Летни страсти и вълни сбъдват всичките мечти ! ~бебеправене 391~

• 29 912
  • 769
  •   1
Отговори
# 60
Честита ни лятна бебеносна тема! Благодарности на Рейв за отделеното време и старанието! HeartОвалвам се в прашеца, независимо от цвета, благодаря на прекрасните орисници! Hug
Пожелавам на всички прекрасни летни емоции, почивка, повече кекс и по едно малко съкровище другата пролет. Моята прекрасна дъщеря точно така се получи по това време преди 12 години. Всяка година по това време надеждите са ми много големи, надявам се тази година да ни се получи! Стискам палци на всички!

# 61
Записвам се и аз и благодаря за темата и орисването.

# 62
Здравейте! Благодаря за новата тема и за орисването!

Пропуснах да се разпиша в предишната тема, но ви четях от време на време.
Честито на всички с две чертички и стиснати палчета на всички останали!

След като ме наплашиха в една от темите тук, че може да имам ПКЯ, направих консултация и ми казаха, че нямам. Назначиха ми още изследвания. Пуснах тромофилия и излезе, че не усвоявам правилно витамините от група Б. Назначиха ми добавки. Предстои ми и хистероскопия с диагностична цел. Малко се притеснявам за нея. Докторът каза без анестезия, но аз съм си паника и с нисък праг на търпимост, та не знам как ще бъде. Може ли някои, който е правил да сподели как е минала процедурата? Сигурна съм, че при всеки усещането би било различно, но все пак.
Чакам началото на Ц, имам си вече и редовното зацапване. Докторът ми каза да му пиша на първия ден от Ц, за да се разберем за кога да я насрочим. Някой знае ли каква е продължителността на самата подготовка за хистероскопия? Казаха ми, че ще трябва да пия противозачатъчни 15-20 дни, което също ме притеснява, защото никога досега не съм приемала и не знам как ще ми се отразят.

И последен въпрос. Това са добавките, които ми изписаха, но засега не ги намирам в аптеките. Дали ги има някъде или само онлайн могат да се поръчат?

# 63
Аз съм ги виждала в по-големите вериги аптеки - например Нове (не знам дали я има в другите градове или само в София), Медея, Софарма и т.н.

# 64
Бях на ендокринолог. Ходих при д-р Йордан Влахов и съм много очарована за момента. На кратко, до колото е възможно:
- имам някакво малко (5-6мм) възелче в десния дял на жлезата. Ще го следим, няма да му правим биопсия за сега,  да не го разбутваме и мноооого ще го следим, ако/като забременея, защото тогава имат навика да растат тия гадове
- тъй като всичко, освен МАТ-а, е в норми няма да го бараме да го сваляме. Антителата, които мислят, че щитовидната ми жлеза е враг, не пречат на забременяване, а и кортикостероиди само ще навредят.
- tsh, ако гинеколозите кажат, ще се сваля, но той каза, че за едни 0.05 за сега няма да ми дава нищо. Ft4 ми е ок, тъй че не е толкова зле.
- назначи ми TAT, още едно tsh, да има Smile и калцитонин - нещо като туморен маркер за тая част.

Аз междувременно обмислям дали да не почнем още от другия месец с инсеминацията, чакам МЦ всеки момент (но бих се радвала да не дойде) и гинеколожката беше казала да ѝ звънна 1-2ри ден за стимулиращите хапченца Yum

# 65
Момичета в търсене съм на ендокринолог по здравна каса. Препоръчаха ми доц Еленкова ама много пари взима 80лв преглед и 120 ехограф за щитовидната, ужас.... Neutral Face
Препоръчайте някой.

# 66
Момичета в търсене съм на ендокринолог по здравна каса. Препоръчаха ми доц Еленкова ама много пари взима 80лв преглед и 120 ехограф за щитовидната, ужас.... Neutral Face
Препоръчайте някой.

Аз ходих при Силвия Хедер в Надежда и останах много доволна. 70лв беше преглед и ехограф на щитовидна.
Начев също, но и той не е по здравна каса

# 67
Аз ходя при д-р Яначкова в Щерев.Бях чела хубави отзиви за нея.Доволна дъм.Работи и със здравната каса.

# 68
Cruella, точно над твоя пост похвалих моя, в СофияМед работят с направления. Намерих го по препоръки във форума.

# 69
Момичета, ние утре сме на лекар. Стиснете по едно палче❤️

# 70
Ех, изписали сте света 😊 Изчетох ви де. Благодаря на Рейв за новата темичка, прекрасна е! От моите заглавия точно това ми беше фаворит на мен! Да е много бебеносна тази хубава лятна тема! 🍀

Благодаря на Ирен за орисването! ❤️ И на всички други орисници, разбира се! 💚 Направо пълня всякакъв прашец и по джобовете.

Brandywine ти направо се загуби, миличка, разкажи какво става около теб.

Радвам се, че виждам все по-малко от никовете от януари в темата и вълшебното списъче. На новите момичета ще пожелая бързо да се изнасят от тук към отчетните! ❤️ Забравих ника на едно от новите момичета, исках да питам за ендометриозата какви болки имаше , та я откриха?

Литълче стискам палци силно! 🍀

Кактусче , Марго, Анабел, АА, Инфинити, Маце , Тортелина, Трополинка, Драгон , Торина, Мандариаи дано не пропускам някой, прегръдки за вас момичета, хайде вече страстите и вълните наистина да сбъднат всички мечти! 🍀🏝️🏖️

Кременуша честито миличка! Леко бременеене и до финал! 🤰

Сега да попитам, нормално ли е след О да имам странно бяло течение, под странно имам предвид доста засилено, даже по-скоро около О съм имала преди, но този месец е след О. На какво ли се дължи?

# 71
Литъл, стискам палци и на краката. Всеки проблем има решение!

Хера, по мои сметки и аз съм след ову и днес имах доста обилно бяло течение и болки ниско в корема. Не знам дали е нормално, гледам да не обръщам внимание на всяко малко нещо , но да споделя че и при мен е така.

На всички останали прегръдки , кураж , спокойствие и прекрасно бебеносно лято! ❤❤❤

# 72
Здравей, Хера, надявам се всичко при теб е наред. Hug
Чета ви редовно, но нямам нищо интересно за споделяне. В момента съм се отдала на писане на дипломна работа и на работата ми.
Обичаме се за удоволствие, довършвам третата опаковка Фертил ейд Про, но за съжаление явно няма ефект при мен.
През септември ставам на 42 и почти съм се примирила, че ще си останем с едно съкровище, но каквото стане.
В средата на юли ще отскочим до любимото море за седмица.
Желая ви прекрасен ден и тестчета с две чертички! Heart

# 73
МЦ пристигна, с цялата си наглост ден по-рано Unamused Явно ще се отправям към инсеминационната тема Sweat Smile

# 74
Току що минахме прегледа.
Първо искам да кажа, че съм очарована от доктор Димитър Цветков в Надежда. Изключително мил, любезен и усмихнат. Отговори на всички въпроси учтиво и обясни всичко много подробно.
За СГ на ММ каза, че е напълно нормално и тези 4% морфология не трябва да ни притесняват и по-скоро проблемът е при мен.
Първо спомена за евентуален проблем с О, когато видя стойностите на женските хормони, но при прегледа заключи, че О е имало.
За сметка на това каза, че лигавицата на места е светла, а на места тъмна, което може да е признак за полипи.
Та как ще процедираме - ма 4 ден от М иска да ме прегледа, за да види дали има полипи или не. Ако има - хистероскопия.
Ако няма - цветна снимка, за да види тръбите.
За съжаление няма да в на следващата М, защото тя се пада около 12 Юли, а ние тогава заминаваме на море и ще остане за Август.
Междувременно иска да пусна и хормони за ЩЖ
Май е това от мен

Общи условия

Активация на акаунт