Ако искаш съветвай се с твоята лекарка

# 604
Аз се лекувам само с Авирон като нр бях бременна а и на бременни се дава много е добър и се пие по схема мм беше мн болен веднага го пресече а имаше и температура

# 605
Момичета как се справяте с болките в таза и гърба?

Имам възглавница за бременни,но и тя вече много не ми помага. Налага ми се основано да лежа и може би и това допринася за болката.

# 606
Аз пък преди около 2,3 седмици започнах да кашлям от нищото, буквално. Около седмица продължи без нищичко друго и си мина, не съм пила нищо, защото не беше кой знае какво. Но се чудя какво пък беше това, може ли от климатика да е било, защото съвпадна с първите горещи дни и започнахме да пускаме климатик по цял ден?

# 607
Аз пък преди около 2,3 седмици започнах да кашлям от нищото, буквално. Около седмица продължи без нищичко друго и си мина, не съм пила нищо, защото не беше кой знае какво. Но се чудя какво пък беше това, може ли от климатика да е било, защото съвпадна с първите горещи дни и започнахме да пускаме климатик по цял ден?

Аз също съм с кашлица от известно време и не мога да определя на какво се дължи. Първо си мислех да не е от алергията ми, после от климатика... След два дни съм при АГ и вече нямам търпение да споделя за оплакванията си и ако трябва да ме праща при друг специалист.

Искам да попитам - от кога е удачно да започнем да поставяме бебето в електрическа люлка или вибращ шезлонг? Подариха ми страхотна люлка на Joie 2в1, но с първото ми дете имах само кошницата за кола и никакви други глезотийки и наистина нямам представа

# 608

Аз също съм с кашлица от известно време и не мога да определя на какво се дължи. Първо си мислех да не е от алергията ми, после от климатика... След два дни съм при АГ и вече нямам търпение да споделя за оплакванията си и ако трябва да ме праща при друг специалист.

Искам да попитам - от кога е удачно да започнем да поставяме бебето в електрическа люлка или вибращ шезлонг? Подариха ми страхотна люлка на Joie 2в1, но с първото ми дете имах само кошницата за кола и никакви други глезотийки и наистина нямам представа

Тази,която си показала мисля,че е от новородено,поне така ми изглежда подложката
Аз имах шезлонг от стола за хранене и я слагах от изписването в него.

# 609
Момичета вие кога мислите да ходите на 3та фет чак в 32ра ли мен аг ми каза да отида 29/30 а пък Карагьозова ми казвашр чак 32ра та се чудя ... то май не е от голямо значение

# 610
Момичета вие кога мислите да ходите на 3та фет чак в 32ра ли мен аг ми каза да отида 29/30 а пък Карагьозова ми казвашр чак 32ра та се чудя ... то май не е от голямо значение

В 30 е добре до колкото знам. В сайта на Щерев пише, че се извършва между 30 и 32.

# 611
Във Фемина между 28 и 32ра ами азмще съм 29 +3/4

# 612
И аз знам 30-32. С баткото ходих в 32ра,сега ако мога ще запиша за по-рано час, че и без това върви напред бебето.

# 613
Snej   имаме същата от баткото.  Ами него започнахме да го слагаме на 15 ден примерно ...

# 614
Момичета, някоя от вас ползва ли глюкомер? Трябва да си взема да следя сутрешната захар, а не знам какъв да е.

Общи условия

Активация на акаунт