Седмокласници 2020/2021 - Черешката на тортата - (28.06 - 04.07)

• 93 164
  • 1 639
  •   1
Отговори
# 795
  • у дома...
Момичета, "Копие на имунизационния паспорт издаден от лекуващия лекар на ученика" има ли някаква давност? Понеже се изисква при записване, се чудя, дали да ходя сега да го вадя или първо да изчакам класирането. Но пък тогава имам 2-3 дни за записване, а нашата лекарка работи с часове с дни напред и може да не успея.
Кои училища изискват такова копие?
при записване всяко училище.

# 796
Някой може ли да сподели мнение за МГ Русе - дисциплина, извънкласни дейности, загриженост и подкрепа от страна на преподаватели...
Аз не, ама ще борим природната паралелка там. Съпругът ми  и хиляда познати са завършили това МГ, по резултати обикновено са топ 5, като гледам познатите деца колко са уверени в себе си, чудни млади хора - няма какво да се съмнявам. Всъщнот МГ е избор на сина.

# 797
  • София
Момичета, нали до 16 юли трябва да се запишем, ако сме приети на първо класиране? До 12-13 ще разберем и веднага като се види резултата можем да отидем в училище ли? Ох, питам, защото искам точна дата, за да резервирам мореееее и най накрая да се отпуснем?!.

Ако със сигурност ще бъде прието по първо желание, да.

# 798
  • Beyond the Frontiers
Момичета, "Копие на имунизационния паспорт издаден от лекуващия лекар на ученика" има ли някаква давност? Понеже се изисква при записване, се чудя, дали да ходя сега да го вадя или първо да изчакам класирането. Но пък тогава имам 2-3 дни за записване, а нашата лекарка работи с часове с дни напред и може да не успея.

Ами в Туес не пише да искат такова нещо, а Медицинско удостоверение от личния лекар със задължително отразени цветоусещане и диоптри – оригинал. Например.

# 799
  • София
Тези, които гледах искаха имунизациите на 15 септември.

# 800
  • София

Дъждец, НЕГ или НПМГ решихте? Или още сте в чуденка?

Хах, за имунизационния паспорт изобщо не се и сетих...

# 801
Бихте ли ми дали малко повече информация или къде да я намеря, моля?
Ето, че темата е полезна и за уж челите.

# 802
  • Пловдив
Английската гимназия в Пловдив изисква при записване такъв имунизационен паспорт. Мисля, че и другите елитни гимназии (Математическата и Иван Вазов) също искат, но в момента не мога да проверя.

# 803
  • Ланкър, планините Овнерог
Какъв имунизационен паспорт пък сега? Това не е ли бланка, която се печата през с-мата на лл? Щото аз не знам моите да имат такова нещо.

# 804
оффф, шашкате ме, какъв имунизационен паспорт??? къде пише какви документи са нужни за записване?
и къде пише какво се подава кога, напр че от 1во за 2ро не искат оригинала на свидетелството за 7 клас?
вчера пак наредба 10 четох и не видях...

а случайно някъде да пише черно на бяло, че ако детето е прието в уч по МК (или дори и АК напр) и записано там с дипломата си, няма системата на МОН да не го допусне до класиране - имам стряскащи мисли по този въпрос.

а служебната бел с резултатите от НВО стандартен документ от канцеларията на училището настоящото ли е? винаги ли мога да помоля за такава, вкл. два броя?

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 22:04 от arino

# 805
  • София
Така е, седмокласните теми са възможно най-скучните.
Да, бе, да! Защото не си чела нашата седмокласна тема. Joy Няма такъв купон! Многобройните задавания на един и същ въпрос изобщо не се забелязваха сред нескончаемите шеги и истории.

# 806
  • Пловдив
Ето задължителните документи за записване за Английската гимназия в Пловдив - единият от документите е Копие на имунизационния паспорт.
http://www.eg-plovdiv.com/bg/students/students-admissions.php

Проверете си информацията в съответното училище, защото някои у-ща изискват този паспорт в началото на учебната година.

# 807
Имунизационният паспорт е бяла книжка със зелени букви, която някои ЛЛ попълват, а други не, но като цяло - купува се от всяко ДКЦ или книжарница с продажба на документи и в нея ЛЛ попълва извършените ваксинации.

# 808
  • София
Мдам, или пък се забелязваха, но някой се пошегува с неразбралия и пак обясни.
 Тогава и Дидева присъстваше много осезаемо в темата и покрай цялата плява, според някои, всъщност изговорихме много съществени неща. Аз поне, почти всичко, което съм научила, е благодарение на нея, защото не мога да чета нормативни документи. 😂
И с подкрепата на Санака, която е нашият юрист-консулт. 😂

# 809
Благодаря за информацията! Беше полезна! 🌷

Общи условия

Активация на акаунт