Летни страсти и вълни сбъдват всичките мечти ! ~бебеправене 391~

• 29 910
  • 769
  •   1
Отговори
# 45
Kremenu6aчестито и от мен, време беше някой да ни зарадва, че голямо затишие настана, да повлечеш крак дано.
Хариом и това ще мине, стискам ти палци, сигурно си изпаднала в ужас от случващото се, но лекарите си знаят работата, дано да си спокойна.
Рейв благодаря ти за прекрасната лятна тема и на Ирен за орисването. И тази снимка с коремчето... как искам и аз...
Дано скоро полепне този син прашец и по мен и розовия от Rainbow не отказвам.
Кактус пожелавам ти бързо случване на нещата, а и ти предстои чудесно събитие и аз се замислям за същото.
Добре дошли на новите момичета!Тук всички са душички, ама да не се застоявате много.
Vikipa, Raulista, Winter айде да ни зарадвате и вие в най-скоро време, успех ви желая.
Трополинка за мен теста е положителен. Секс всеки ден разрежда материала, малко въздържание преди О. няма да е зле.
Лелката при мен почти си отива. За съжаление при нас тоя вирус ни разказа играта на СП.
Чудо ще ни трябва да се случат при нас нещата в близко време по естествен път.
На ММ му казах да се приготвя за изследвания, мъжки хормони и т.н. Аз му направих списъка.
Не сме правили до момента да видим какво ще излезе и от там.
Помолих Денис да ми препоръча добавки да се опитаме да вдигнем малко нещата. Последен опит правим на своя глава и ще пристъпим към сериозните процедури края на лятото.
Дано подобрим положението, надявам се силно...

# 46
Кактус, много яка снимка, пожелавам ви след хубавите емоции на сватбата да последват и други още по-!
Хариом, стиснати палци и за теб, дано нямаш повече притеснения.

Тая сутрин като не видях лелка, реших да се разпиша с тест. Поне да не съм капо се появи и изпарителна. 😂

# 47
Този месец и аз се присъединявам към момичетата, които ще дадат малко задна от опитите. Да се похваля, най-сетне напускам работата си след 7 изтощителни години - физически  донякъде психически, без грам почивка! И понеже ММ е морско чадо, заминаваме за морето след няколко дни! Приготвила съм си роклите, които повтарям 7 години само съм купувала без да нося 😀😀😀😂   и даже ще пия алкохол, който не съм пила от 5 години. Само ММ ще си пуска спермограма, но както казват моите родители "детето заслужава истинска почивка" 😀😀 PS: все пак няма да отсядаме при свеки, защото ме е срам да се обичаме, когато в къщата има родителски присъствия ..

# 48
Добро утро, момичета. Благодаря за новата тема Blue Heart

Креми, лека бременност, бъдете здрави и спокойни с бебо.

Ние сме в процес на изчакване. През май месец нали правихме спермограма, която показа лоша морфология и подвижност - астенотератозооспермия. Този месец ми закъсня цикълът и се радвах но уви, дойде ми 4 дни по-късно. Тест Believe ми даде изпарителна черта в първия ден, повече няма да ги купувам!
Днес приятелят ми ще пуска втора спермограма, пак с Крюгер, като идеята ни е да кандидастваме за фонда, ако отново е лоша. Пуснах си антимюлеров хормон - в норма е. Чудя се дали да не си направя цветна снимка тази седмица - петък ми е осми ден от цикъла... Февруари си пусках хормони и са ок. Бихте ли ме посъветвали да пусна друго?

Това е около нас, просто чакаме и се оглеждам вече за варианти за ИКСИ, но не спираме с опитите.

Успех на всички!

# 49
So close, за мен това е най-добрият начин на действие. Да си движите нещата по фонда и в същото време да си пробвате естествено. Иначе изследвания има много , които да направите, но не знам в коя клиника сте и какво ще искат там.

# 50
Ирен, благодаря ти Simple Smile
Не съм избрала финално клиника, засега сякаш съм се насочила към Афродита, но ще отида първо на преглед, за да разгледам и да си преценя.
Нямам търпение да се получат нещата....

# 51
Момичета, чета ви всеки ден и ми става много мъчно, че при някои не се получава. Вчера по новините дадоха, че са се родили около 1000 бебета тази година в 1 АГ болница в Пловдив и се изумих колко е малко. ☹️
Креми:честито и лека бременност. ♥️

# 52
  • София/Севлиево
Аз пък друго гледах по новините-че има бейби бум и като нищо ще тръгнат нагоре нещата в демографски план.

# 53
24 бебета за денонощие, а над 1000 до момента ☺️
Аз пък друго гледах по новините-че има бейби бум и като нищо ще тръгнат нагоре нещата в демографски план.

# 54
Ми хората по време на корона-затварянето какво друго да правят. Като няма барове правете любов Laughing

# 55
Благодаря за новата тема и на iren за орисването.
Не съм писала през последния месец, защото се бях шашнала малко, два цикъла за един месец, а тъкмо бях почнала да следя ову с лентички. Така че не знам какво се случва. Най-вероятно си чакам М на 9.07.
Успех на всички не чакащи М и почиващи от опити.

P. S. / numbers7 съм с нов профил.

# 56
Това с корона ситуацията действа малко като Шабат (надявам се някоя дама, изповядваща религията, да не се засегне). Това ми беше първият културен шок като ходихме в Израел - още от летището се почна. Имаше едно семейство със 7-8 деца, жената съвсем млада и отново в напреднала бременност, та съответно може да си представите, какъв куп паспорти държеше за проверката. Иначе немските АГ-та се виждат в чудо. Сестрата на моята АГ ми каза, че отдавна не са имали толкова бременни по едно и също време.
Тихичко си ви следя тук и очаквам бг бейби-бумът първо от тази тема да стане очевиден! 🍼😊 Изчаквам си ФМ, и живот и здраве 🍀 скоро ще намина с един чувал прашец да ви поръся всичките до една, независимо кой цвят искате!!! 😅😋😘

# 57
Да се включа и аз, цикъла ми свърши, след няколко дни излизам отпуска, имам записани часове за консултация с ендокринолог и гинеколог, да видим какво ще кажат за моите дефицити и по високия инсулин и на мен и на съпруга. Но общо взето се опитвам да се отпусна и дано стане чудо 🥰. Също така от седмица вече две, съм намалила сладко то и кафето, дано това помогне...

# 58
Момичета - един бърз въпрос от мен. Дуфастон и фолиева киселина - има ли проблем да се приемат по едно и също време и двете?

# 59
Момичета - един бърз въпрос от мен. Дуфастон и фолиева киселина - има ли проблем да се приемат по едно и също време и двете?
Не.

Общи условия

Активация на акаунт