Единадесети клас - лятно емоционална

• 40 916
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Десем, да не обърка темата?

Четохте ли Националния план за справяне с Ковид? Надявах се на по-всоки цифри за преминаване към ДО, но поне вече имаме разписани някакви ясни параметри.

# 406
  • София
Четох го. 😫 По груби сметки, на 2500-3000 човека на ден, пак ДО, а на 1500 - по график. Нашите тази година ще са деветата дупка на кавала, нито НВО ще имат, нито ДЗИ, та се сещам изобщо колко ще бъдат включени в този график.
Направо вече ми идва да зарежа всякакви правила, да го изкараме масово и да се свършва!

Последна редакция: нд, 25 юли 2021, 11:56 от Слънчевата

# 407
  • София
Десем, да не обърка темата?

Четохте ли Националния план за справяне с Ковид? Надявах се на по-всоки цифри за преминаване към ДО, но поне вече имаме разписани някакви ясни параметри.
Без да съм Desem мисля, че посочи адреса на лекарката от табелата. На този адрес е Центъра по психично здраве.

# 408

И аз минах през лекарката за бригадата.
Екстра беше. JoyJoyJoy

# 409
  • София
Надпис на железарска работилница: "Поради напреднала възраст, чекии не правим." Joy

# 410
  • София
Не, Санака, не съм. Joy
Fair Lady, е дала подробностите Hug

# 411
  • София
Разбрах, разбрах! Не направих връзката с адреса. Simple Smile

Малчо беше на лагер на палатки в Кресненското дефиле - рафтинг, канута, катерене, скачане скали... Все неща, които харесва. Още след първия ден писна да го прибирам - не можел да спи. Лагерът е съвсем близо до шосето за Кулата и цяла нощ слушал минаващи коли и камиони. А той нали е селянче, свикнал е да спи на тишина и песен на щурчета. Joy На третия ден се предадох и го прибрах - изтощен, прегладнял /гадна била храната/ и нахапан от комари на решето - имаше поне сто ухапвания /оставили палатката отворена и влязъл цял рояк комари/. Първият ден яде като сомалийско сираче, почти без да дъвче Joy и спа 15 часа. Толкова измъчен вид имаше - все едно го прибрах от концлагер. Laughing

# 412
  • София
Санака, сега ще те обича още повече Joy

# 413
  • София
Моето днес го изпращам на море. Подозирам, че няма да иска да ходя и да го прибирам. 😂
Оф, притеснено ми е.

# 414
  • София
Слънце, като свърши парите ще се върне Joy

# 415
  • София
Слънце, спокойно, големи са децата вече. Всичко ще е наред. Наборката заминава на 2-ри. Притеснено ми е единствено за пътуването, защото ще пътуват с кола с 20-годишен шофьор. Но пък като се сетя как кара голямата и се успокоявам.

# 416
  • София
Привет, силно летни теми сме захванали вече. Ние пътуваме днес. Девойката изкара едно тийнейджърско море. Имало е разум, не е прекалявано с нищо. Е, не са спали и има последствия, ще си знае и това за друг път.
Ако им кажеш да стоят, докато свършат парите, ще откарат месец. Моята е с приятелка и двете родени счетоводителки (Слънце, знаеш за какво говоря). Даже им останали пари, можело ли да ги пренасочи за бижута. Ако им одобрят профил изобразително изкуство, как ли ще ме одруса за материали.

Та след морето втори ден спи. Почти на сън реорганизира багажа и сега  спи в колата. От морето с приятели е много доволна. Бяха с възрастни придружители, не съвсем сами.

Хубави и спокойни летни дни, момичета! И здраве да има!

# 417
Софиянки, момичешки майки,ако вашите дъщери се приберат и кажат,че са видели едно страхотно момче, и са загубили ума си, да знаете, моето е./шегувам се,надявам се,разбирате/.
   Набор и гадже днес и утре ще се вихрят в столицата.Сестра ми и зет ми са на планина и племенникът ги е поканил на гости.
   Човекът си бачка и си кара ваканцията и хич не му дреме за задължителна литература,преговор и прочие училищни неща.Те били останали в друго измерение.
   Те и джобните му са се отправили към същото измерение,ако най-накрая не си оправи стаята.Лошото е,че няма как да му спра заплатата.
    Подари на гаджето заек заРД,тя о оставила у баба си.Бабата развила алергия и познайте сега кой гледа заека?!
   Две кучета,заек 5 кокошки,още зайци,мъж,зет и бременна дъщеря, която от време на време ни прави диви и щастливи.ИСКА ДА ИЗБЯГАМ В ДРУГО ИЗМЕРЕНИЕ.

# 418
  • София
Марулета, пусни кучетата, зайците и кокошките на обща опознавателна разходка в двора. Joy
Остави мъжа ти и зет ти насаме с щерката за два дни.
Ти самата се тропосай на сина и племенника, с оправданието, че ти трябва софийска шопинг терапия.
Мисля, че ще ти се наредят нещата. Joy

# 419
Ама те момчетата са с гаджетата в София,немам шанс.
   От щерката бягаме всички.Само зетя не,щото живее с нея.
   Тази сутрин свекитата си заминаха,и те 20 дни бяха у дома.Докато пиехме кафе на двора сутринта,всички -за довиждане,казах на младото семейство,че се прибирам от работа,бия ключа на етажа и не искам да виждам никой.И ще вечеряме на свещи,никой да не види ,че сме си у дома.

Общи условия

Активация на акаунт