Има си жена и дете, разбрах го след една година

• 5 993
  • 137
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Е, вие пък сякаш не разбирате защо ги мисли тия неща с оставането като приятели. Щото така ще продължи да го вижда, с надеждата, че той ще прогледне и все един ден ще напусне лошата си жена, която го държи неудовлетворен и ще й кацне на колене с пръстен. Поредната сламка.

# 46
  • София
Най-тъпото е, че е е@си мазния лъжец!
Ми кажи си отначало "търся си само любовница". Ама е мазен страхливец и егоист и ако може всичко да има!
Ами нема!
Бегай на море с приятелки!

# 47
иии дори съм можела да му споделя за новия човек ако срещна такъв ...
Категорично НЕ му споделяй вече НИЩО за личния си живот. Така цели да те държи под контрол и пак да се намести в гащите ти. Не е от добро сърце и благородство.

Всички в темата знаем, че те боли, че си наранена и че ти е нужно време. Дай си го, но се постарай да отрежеш контактите с този рязко и изцяло. Всяко продължаване дори на спорадично писане в социалните мрежи ще удължава болката ти. Ще ти бъде трудно и може да не стане веднага, но това трябва да е целта ти: да се откъснеш от него. А след като го "преболедуваш" и си върнеш равновесието, няма да ти пука за него и ще го презираш дори. Simple Smile

Успех и се дръж! Дръж за себе си, той не заслужава, защото е мижитурка.

# 48
Пързаляш ни.

Една година не си ходила в дома на гаджето си?

Но нека си побъбрим за гадните мъже. Grinning

# 49
Аха, с пръстен ... ама също и с опашка от дете, бивша и издръжка. Крайно време е да въведат и издръжка за жената. И да им са честити на късметлийките.
Подозирам, че има и age gap в случая. Абе, няма що и сделката.

# 50
Както ти писах по-назад, приклочи с него завинаги от веднъж. Изтрий му контактите, блокирай му телефона, махни го от вайбър, фейсбук и т.н. Не му отговаряй дори и да намери начин да ти звънне или да те срещне някъде. Все едно е непознат!!!
Ако имаш приятелки, излез с тях, отиди на море, на дискотека, някъде, където ще ти е приятно и разнообразно.

ПС:
Пързаляш ни.

Една година не си ходила в дома на гаджето си?

М, да, това е добър въпрос......

# 51
Остави настрана защо, какво и как - дали ти си си затваряла очите, дали той ти ги е затварял, защо е станало така, как не си се усетила, имало ли е сигнали, защо не си попитала дали има дете около него, което да му драска ризите със флумастер. Здраве, минало, край.

Ще ти дам единчък съвет, като човек прекратил не 1 и 2 дългогодишни връзки, някои с няколкомесечна депресия, други с възпаление на слъзните жлези от рев, трети с ниско-морално ежедневие, но ей ме на - здрава, права. Спираш комуникацията. Рязко. Завинаги. Последното ти съобщение към този човек трябва да е "не ме търси никога повече" и това е. Даже го блокирай, не те интересува какво ще ти отговори. Това е. Не те интересува как е, къде е, счупил ли си е крака, с хрема ли е, тъжен ли е, развел ли се е, друго дете ли има... Просто не те интересува. Ама не си го повтаряй по цял ден, защото ще се побъркаш.

Пък ти си реви, тръшкай се, не се къпи две седмици от отчаяние, яж само сладолед, научи се да правиш морковени бисквитки (имам хубава рецепта), качи се на Мусала - прави, каквото ти душа иска, само не си и помисляй за контакт с този човек. Някои неща са част от живота ни, само защото мислим за тях. Не го прави част от своя.

И не, времето не лекува. просто в един момент времето става толкова, че проблема ти изглежда незначителен на негов фон. Хубавото на миналото е, че е минало. То калява.

Скрит текст:
Сори, ама на пейнт - толкова

# 52
  • София
Всъщност, той как ти обясни, че не те кани у тях? И на каква възраст сте?
Мога да се хвана на бас какви са били точните му оправдания и каква е възрастовата ви разлика, но няма да подсказвам какво мисля.

# 53
Мда, това май всички си го мислим Close

Мога да се хвана на бас какви са били точните му оправдания и каква е възрастовата ви разлика, но няма да подсказвам какво мисля.

# 54

аз съм на 25 той е на 33, просто ми каза, че не може сега и приех думите му без да питам повече, защото ми мина през ума, че може и с техните да живее и не ми казва от срам или нещо подобно .. нямам голям опит във връзките за съжаление..

# 55
И след една година отношения (или по скоро сношения) се сети да го питаш има ли си някоя? Както не веднъж съм казвал, никой не е по-сляп от този, който не иска да види. Понеже явно наистина е било голям шок за теб, опитай се да го използваш за отрезвяване. Прекъсвай всякакви отношения с него, никакви такива приятелски или неопределени, просто затваряш страницата и продължаваш напред. Защото иначе продължаваш да си в ролята на любовницата, но този път вече ще си го знаеш без самозаблуди. Ще знаеш, че любимият ти идва на прибежки да те изклати набързо, след което да си легне при жената, ще знаеш защо си сама на празници, защо не излизате никъде сред хора, защо много други неща. И така докато се усетиш ти минала младостта (не вярвам да си на повече от 22-3), с изхабени нерви и много събран багаж накрая. Ако те устройват такива полу отношения, продължавай със самозаблудите, но не си мисли, че ще станеш нещо повече от любовницата.

# 56
Тоест ти за една година дори не разбра дали живее с техните, сам, със съквартиранти?

Е, аз ще слизам от пързалката, че имам работа! Joy

# 57
Тоест ти за една година дори не разбра дали живее с техните, сам, със съквартиранти?

Е, аз ще слизам от пързалката, че имам работа! Joy

казваше "нашите" каквото и да значи това

# 58

аз съм на 25 той е на 33, просто ми каза, че не може сега и приех думите му без да питам повече, защото ми мина през ума, че може и с техните да живее и не ми казва от срам или нещо подобно .. нямам голям опит във връзките за съжаление..

Ами това е много странно, за съжаление. Очевидно е нещо, което трябва да промениш при следващите си отношения. Няма как да поддържаш интимна връзка с някого, без цяла година да знаеш какъв е, що е, къде живее, с кого... Може да е престъпник някой.

Наивността след определени граници има друго име.

# 59
  • София
Явно срещите не са били толкова чести, за да си позволи да вършее на два стана. Виждали са се няколко пъти месечно, той е зает, претрупан с работа и т.н. Предлагал е да идва той, за да не я разкарва, излизали са по паркове и градинки заради ограниченията и затворените заведения. Истински класик.

Общи условия

Активация на акаунт