Кандидатстване с рисуване след седми клас - тема 7

• 35 807
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
Kally May,а девойката мечтае точно за 51-во.😊 Мен ме притеснява иновативното обучение и дали тези компютри Хромбук са задължителни за всички деца,купуването на софтуери и допълнителни други разходи по цялата тази система на обучение.Имам доста въпроси, на които не намирам отговори.
Моята хареса 51ро, там беше на проверката по рисуване. Като сграда, като локация. Но ще го пишем по-назад. Тя иска в Приложната или Изящните повече. Успех!

# 76
Аз залагам, че ако сменят предмет, за втората смяна ще бъде топка вместо кубче. 🙄

# 77
И мойто гардже се прибра - супер критична към себе си, както обикновено, не знам какво да очаквам, успявала е да ме изненада и в едната, и в другата посока Grinning Паднала й се е най-фронталната позиция, което си има предизвикателствата - цилиндърът изцяло пред гърнето...
Каза, че листовете са били кофти и много деца са се оплаквали, много мазане е възможно Grinning Да имат предвид 2-ра смяна, да подлагат и да внимават със зацапването!

# 78
  • София
цилиндърът изцяло пред гърнето...
Това е предимство, тъй като по-сложната фигура се пада зад по-лесната и не се налага да се рисува цялата.
Късметлийче е детето. Hug

# 79
цилиндърът изцяло пред гърнето...
Това е предимство, тъй като по-сложната фигура се пада зад по-лесната и не се налага да се рисува цялата.
Късметлийче е детето. Hug

@ Kally May, дано! Innocent Тя си примрънка нещо, че така "характерът на гърнето" нещо по-трудно се придава, ама знам ли. Нарисувано е вече, скоро ще знаем!
Утре следобед ни очаква НУИИ и надежда да има някоя цитирам: "интересна лъскава ваза и някой плод" Smiley. Някой разбра ли със сигурност 13.30 начален на изпита ли е или начален за влизане?

# 80
Kally May,а девойката мечтае точно за 51-во.😊 Мен ме притеснява иновативното обучение и дали тези компютри Хромбук са задължителни за всички деца,купуването на софтуери и допълнителни други разходи по цялата тази система на обучение.Имам доста въпроси, на които не намирам отговори.
SunshineMery - аз разглеждах сайта на това училище, мисля, че рисуването си е застъпено. Прочетох и положителни коментари. А от самото училище не дават ли информация някаква?
Иначе от друга страна, аз съм доволна, че детето ми се занимава с рисуване и когато трябва да измислям подарък за РД/ Коледа взимаме едно нещо по-скъпо и от името на баби, дядовци, лели и т.н. Хем не ми се затрупва къщата с неща, на които ще обърне внимание 5 мин. и ще ги зареже, хем улесняваме останалите, хем детето е доволна. Напр. от около година се запали да рисува с някакви COPIC маркери  комик герои или нещо подобно. Ама то и специални скицници трябва. И уж отиваме до магазина за хартия за рисуване, тя започва да ме гледа с тъжен поглед и хоп - 50 лв. за маркери, тънкописци и т.н. За тази Коледа организирах родата и получи един огромен комплект + още един с не знам си колко телесни цвята. За поощрение също това използвах тази година - ако имаш повече от 5.50  или най-висока оценка на конферанса ( на курса по рисуване, който посещаваше) - отиваме в магазина за маркери. Satisfied Така че рисуването си е плюс голям за мен, за сравнение по-малкият ми син, който няма такива интереси, с триса зора го откъсвам от игрите и компютъра.

# 81
  • София
Оставих мойто гардже, видяхме много познати, много се развълнувах.
И сега имаше много хора. Девойката е в стая с още 5 деца, довечерера ще имаме инфо.

За нас също е по-удобно 51во, а за ПГД "Елисавета Вазова" не ни е удобен транспорта, но ако ни приемат ще намерим начин да стигнем и до него.
Както казах по-нагоре, 51-во за мен е неосновано прехвалено, не напразно Вазова се казва "Професионална гимназия" а не Средно училище.

За фотографското пишеше, че ще обяват до 03.07 графика за провеждане на изпитите.

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 15:38 от Furia

# 82
Моето дете е сравнително доволно. Листът е бил твърде гладък и като че леко гланциран, не е "хващал" хубаво молива (според нея). Каза, че и по-хубави неща е правила, ще чакаме резултати. И за нас утрешният ден е по-важен.

Някой по-горе беше питал - цилиндърът е бил черен и кух - тръба.

Много жални бяха децата, които излизаха от изпита, миличките. Изморени, някои разочаровани. Много изпити им се събраха на горките! Герои са!

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 15:46 от Paper moon

# 83
Моята не е доволна. Паднала се е до прозореца. През цялото време я е напичало яко. Изгоряла е от слънцето направо. Ляла се е пот. Та каза, че хич не е ок с направеното.
Дано утре има по-голям късмет с позицията. Ама пък и ще е следобед.

# 84
Моята не е доволна. Паднала се е до прозореца. През цялото време я е напичало яко. Изгоряла е от слънцето направо. Ляла се е пот. Та каза, че хич не е ок с направеното.
Дано утре има по-голям късмет с позицията. Ама пък и ще е следобед.

Горкото дете, много неприятна е тази жега! Успех утре!

# 85
MianaNia,Мира не бях сигурна дали си ти 😊 Стиснати палци за Ния утре!Да има късмет и да мине всичко безпроблемно.
MichelleHeaven,много хубава ти е стратегията.И ние така събираме парички от баби-лели и накрая избираме нещо стойностно,което е по-скъпо,но детето ще ползва с удоволствие.Обещала съм графичен таблет със събралите се средства,та сега за това се оглеждам.
Furia,и двете паралелки с графиката се водят професионални.Тази в 51-во с рисуване е профилирана само.
Лично за мен и двете училища са добри.И едното,и другото си имат по някой плюс-минус.Важното е детето да е доволно от избора си и да ходи с желание.А и да попадне в добра среда с деца,които имат същите интереси.Мисля,че при всички деца,които са се насочили с рисуване и изкуство като цяло няма да има проблеми от друга насока и са прекрасни млади хора.

# 86
  • софия
Аз залагам, че ако сменят предмет, за втората смяна ще бъде топка вместо кубче. 🙄

Според мен ако има смяна ще е цилиндъра. Ще сложат топче на негово място. Ще видим, може някой да сподели.

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 17:44 от Амели

# 87
  • София
MianaNia, ужасно е било за твоето дете Confused . Много ли е изгоряла?
Тия жеги са нечовешки.

Мисля,че при всички деца,които са се насочили с рисуване и изкуство като цяло няма да има проблеми от друга насока и са прекрасни млади хора.
Това е и моето мнение. По друг тип са децата на изкуството.
Пример от днешния изпит - били са 20-тина деца в стаята. Учител им е раздал листовете и след като са започнали, ги оставил сами. Никой не е бил в стаята с тях доста дълго време и никое дете не е пречило на другите, било е страшно спокойно. Това говори само по себе си какви са били децата Gift Heart, респективно и родителите, които са ги възпитали.

За фигурите - и аз мисля като Амели. По-скоро цилиндърът ще бъде сменен с топче, за да има в композицията едно ръбато тяло /кубчето/, едно овално /топчето, цилиндъра/ и третото различно /вазата/.

# 88
Не се сменя нищо. Нали трябва композициите да са равностойни.

# 89
  • Русе/ София
Нищо не е било сменено следобяд- гърне, бяло кубче и черен цилиндър- прав при нас.... В стая са били 7 деца, рисували на маси, не на стативи....но били с маски през цялото време...все си мислех че след като е осигурена дистанция, поне маските ще свалят....

Общи условия

Активация на акаунт