"Биг Брадър"3-7 част

• 23 164
  • 602
  •   1
Отговори
# 75
Оставам си аз фенка на Гаро , верно интригант си пада ама аз си го харесвам и тва е.Искам да изгонят Дия , не я търпя от самото начало на ББ3. И такива изказвания прави , че ми идва да я хвана и да я набия
това е и мое мнение,определено мисля,че Дия ще си иде гаро ще е от следващите,но е забавен

# 76
Някой може ли да даде снимка на новия нос на Пепи. Много ми е любопитно  Crazy

# 77
Най-странно ми е,че бременната моралистка го раздава.Не обичала вулгарен език,че от нея по-вулгарна има ли в къщата!!!!

# 78
Нямало да се бие пред хладилника за последната филия, ми щото е заета да се бие за последната цигара, за това  ooooh! Куха сопица е тая Светланка  newsm11

# 79
  • в къщи
А,Пенката сега пак е с превръзка на носа #CrazyКво става тука newsm78

# 80
Сега сигурно ще го мъчат до следващия лайф newsm78

# 81
Да се запиша.Мисля,че Гаро ще го ритнат.Беше ми симпатичен,ама като каза,че не било тактика,а си е такъв направо ShockedИ ми стана гаден.А Пенята има ли нос или още е като Ханибал Лектър?И той нещо почва да дразни.Много важен стана,откакто го оперираха.

# 82
Баба Вили как пуши само... Joy JoyЗабелязахте ли я Laughing
Нали и преподаваха уроци как да пуши  страстно Laughing

# 83
Нямало да се бие пред хладилника за последната филия, ми щото е заета да се бие за последната цигара, за това  ooooh!

И за някоя друга глътка алкохол Sick ooooh!

# 84

Просто са му сменили превръзката. Махането им не става толкова бързо, доколкото знам.

# 85
Днес по едно време беше без превръзка  Rolling Eyes

# 86
Днес по едно време беше без превръзка  Rolling Eyes
и как изглежда?

# 87
  • в къщи

Просто са му сменили превръзката. Махането им не става толкова бързо, доколкото знам.
Ами като беше без превръзка каза,че са му махнали конците.И после ходи така доста време...сигурно съм си направила прибързани заключения..
  В момента става страхотен бой с възглавници в спалното! Joy

# 88
Ми така се беше натикал в огледалото, че не се виждаше  Laughing Абе Пеньо като Пеньо, как може да изглежда, същия си ми беше на мен  newsm78

# 89
Еееееее..лелята без сутиен-снимана отблизо- Sick #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт