Кандидатстване с рисуване след седми клас - тема 7

• 36 264
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
Paper moon - Благодаря, но те не е много за честито, тя не иска да учи това. Тя се интересува от Графичен и пространствен дизайн, Моден дизайн и евентуално Художествена тъкан. Едва ли би била щастлива с другите, но да му мисли. Тя винаги ги е изключвала, въпреки че ги писахме. Не искам да учи нещо, което не иска 5 години. Чакаме други класирания, търсим други варианти. Аз по-скоро го споменах заради разликата в нашите прогнози тук .... странно ми се струва. Ще анализирам сега от къде идва разликата.

Тя може да се придвижи напред в желанията на следващо класиране.

# 226
  • софия
Няма разлика. точно такива ни бяха прогнозите, просто не посмях да ги изтипосам (грешката която проверих не беше оказала влияние), защото звучеше невероятно толкова голям надпланов за стъклото.

Момичете, въоръжете се с търпение. Сега започват големи рокади.
Минали години са слизали до 3,75/3,50 при първоначален минимален бал 4,25.

Вярно е, че тази година оценките са много ниски, но все пак принципа на въртележка между трите училища тепърва започва.
Просто сега ще се нагласят кой къде иска.

Очаквам утре следобед към 16-17 да качат изящните.

# 227
А защо има деца с 4.05, които не са класирани, а са писали всички специалности?
Мислих си, че разбирам принципа, явно нещо ми убягва.

Последна редакция: сб, 03 юли 2021, 22:52 от Paper moon

# 228
  • София
Тази тема е една от най-уютните теми. Не я превръщайте в бойно поле. В седмокласната има достатъчно престрелки.
Нямам такова намерение. Четене с разбиране се учи до 7 клас, както много добре знаем всички Wink
Единственото нещо, което не ми дава мира обаче е, че догодина, когато родителите на следващия набор дойдат да четат тук, ще останат с грешно впечатление от неверните твърдения в пост като този:
И само ще вметна, че четка се използва в процеса на рисуване И на графика. Въпрос на предпочитание е.

# 229
Стори ми се, че при едно дете, посочените желания в резултатите от изпита и после отразените при класирането - не съвпадат.
Кали, нямах теб предвид.
Допълвам се, намерих го.
От класирането.
348 Д Г М П И Т Добър 4,10
От резултатите от изпита.
348 Д Г М П И Т Р С Добър 4.10

# 230
  • София
Момичета, моля за уточнение на един въпрос, който ме тормози. Пак с уговорката, че нищо не разбирам от рисуване и техники. Когато се правят светлосенки, се използва защриховане. А може ли да се "размазва" с пръст? Не ми се смейте много.

# 231
  • София
А може ли да се "размазва" с пръст?
Отговорът на сина беше: "В никакъв случай!"
То за можене, може, но на изпит се санкционира. И не само за светлосенките, а за цялата рисунка важи това.
След мъничко ще ти пусна пример.

# 232
  • софия
Къде има такива?
Я дай да видим, моля те!

Иначе има деца, които горят - всяка година го пиша това -да се пишат всички специалности. Някои от изгорелите на първо класиране ще влязат на второ.

# 233
Flowers Four Leaf CloverБлагодаря момичета, ще подадем за другите класирания, разбира се. Пък .... съдбата си знае работа. Успех на всички дечица още веднъж, да се подредят нещата най-добре за всяко. Flowers Four Leaf Clover

@Дидева и @Амели - още веднъж благодаря. Златни сте. Flowers Rose

Kally May - няма смисъл. Пази си нервите. Hug То лесно може и от сайта на училището да се види по колко деца са били в зала. Пък, който иска да спори, щом го влече. Simple Smile

Fair Lady - то и аз нищо не разбирам, но знам, че не се замазва с пръсти никъде и в никакъв случай.  Simple Smile

# 234
Къде има такива?
Я дай да видим, моля те!

Иначе има деца, които горят - всяка година го пиша това -да се пишат всички специалности. Някои от изгорелите на първо класиране ще влязат на второ.

В художествена дърворезба има 4.05 под чертата

49 - ти номер

# 235
  • софия
Стори ми се, че при едно дете, посочените желания в резултатите от изпита и после отразените при класирането - не съвпадат.
Кали, нямах теб предвид.
Допълвам се, намерих го.
От класирането.

Изписват буквите само до желанието което си приет.
Понеже това дете е прието Текстил, за следващите класирания ще върви само напред, съответно Резба и Стъкло вече не важат Simple Smile

# 236
Кали, нямах теб предвид.
Допълвам се, намерих го.
От класирането.

При дъщеря ми беше подобен случай и аз се шашнах в първия момент. Това означава, че този кандидат е влезнал в специалност Т и реално за специалност Р и С няма да се бори вече, евентуално може към някой от по-предните желания да се качи.

# 237
  • софия
Къде има такива?
Я дай да видим, моля те!

В художествена дърворезба има 4.05 под чертата

49 - ти номер
Приет е в стъкло. Всичко е точно. За Резба не му стига оценката с 0,05.

# 238
Ахааа... Значи и приетите в други специалности ги изписват под чертата. Започвам пак да броя ние кой номер сме на опашката Simple Smile))

Хм... Май с 3.90 имаме реален шанс на второ класиране...

Амели, благодаря!

Последна редакция: сб, 03 юли 2021, 23:12 от Paper moon

# 239
  • софия
Ахааа... Значи и приетите в други специалности ги изписват под чертата. Започвам пак да броя ние кой номер сме на опашката Simple Smile))

Хм... Май с 3.90 имаме реален шанс на второ класиране...

Амели, благодаря!
Момичета, моля за уточнение на един въпрос, който ме тормози. Пак с уговорката, че нищо не разбирам от рисуване и техники. Когато се правят светлосенки, се използва защриховане. А може ли да се "размазва" с пръст? Не ми се смейте много.
Ще ти отговоря така - не че е забранено, но е висш пилотаж и ако не се направи както трябва изглежда много смотана и кичозна работа. Това първо. Второ: на изпит? не, недейте. Мисля, че изрично се избягва. Затова ги учат упорито на щрих.

Paper, ще мръднете напред!

Общи условия

Активация на акаунт