Седмокласници 2020/2021 - Черешката на тортата - (28.06 - 04.07)

• 92 706
  • 1 639
  •   1
Отговори
# 645
  • гр.Варна
Аз чакам прогнозните за МГ-Варна,макар да знам,че на синко му стигат.
Да видим как ще си нареди желанията,обаче Simple Smile
И....ще започвам да планирам обещаната екскурзия за семейството другия месец. Wink

# 646
  • София
И....ще започвам да планирам обещаната екскурзия за семейството другия месец. Wink
офтопик: много завид Simple Smile - чак август се очертава при нас....
пп. ако имаме именници и именячки, честит празник!

# 647
  • Варна
Лилле, не леж на таз кълка! Joy Стискам палци да ви стигнат точките за където искате Hands Pray, но моля ви не се осланяйте на мойте аматьорски упражнения, да не стане сакатлък!

Благодаря RelaxedДано все пак имаш късмет на начинаещия в прогнозирането  Smile

# 648
  • Пловдив
Имам следното питане:
Първо желание на детето е МГ /за Пловдив/, балът му за там с утроената мат става 463. Гледайки статистиките и минималните балове би следвало да го приемат. Но все пак  ще пишем и второ желание-избрал е  английски в ЕГ Иван Вазов. Въпросът е че за там балът му става  по- висок 466 /защото БЕЛ е с  по-висок резултат от МАТ/.
На първо класиране има ли вероятност да го класират в ЕГ /второ желание/ вместо в МГ /първо желание/?

# 649
  • София
Нали вече отговорихме на този въпрос по-нагоре. Ако му стигне бала за първо желание, няма как да го приемат по второ.

# 650
  • София
Имам следното питане:
Първо желание на детето е МГ /за Пловдив/, балът му за там с утроената мат става 463. Гледайки статистиките и минималните балове би следвало да го приемат. Но все пак  ще пишем и второ желание-избрал е  английски в ЕГ Иван Вазов. Въпросът е че за там балът му става  по- висок 466 /защото БЕЛ е с  по-висок резултат от МАТ/.
На първо класиране има ли вероятност да го класират в ЕГ /второ желание/ вместо в МГ /първо желание/?

Ако балът е достатъчен за първо желание, ще го приемат там.

# 651
Имам следното питане:
Ако баловете се вдигнат чак толкова много и прескочи 463 .. Няма да го приемат там, ще се класира на 2ро желание.
Това за коя паралелка е ? Дори за програмистите би трябвало да стигне още на 1во калсиране.

# 652
elpet, изчисляваме второ класиране защото това е окончателният бал за съответната паралелка, при първо има много условности. Мисля, че още на първо класиране ще го приемат, да.

Може ли да направите за второ класиране във Варна прогноза ? Simple Smile

# 653
  • Пловдив
Имам следното питане:
Ако баловете се вдигнат чак толкова много и прескочи 463 .. Няма да го приемат там, ще се класира на 2ро желание.
Това за коя паралелка е ? Дори за програмистите би трябвало да стигне още на 1во калсиране.
По принцип той иска математика с английски.

# 654
Имам следното питане:
По принцип той иска математика с английски.
За там никакъв проблем.

# 655
  • гр.Варна
Хайде и от мен въпрос!
Балът на сина ни е достатъчен за МГ-Варна.Той най-напред ще подреди паралелките  от там по някакъв начин,а после ще сложи и 1ЕГ.Приемат го в паралелка в МГ,която му е 3-то желание.Отиваме и подаваме заявление за участие във второ класиране.В него,той отива на 2-ро желание,което пак е в МГ,но друга паралелка.Това ни устройва и искаме да го запишем,но точно тогава мисля да планирам почивката ни.Може ли друг да отиде и го запише?
Тъкмо гледам много изгодни билети до Барса 20-27.07. от Варна и искам да бук-на,ама трябва да измислим първо младежа! Simple Smile
Благодаря!

# 656
  • София-Младост
Попитайте в самото училище. Ако трябва пълномощно.

# 657
  • София
Sanaka или някоя от вас, по-веща от мен в статистиката и изчисленията (леле, няма такова цъклене, не схващам логиката на таблицата, много е хубава, но аз съм дотам, колежките ме спукаха от майтап) та, младежът заформя 450,5 бал (6тици от у-ще, 94,500 БЕЛ, 80,750 МАТ), прицелил се е в Испанската (не иска най-желаната паралелка, която е с АЕ, в другите), ще му стигне ли бала за 1во класиране? Погледнах ти поста за момчетата, щателно си го копирах, но там пишеше че баловете са за второ класиране или не съм разбрала - помощ?

За записването, особено за Испанската, проучих предварително, желателно е детето да е там, поради допълнителни въпроси, които пряко го засягат и трябва да избира.

Реге, браво на детето!!!

elpet, според мен влизате с португалски, френски, а има и голям шанс за италиански предвид това, че от тази година паралелките ще са с една повече от миналата година.
За 164 ГПИЕ съм сметнала прогнозни минимални балове момчета за I класиране. Прогнозата е груба, защото както казаха вече за първо класиране са много условностите. Ако се пяви по-детайлна статистика ще ги коригирам вероятно.
164 ГПИЕ ИЕ с ФЕ -440;
164 ГПИЕ ИЕ с АЕ - 462,5
164 ГПИЕ ИЕ с ИтЕ - 453,5
164 ГПИЕ ИЕ с Порт.Е - 449
164 ГПИЕ Порт.Е - 449

# 658
  • На морето!
Аз пък направо на трето скачам с въпрос.
Ако правилно разбирам след записванията на второ обявяват свободни места за трето класиране. Та, хипотетично - записали сме детето на второ класиране в гимназия А на 22.07. На 23.07 виждаме, че в гимназия Б е обявено място за 3то класиране. Тогава какво правим- изтегляме си документите от гимназия А и подаваме отново документи (в системата ли?) за участие в трето класиране, където на първо място пишем гимназия Б, второ В, трето Г и т.н. от обявените свободни на трето класиране? Какво става с освободеното от нас място в гимназия А- ще излезе на 4то класиране или още на 3то? Наясно съм, че ако се появи дете с по-висок бал ще ни изпревари в гимназия Б, както и в гимназия А, от която сме се отказали и тогава отиваме където има място, на същия принцип като в първо класиране, но само със свободните места. Правилно ли съм разбрала процеса?

# 659
Здравейте,

Все още не виждам в профила на сина ми точките от олимпиадите, а тук вчера мисля, че на няколко пъти се спомена, че вече са въведени. Нормално ли е според вас да ги въвеждат по различно време и по-късно да се появят и при нас?

Общи условия

Активация на акаунт