Има си жена и дете, разбрах го след една година

• 6 034
  • 137
  •   1
Отговори
# 75
Ама какви са тия сексуално терминирани 33-годишни - секс по веднъж на две седмици!
Това е само с любовницата и то само с тази от темата. Човекът според мен си "уважава" и жената, а нищо чудно да е и многостаночник при други прелетни птички.

# 76
  • София
Е, той само разнообразява с авторката веднъж на 2 седмици. Със съпругата може да е през ден.

# 77
И аз подозирам, че не е само авторката – има и други маймунки на клона. Такива играчи не се задоволяват само с една любовница.
Щом и общуването им е било предимно онлайн, кой знае колко още такива ги върти...

# 78
  • София
Бившият на сестра ми преди много години се оказа, че върти 4 такива наивни девойки и 1 младеж. Wink
И уж много си държеше на семейството. Между другото, не са имали сексуални проблеми (те и други нямаха). Той и досега така си живее, а вече е на 55. С по няколко, а новата му жена явно си го търпи или и тя участва, не знам.

# 79
Колко още маймуни има на клона,  не е предмет на темата. Тука нищим добруването на авторката, та затова тя да си мисли, в началото на една връзка ако толко зле се представя мъжът, дали трябва да реди ред сълзи, ред сополи по него...

# 80
  • София
Има значение броят. Добре е авторката да иде да си пусне една микробиология и вирусология, че нищо не се знае. Най-малкото със жена му са си обменяли телесни течности, ама жена му вече си има дете, а на нея й предстои.
Пък и нали иска да си остават приятели. То с такива приятели, не й трябват врагове.

# 81
Имам роднина, която се беше хванала с един такъв. 4 години я лъга. ЧЕТИРИ!! Той е от нашия роден град, но работеше в София. Всяка седмица се прибираше при нея. Понеже беше военен често идваше и през седмицата. Сигурно се е оправдавал с работата си, за да отсъства. В социалните мрежи нямаше и една снимка на жена си и детето. Като цяло нямаше много публикации. Обикновено манипулаторите са така. Не помня как разбра истината, но порева 1 седмица и си стъпи на краката.
Тези социопати са много добри в лъжите и винаги имат готов от отговор за всичко. На края така извъртат нещата, че чак да се чувстваш гузно, че си питал и да се извиняваш.
Както са ти казали, авторке, блокирай го тоя тип. Аз ако съм ще го изоблича пред всички общи познати. Как така ще те прави някой на глупачка?! Няма смисъл да търсиш вината в себе си! Случило се е, тези хора са много добри в лъжите си. Докато не си пряк свидетел или потърпевш, не можеш да повярваш.

# 82
  • София
Подозирах разбира се.. просто всичко си го таях в себе си.. всяка сутрин ми пишеше добро утро, при всеки удобен момент как си и т.н а аз тъкмо бях излезнала от много дълга връзка с насилие и просто имах нужда да се хвана за нещо..

Това го чета, като "толкова имах нужда от мъж след предишната ми гадна връзка, че доброволно си затварях очите една година, въпреки че всичко подсказваше, че нещо не е наред". Имала си нужда някой да те изкара от предишната дупка, и затова си влязла в нова. Някъде, не толкова дълбоко в себе си, си била напълно наясно за какво става дума. Накрая сама себе си не си могла да лъжеш повече. Ами, стига толкова. Можеш да продължиш да дълбаеш заешката дупка, или да излезеш най-накрая и да търсиш нормален живот. Видяла си, че измъкване има, единствено от теб зависи, от колко дълбоко ще е то. Твоят любовчия вече подготвя капана. Пукало му за теб, много интересна си била, разширила си му хоризонтите, той винаги щял да те цени, но искал да си щастлива. Внушава ти, че си му важна, и иска да ти подскаже, че той те прави щастлив. У лево тоя манипулатор, стига си била цял живот изтривалка.

И да, веднъж на две седмици не е само тя. Съпругата + други, ако трябва да се обзаложа. Познавам двама такива, и те на 33 с деца, да не се окаже някой от тях Joy

# 83
  • София
Ама много удобна любовница - терен, дискретна, непретенциозна, разбираща, обогатяваща.

Дай Боже всеки му.

# 84
Аз съм потресена, как може да има такива мъже? Защо не й е казал, пък тя да прецени.
На тоя бих му съсипала живота, точно за 5 минути. Такива заслужават това.
За мен няма по отвратително поведение на мъж, който те лъже и омотава.

# 85
  • Варна
Аз съм потресена, как може да има такива мъже? Защо не й е казал, пък тя да прецени.
На тоя бих му съсипала живота, точно за 5 минути. Такива заслужават това.
За мен няма по отвратително поведение на мъж, който те лъже и омотава.

Има жени, които биха му показали откъде изгрява слънцето, но авторката не е от тях.

# 86
  • София
Той е ходел да се разнообразява два пъти в месеца. Малко са хората, които биха нарекли това връзка, оттам тръгва проблемът. Авторката го е възприела като такава, въпреки че е имало всички индикации да не са сериозни отношения, да не пораждат ангажименти и да се събудят сериозни съмнения. Сама сподели, че е имала дълбоки съмнения, но явно е решила, че ще пребори конкуренцията. А от негова гледна точка тя е удобен лапнишаран, който е затикан в ъгъла при първите наченки на претенции и въпроси.

# 87
  • София
На тоя бих му съсипала живота, точно за 5 минути. Такива заслужават така.

Вероятно жена му е същият слепец като авторката. Не мога да си представя как може мъжът ти да върти няколко любовници и ти да не си наясно. Познавам няколко такива "любовчии", ами да ти кажа, те си разправят и се хвалят наляво надясно, че единият даже си показва любовниците пред приятели. Не познавам лично жените им, ама не мога да си представя как точно трябва да лъжат и да мажат, за да прикрият този двойствен живот. Колко добре може да се крие един мъж, който не може да се сдържи да се хвали наляво надясно? Според мен и да разберат със сигурност, жените им ще си затворят очите.

ПП: Сега се сетих, че единият май разправяше, че някакви даже били писали на жена му...

# 88
Ама много удобна любовница - терен, дискретна, непретенциозна, разбираща, обогатяваща.

Дай Боже всеки му.

Кой както си го направи Simple Smile
При толкова лековерни жени, не е особено трудно постижим такъв резултат.

# 89
Кога пуснахте тема какви си ги избираме? Едни и същи, докато повредата в главата не се отстрани.

Общи условия

Активация на акаунт