Седмокласници 2020/2021 - Черешката на тортата - (28.06 - 04.07)

• 93 201
  • 1 639
  •   1
Отговори
# 810
  • София
И като стана дума за Дидева, ето ви мастер балове! Късметлии, на сайта качени... 😉
https://dideva.alle.bg/%D1%82%D0%BE%D0%B7%D0%B8-%D1%81%D1%82%D1% … %BD%D0%B5-%D0%BD/

# 811
Санака, само съм чувала легенди за вашата седмокласна епопея. Минали години се опитвах да чета темите на предните два набора, но се отегчавах след 4-5 страници.
То затова и тази година бях като в небрано лозе.

Кати, между АК и НЕГ се чудим вече. Морално ли е да подбутнеш детето в желаната от теб посока според вас?

# 812
  • В офиса
Дъждец, предвид дилемата ви - да - морално е Wink Аз съм пристрастна.

Дидева, първо сърдечни благодарности за целия труд и помощ. Но второ, защо опциите за копиране на статистиката са забранени. Тъкмо да реша да посмятам и да открия, че нямам нужния инструментариум.

# 813
  • София
...
Кати, между АК и НЕГ се чудим вече. Морално ли е да подбутнеш детето в желаната от теб посока според вас?
Много е морално даже. Wink
Към СМГ с немски бутай. Smiley

# 814
Защото се е случвало неща, които правя и качвам свободно, да се появят в комерсиални сайтове, представени като тяхно дело. А и статистиката спокойно може да се ползва и така. Изглежда по един и същ начин на екрана.

# 815
  • Стара Загора
От училището в което сте сега ни ви ли дадоха книжката с имунизациите? Нашите ги върнаха миналата седмица. Като им сложи ваксина личния дава бележка за училище. Там сестрата явно ги събира в тази книжка. При записване в новото училище или септември се носи там и продължават да допълват  Simple Smile

# 816
дъждец, защо не кажеш директно, а не да подбутваш - аз предпочитам х, поради у причини, но в крайна сметка ти реши.

дидева, благодаря!

# 817
  • София
Дидева, Simple Smile голям си бързак.
благодаря

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 22:45 от Desem

# 818
  • София
Санака, само съм чувала легенди за вашата седмокласна епопея. Минали години се опитвах да чета темите на предните два набора, но се отегчавах след 4-5 страници.
То затова и тази година бях като в небрано лозе.

Зависи. И да, и не... Зависи от детето - доколко то самото е убедено в решението и желанията си. Ако се мятка и то м/у различни варианти е морално да го подбутнеш... в някаква степен. Най-вече да обясниш причините за съображенията си. Какво според теб би последвало при единия и другия избор в дългосрочен план.
Ако е много надъхано за нещо, за което според теб - ти си познаваш детето - хич не става, което ама хич не е неговото и с което вероятно би се борило следващите години и не би било щастливо също е добре да го предупредиш. Все пак... те имат много по-малко опит от нас. Дори с това, което са сега, още по-малко - с това, в което ще се превърнат. Е, с последното и ние нямаме опит, но е по-вероятно да имаме добри предположения, виждали сме повече такива... какавиди в процес на промяна, те сега гледат на живота от пашкула, в който като един дълъг процес постоянно се изменят. Но... решението в крайна сметка е тяхно, те ще живеят живота си, не ние. Ние искаме да ги предпазим от всичко, ноооо... уви, не става точно така.

# 819
  • В офиса
Ами не точно Wink Свикнала съм да работя с Ексел по друг начин. Т.е. с формули, напр. Но благодаря, де. Сега търся вариант с опция за даунлоуд за тази и 2020, на някой да му е попадало?

# 820
  • Ланкър, планините Овнерог
От училището в което сте сега ни ви ли дадоха книжката с имунизациите? Нашите ги върнаха миналата седмица. Като им сложи ваксина личния дава бележка за училище. Там сестрата явно ги събира в тази книжка. При записване в новото училище или септември се носи там и продължават да допълват  Simple Smile
Върнали са им всички задравно-профилактични карти, които сме давали в началото на всяка учебна година. Друго няма

# 821
Дъждец, при нас беше дилема АК или фег. Дружно решихме, че нищо не губи ако пробва фег, защото в АК има прием след 8 клас, а тя (както убедена съм и твоята) е с доста добри познания по АЕ. За една година ще понаучи нов език и ще реши това ли е нейното училище или не. Обратният вариант е на порядък по-труден, да не кажа почти невъзможен (законово).

# 822
Много е морално даже
Аз моето така съм го залашкала( не побутнала) между три паралелки ' и то в една гимназия'че и аз се обърках
То и нисък да е ' и висок да е  бала все си в чуденка

# 823
  • София
Нашата дилема беше между АК и Испанската. Оставих я сама да си реши, като аз само предоставях необходимата информация. А и тя самата имаше такава от деца в двете училища.

# 824
  • София
Дъждец, не знам дали е морално. Аз го направих и вече 4 години съжалявам. Натиснах за НЕГ пред НПМГ с биология. Сега само обяснявам нашироко моята гледна точка.

Общи условия

Активация на акаунт