Седмокласници 2020/2021 - Черешката на тортата - (28.06 - 04.07)

• 92 859
  • 1 639
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Поздравления на всички Kissing Heart
Едва сега погледнах какво е това "статистика" и не можах да се ориентирам Joy Не разбирам какво точно да гледам, особено изумено се гледаме с графа "Натрупване" Joy А мислех, че ми е ясно
Тази статистика е толкова обща...за мен по-важна етази по градове.
И въпреки това статистиката няма как да отгатне кое дете къде иска да кандидатсва.
Та в тази връзка и на мен не ми е ясна:)

графа "Натрупване" показва колко деца имат същия и по-висок резултат - БЕЛ + МАТ показва сборът от точките по двата предмета.
Когато излезе статистиката за тази година ще може да съпоставите колко е тежестта на същия сбор от точки тази година. Или с други думи дали точките ще ви стигнат тази година за желаното място или не. Разбира се с известна условност, защото тази година желанията на децата може да са мнооого по-различни от миналогодишните.

# 226
  • sofia
Кога се наливат оценките от училище в сайта на МОН?

# 227
  • София
Тазгодишната статистика не е излязла, нали?

# 228
  • Стара Загора
Ще ги синхронизират,  когато са готови дипломите. Аз лично на 2 ри или след това очаквам
За статистиката на сайтовете на местните руо следете

# 229
Тазгодишната статистика не е излязла, нали?

До края на деня трябва да излезе, обикновено 2-3 часа след резултатите

# 230
Едва сега погледнах какво е това "статистика" и не можах да се ориентирам Joy Не разбирам какво точно да гледам, особено изумено се гледаме с графа "Натрупване" Joy А мислех, че ми е ясно
Тази статистика е толкова обща...за мен по-важна етази по градове.
И въпреки това статистиката няма как да отгатне кое дете къде иска да кандидатсва.
Та в тази връзка и на мен не ми е ясна:)

графа "Натрупване" показва колко деца имат същия и по-висок резултат - БЕЛ + МАТ показва сборът от точките по двата предмета.
Когато излезе статистиката за тази година ще може да съпоставите колко е тежестта на същия сбор от точки тази година. Или с други думи дали точките ще ви стигнат тази година за желаното място или не. Разбира се с известна условност, защото тази година желанията на децата може да са мнооого по-различни от миналогодишните.

A къде ги гледате тези статистики и натрупвания? Аз в профила на моето дете не виждам.

# 231
  • София-Младост
Отваряме статистиката за гр.София и започваме.
Най-напред събирате резултата от матурите - при вас: 86,5 + 85,25=171,75т.
Първо стигате до това число в първата колона за "Брой точки" оцветена в жълто, ...
Аз пак, но къде виждате такава таблица?

# 232
  • София
В сайта на Дидева.

При нашия младеж резултатите са такива:
Български език и литература   83.500
Математика                                         87.250

Целта е НГДЕК. Ще чакаме резултати за там в петък.

# 233
  • София
Най-добре следете сайта на Дидева.
По-горе бяха пуснали линк.
Години наред тя е най-голямата подкрепа в този форум.
Ще пусне и статистики по области, и всичко.
И традиционно е рамо до рамо със седмокласните майки в темата тук за прогнозно класиране.

# 234
От сайта на дидева. Аз не разбирам защо точки бел мъже или бел жени напр е по-голяма от 100. Много бих се радвал някой да обясни много подробно кое какво е, за да съм готова да анализирам що годе като излезе тазгодишната.

# 235
  • Plovdiv, Bulgaria
Информация за Пловдив
Съгласно заповед на началника на Регионално управление на образованието - Пловдив, учениците в присъствието на родител или настойник, могат да се запознаят с проверената си изпитна работа от национално външно оценяване в края на 7. клас в присъствието на член на регионалната комисия за проверка и оценка на изпитните работи в периода от 30.06.2021 г. до 02.07.2021 г. включително от 08.30 часа до 18.30 часа:

по български език и литература: в Спортно училище "Васил Левски", гр. Пловдив, бул. "Шести септември" №1
по математика: в ПГ по електротехника и електроника , гр. Пловдив, бул. „Пещерско шосе“ №26
по чужд език: в ЕГ „Иван Вазов“, гр. Пловдив, бул. „България“ №121

# 236
  • София
Ала-Бала, ето детайлната от миналата година.
Без тазгодишната няма особен смисъл да изчисляваш...
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1NFd9UFiSz31tdOHuQrphvvFO … it#gid=1187695057

Арино, най-вероятно защото се касае за сбор от точките по математика и по български.

# 237
  • на пистата
Доволна съм от моета дете.Точките по математика са му точно колкото си ги сметна и у нас-71.
По бел 75
Вече мога да си отдъхна.

# 238
но то няма 200 и близо 200, а са 100 и малко...

# 239
  • София
Може би не ти зарежда цялата таблица, защото целият трафик от МОН се премести при Дидева. Joy

Общи условия

Активация на акаунт