Седмокласници 2020/2021 - Черешката на тортата - (28.06 - 04.07)

• 93 251
  • 1 639
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Само онлайн ли може да се подаде заявление за участие в класиране? Специално за Варна, нямаше ли и определени училища, където може да се подадат документи на хартиен носител?
Навсякъде е електронно подаването. Има училища-гнезда във всеки град, но там просто оператор вписва в системата подредбата на желания, вместо родител. Излишно разкарване ми се струва, а и през 2019 оператор беше въвел желанията на 1 дете, в профила на друго. Добре, че бързо се бяха усетили родителите на второто дете, та го оправиха.

# 751
  • София
Само онлайн ли може да се подаде заявление за участие в класиране? Специално за Варна, нямаше ли и определени училища, където може да се подадат документи на хартиен носител?
Няма подаване на хартиен носител. Може да се подаде в училище-гнездо, но разликата е, че вместо вас, някой друг ще въведе желанията в системата.

Ох, бе, Лейдиии... Joy

# 752
Благодаря!

# 753
Е, във Варна има. Joy

# 754
  • Варна
Момичета от по-горните набори (специално подчертавам Санака и Дидева), на вас паметник не са ли ви вдигнали още? Ако не, ще инициирам комитет да го направим! Евала! За знанията, за търпението, за неуморността!
Наздраве Simple Smile

# 755
  • София
Не е важно колко, а кои паралелки. В момента помагам на детенце, което е с бал 304 и с конкретни желания, които не включват високобалови паралелки. Ще наредим общо 16 желания, ще влезе в някое от първите 4.
👍 Аз затова се шашардисах от бройката препоръчвани паралелки. За какво да пишем десетки, които не иска, като за желаните техникуми ще му стигне бала?

# 756
Не само това, а някои паралелки са по няколко броя - така например в НЕГ има видима една паралелка в класирането, реално са седем или общо 91 момичета и 91 момчета.

# 757
  • София
Ще си ги сметнете броя на желанията. Броят на паралеките трябва да е достатъчен.
Може някой с бал 200 да иска да пише испанската на първо място, ако това му е желанието. Не виждам причина да го сприраме.

Тази година с тия лесни матури има супер много деца. които са се справили и ще е тегаво. Най-вероятно ще има много по-високи мин балове за всяка паралелка, в сравнение с миналата година.

# 758
  • София
Някой би ли споделил мнение за 119 СУ преподаване, дисциплина?
Категорично НЕ за 119-то от мен!
Скрит текст:
Той от всичко разбира този директор. Joy
Мдаааа! И най-вече от това да си поиска пари под масата да запише първокласник, който живее на 50м. от входа на училището. И още куп неща, за които не ми се говори.

За "Джон Атанасов" имаше питане - моите впечатления от завършили го ученици и от една преподавателка там - чудесно училище и откъм дисциплина, и откъм учене. Дори и балът да не стига за мечтаната хардуерно/софтуерна паралелка има още 4 или 5 с по-нисък бал, които си струва поне да се проучат.

# 759
Здравейте, дами! Поздравления за всички деца, дано всичко им е на късмет! Бихте ли ме упътили как най-приблизително бих могла да сметна колко деца има пред сина ми за математически бал т.е. 3 МАТ+1БЕЛ. Точките са му 97,75 МАТ и 88.5 БЕЛ за София град. Благодаря!

# 760
  • София
Няма как. Не знаем кой с някакви точки по МАТ колко има по БЕЛ.

С толкова висок бал не би трябвало да се притеснявате за НПМГ и ТУЕС, за СМГ не се знае.

# 761
  • София
Момичета, нали до 16 юли трябва да се запишем, ако сме приети на първо класиране? До 12-13 ще разберем и веднага като се види резултата можем да отидем в училище ли? Ох, питам, защото искам точна дата, за да резервирам мореееее и най накрая да се отпуснем?!.

# 762
Как да сметна на кое място сме по бал за гр.Варна ?  Сбора от двате НВО ни е 155.25

# 763
  • София
Отваряте статистиката, намирате 155,25 и виждате в съседните колонки БЕЛ+МАТ:
в едната пише колко деца са с този бал, в сеседната - колко са с повече от този.
Събирате двете числа.

# 764
Няма как. Не знаем кой с някакви точки по МАТ колко има по БЕЛ.

С толкова висок бал не би трябвало да се притеснявате за НПМГ и ТУЕС, за СМГ не се знае.
Благодаря Ви, Грета! И аз така мисля, пробвах всякакви изводи да изфабрикувам, но се заплитам в собствените си умозаключения Grinning А, иначе, точно за това "за СМГ не се знае" е въпросът :p

Общи условия

Активация на акаунт