Седмокласници 2020/2021 - Черешката на тортата - (28.06 - 04.07)

• 92 822
  • 1 639
  •   1
Отговори
# 270
https://www.24chasa.bg/Media/2021/06/28/9817ceda-9b0f-4e2c-b829-0a7c0d5f77f8.pdf
Качвам линк от една обобщена статистика за София и другите градове . Чакаме детайлната да видим какво е положението.

# 271
Благодаря! Намерих за София мястото, където ще я качат. Ето тук:

http://ruo-sofia-grad.com/изпити-и-прием-на-ученици/изпити-и-нво/нво-7-клас/

Ако някой е получил отговор, кога ще бъде качена от тази година за София, да сподели.

Статистиката на сайтовете на руо -та
Стара Загора РУО -Вдигна телефона една госпожа. Питам за статистика за успеваемост за 7 клас.
-Да , след месец очаквайте.
 -МОЛЯ, защо .
Усети, че нещо различно питам от това, което си мисли явно и говори с някой .
Каза- да ще има, проверявайте

# 272
Дано само по български не му остави петица, при тези резултати ще е срамота
ама знам ли

# 273
Ох момичета, даже не смея да споделя резултати,като гледам вашите. Но тази пандемична година му се отрази много зле на сина ми. Като слушам статистиката, май само на него.Казват,че резултатите са най-високи за последните три години.Вашите деца са супер, браво на тях.  На нас няма да ни стигнат за двете желани училища.

За статистиката-БЕЛ-85.500  МАТ-67.250
Същите като на сина ми миналата година! Бала стига за френската, но той не искаше френски, за 133 не стигна, приеха го в 32-ро.

Желанията ни са -133-то и 35-то, обаче в училище му писаха 5-ци по БЕЛ и МАТ и не стигат.

# 274
Поздравления на всички Kissing Heart
Едва сега погледнах какво е това "статистика" и не можах да се ориентирам Joy Не разбирам какво точно да гледам, особено изумено се гледаме с графа "Натрупване" Joy А мислех, че ми е ясно
Тази статистика е толкова обща...за мен по-важна етази по градове.
И въпреки това статистиката няма как да отгатне кое дете къде иска да кандидатсва.
Та в тази връзка и на мен не ми е ясна:)

графа "Натрупване" показва колко деца имат същия и по-висок резултат - БЕЛ + МАТ показва сборът от точките по двата предмета.
Когато излезе статистиката за тази година ще може да съпоставите колко е тежестта на същия сбор от точки тази година. Или с други думи дали точките ще ви стигнат тази година за желаното място или не. Разбира се с известна условност, защото тази година желанията на децата може да са мнооого по-различни от миналогодишните.

Нещо "Натрупването" не е ок ... няма я общата картина.
Децата не са едни и същи ... тоест тези които са пред детето и по БЕЛ и по МАТ.
По отделните НВО има логика, но иначе не.

# 275
  • София
Кое не е наред? От натрупването може да се види колко деца имат по-висок сборен резултат от бел и мат.

# 276
  • София
БЕЛ - 76.50. МАТ -91.75.
Доволни сме. И такива ни бяха резултатите от последният пробен на Регалия, така,че всичко е нормално. 133 СУ математика с английски или 31 СУ математика с английски е по- добро? За НПМГ няна да стигне бала. За езиковите още не е наясно.

# 277
  • София-Младост

SANI+
За 31 СУЧЕМ ми дадоха доста добри отзиви. А в 133 тази паралелка д АЕ+МАт е нова, така че...не знам.

# 278
Кое не е наред? От натрупването може да се види колко деца имат по-висок сборен резултат от бел и мат.
Да, така е .... математиката е наред, но логиката не
Няма гаранция че едно и също дете е по-добро от моето и по двата предмета. Резултатите може да се полярни.
Няма как да ги обединяваш.

# 279
  • София
Това има значение само при смятане на бал за мат.паралелки, където се взима 3 пъти мат. Там наистина е по-трудно, но не е невъзможно.

# 280
  • у дома...
Няма гаранция че едно и също дете е по-добро от моето и по двата предмета. Резултатите може да се полярни.
Пловдивската статистика не е с натрупване. А и трябва да се гледа графата МАТ+БЕЛ. Балообразуването и това дали желаните паралелки са с квоти или не.

# 281
  • София

Няма гаранция че едно и също дете е по-добро от моето и по двата предмета.
А това какво значение има?

# 282
При неуморната Дидева вече има статистика за Пловдив с натрупване.
И за други градове има.

# 283
Пловдивската статистика не е с натрупване. А и трябва да се гледа графата МАТ+БЕЛ. Балообразуването и това дали желаните паралелки са с квоти или не.
София гледам.

# 284
  • София

88 БЕЛ и 89  МАТ... Някой знае ли кога и къде се гледат работите, впрочем? Той самият също иска да види къде и какво е объркал... Очакванията бяха м/у 86 и 92, но повече щях да се радвам на 90. Е, каквото - такова. Най ще ме е яд, ако не влезе физика за 1 или 2 точки. За 10 няма да ме е яд толкова...

Общи условия

Активация на акаунт