Има си жена и дете, разбрах го след една година

• 6 023
  • 137
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Че този човек, както е лъгал за жената и детето, може да е излъгал за името си, възрастта си, къде живее, къде работи, за всичко.
Нашите е идеалното оправдание.
И на мен вече ми отива към пързалка темата.
Или си адски наивна (да не кажа друга дума).
Цяла година ще си пускам в дома някой, който не знам къде и с кого живее. Айде глупости. Че и на 25 г. То бива кон с капаци. Сигурна ли си, че отдавна не подозираш истината, но просто ти е било удобно да не я виждаш? И не се ли сети да го потърсиш в социалните мрежи, в гугъл? Да минеш близо до дома му? Да му звъннеш през нощта, за да си говорите с часове, заспивайки?

# 61
Явно срещите не са били толкова чести, за да си позволи да вършее на два стана. Виждали са се няколко пъти месечно, той е зает, претрупан с работа и т.н. Предлагал е да идва той, за да не я разкарва, излизали са по паркове и градинки заради ограниченията и затворените заведения. Истински класик.

да срещите ни бяха веднъж на две седмици или два пъти.

# 62
Тоест ти за една година дори не разбра дали живее с техните, сам, със съквартиранти?

Е, аз ще слизам от пързалката, че имам работа! Joy
Не разбрала, че има жена и дете, не разбрала къде и с кого живее, не разбрала сигурно и къде работи, не разбрала защо никога не нощува при нея, не разбрала защо за нито един празник не е с нея... Поне разбрала на колко години е. За една година, дори да не живея с някой, знам и кой номер гащи носи, както и майка му кой сериал гледа и то без да разпитвам, от нормалната комуникация просто. В крайна сметка това връзка ли е било или периодичен секс, щото на мен по нищо не ми прилича на връзка. Мнението ми, че е знаела или темата е пързалка, се затвърждава, няма толкова заблуден човек, просто няма!

# 63
  • София
С тая деликатност, добре, че не си забременяла.

Да се смееш ли, да плачеш ли.

# 64
Че този човек, както е лъгал за жената и детето, може да е излъгал за името си, възрастта си, къде живее, къде работи, за всичко.
Нашите е идеалното оправдание.
И на мен вече ми отива към пързалка темата.
Или си адски наивна (да не кажа друга дума).
Цяла година ще си пускам в дома някой, който не знам къде и с кого живее. Айде глупости. Че и на 25 г. То бива кон с капаци. Сигурна ли си, че отдавна не подозираш истината, но просто ти е било удобно да не я виждаш? И не се ли сети да го потърсиш в социалните мрежи, в гугъл? Да минеш близо до дома му? Да му звъннеш през нощта, за да си говорите с часове, заспивайки?

Подозирах разбира се.. просто всичко си го таях в себе си.. всяка сутрин ми пишеше добро утро, при всеки удобен момент как си и т.н а аз тъкмо бях излезнала от много дълга връзка с насилие и просто имах нужда да се хвана за нещо..

# 65
Било ти е ясно през цялото време какво се случва, просто си решила да го игнорираш от страх, че отговора ще приключи отношенията ви. Проблемът е, че по този начин си губиш времето, енергията и емоциите.
Изстрадай си го, няма да ти мине за два дни... но ще успееш в крайна сметка да продължиш напред. Това, което чувстваш в момента, няма да продължи вечно.

# 66
  • София
Не си подозирала, нарочно си се правела на сляпа и глуха.
Хайде да не се правим на много бели и добри.

# 67
  • София
Авторке, първа "връзка" ли ти е това? Звучиш като никакъв опит да нямаш.

# 68
И аз бях неопитна и доверчива душа, като се хванах с БНД, ама като ходех в тях деликатно се оглеждах дали няма да видя някъде женски гребен, червилце, да не би и друга някоя жена да ходи там... Relaxed

# 69
  • София
Т.е. била си със широко затворени очи.
Пожелавам ти сега да не се метнеш на друг някой "хубавец", а първо да преосмислиш собствените си желания, страхове, поведение и т.н. Единият е бил насилник (физически), но и този е същият. Само дето е емоционален насилник, който те е правил цяла година на глупачка или по-скоро сама си се поставила в такава позиция.
Най-добре е да останеш известно време сама и чак след това да търсиш връзка.

# 70
Подозирах разбира се.. просто всичко си го таях в себе си.. всяка сутрин ми пишеше добро утро, при всеки удобен момент как си и т.н а аз тъкмо бях излезнала от много дълга връзка с насилие и просто имах нужда да се хвана за нещо..
Искаше, но нямаше желание да видиш истината казваш?

Я кажи, че ми стана интересно, ти запозна ли го с някой - родители, приятели?

# 71
Натурата ми е такава, че дори в този момент се опитвам да се поставя в неговите обувки и да погледна през неговата гледна точка - липсвало му е нещо във връзката, намерил го е при мен казах му, да си останем приятели но всички знаете, че това е просто израз и всъщност няма да си останем нито приятели, нито познати.  Писа ми, че е благодарен, че ме познава ии че съм го обогатила и развила с моята гледна точка за нещата, не искал това да свършва но щял да ме разбере, защото искал преди всичко да съм щастлива иии дори съм можела да му споделя за новия човек ако срещна такъв ... Не съм гневна, нито ядосана.. по-скоро се чувствам изморена, изцедена, срам ме е от себе си ии направо ми иде да се скрия от света за известно време .. то направо ме е срам да споделя на близки и приятели затова .. нооо определено след вчерашния рев, глад, повръщане и какво ли още не ще имам нужда от известно време, за да се възстановя ..
Тъкмо бях те съжалила и прочетох тези кръгли глупости. Дълбоко съм убедена, че хора като теб са изключително глупави и получават истинско удоволствие от ролята на жертви, които толкова страдат, толкова се сдържат, толкова проявяват разбиране, толкова мълчат, а всички останали толкова ги лъжат, мачкат и съсипват, но жертвите са бели и добри, и всепрощаващи, и над нещата.
Ами бъди си над нещата.

# 72
да срещите ни бяха веднъж на две седмици или два пъти.
Е, вие сте се "виждали" 35-40 пъти общо. Няма нужда чак толкова да страдаш за някакви фалшиви, а дори и редки взаимоотношения. Сама си каза, че нямаш опит във връзките. Затова чети тук не с 4, а с 8 очи и запомни, че във връзките, както и във всичко друго в живота, на първо място трябва да уважаваш себе си, за да те уважават и другите. По кофти начин се случва да го разбереш, но слагай тази голяма обеца на ухото сега, режи господинчото и работи сериозно върху самоуважението и самочувствието си!

# 73
Ама какви са тия сексуално терминирани 33-годишни - секс по веднъж на две седмици!

# 74
Скрит текст:
Натурата ми е такава, че дори в този момент се опитвам да се поставя в неговите обувки и да погледна през неговата гледна точка - липсвало му е нещо във връзката, намерил го е при мен казах му, да си останем приятели но всички знаете, че това е просто израз и всъщност няма да си останем нито приятели, нито познати.  Писа ми, че е благодарен, че ме познава ии че съм го обогатила и развила с моята гледна точка за нещата, не искал това да свършва но щял да ме разбере, защото искал преди всичко да съм щастлива иии дори съм можела да му споделя за новия човек ако срещна такъв ... Не съм гневна, нито ядосана.. по-скоро се чувствам изморена, изцедена, срам ме е от себе си ии направо ми иде да се скрия от света за известно време .. то направо ме е срам да споделя на близки и приятели затова .. нооо определено след вчерашния рев, глад, повръщане и какво ли още не
ще имам нужда от известно време, за да се възстановя ..

Ами хайде вземи влез сега в твоите обувки, опитай да се погрижиш за себе си, да си върнеш равновесието. Тоя, "обогатения" от връзката ви го зарежи. Той добре обогатен, но ти - опустошена. Просто разбери, подобни връзки в 99% до това водят, нищо друго. Е, случва се някой и да напусне съпруга, деца, ама на това не бива да се надява една жена. И да, остани известно време сама, захвани се с нещо, каквото и да е, приятелки, екскурзии, почивка, лято е, много неща можеш да направиш. Ей така, за собствено удоволствие. И, като се усетиш стабилно стояща на крака, може да се огледаш за някой връстник или по-близко до твоята възраст и вече не бъди с широко затворени очи, а ги отваряй. Така ще видиш и хубавото, но и лошото, което имат всички хора, и ще прецениш става или не за теб. Вече имаш опит.

Общи условия

Активация на акаунт