Стана време за моренце, а ДЕКЕМВРИйчето вече рита в нашето коремче! (Тема 3/2021)

• 24 959
  • 777
  •   1
Отговори
# 300
ох и аз не мога да опиша точно какво е, пробождане ли, или все едно хлътва навътре за 2 сек и се връща

# 301
Аз бих описала контракцията като стягане и втвърдяване на корема. Пробождащи болки мисля, че не е нормално да има на този етап.
В по-напреднала бременност като бях коремът ми се измяташе на една страна и после се връщаше в нормална поза, но към момента не мога да кажа същото, защото не е чак толкова видим.

# 302
dее92 , а тези , които вървят в комбинация с ПАЙ, изследвала ли си ги, че не помня?

Това са ACE и фактор XIII, нали? Имам препоръка в изследването да ги видя и тях, пък досега никой лекар не ми е казал. :/ Мисля си от известно време да ги пусна и тях. Утре пак имам консултация и задължително ще питам  за повече инфо, ако там излезе изненада.

# 303
Да. Аз имам мутации в тях и от началото съм на НМХ. Сега ми изследваха още 3 , в които също имам мутации.

# 304
И аз имам пустаното изследване за тромбофилия,  заради предната загуба на плода..доколкото разбрах нямам някакви мутации, но съм предразположена към получаване на тромби..не знам много ми е объркващо..но от тогава си пия Нат Аспин и това ми е терапията, наскоро намалихме дозата.

# 305
Да. Аз имам мутации в тях и от началото съм на НМХ. Сега ми изследваха още 3 , в които също имам мутации.

Съвсем сме мутирали повечето 😀❤️ Имаше ли влошени стойности на показателите за кръвосъсирване/кръвотока преди терапията? Или директно превантивно я изготвиха?

# 306
Аз съм ин витро и още от трансфера съм на терапия . Аз си знаех , че ще имам , защото изследванията ги пусках преди това.

# 307
Добро утро дами, само на мен ли ми кървят венците, когато си мия зъбите и когато ям? Smirk

# 308
Добро утро дами, само на мен ли ми кървят венците, когато си мия зъбите и когато ям? Smirk
Не. Моите периодично кървят, а сега разбира се положението е по-тежко.
Във вторник съм на зъболекар за терапия. С предишната бременност пак правих.

# 309
И аз очаквах , че ще имам кървене от венците, още повече че съм на кръворазреждащи, но за сега нямам такива оплаквания.Също и на носа не ми се пукат капиляри.

# 310
  • до най-прекрасния мъж
В началото имах леко кървене от носа като корички, но намаля с течение на времето и вече почти нямам.
Преди седмица започна адско кървене от венците, на моменти с болка. Венците ми бяха станали с мрежичка от капиляри на местата, от които кървенето беше най-интензивно. Препоръчвам да вземете супер мека четка за зъби. ММ ми взе някаква на Elmex от DM със супер мек косъм. На мен това ми реши проблема за момента. Правя масаж с нея и на венците два-три пъти дневно. Кървенето намаля още от първото измиване и почти спря. Приятелка, която направи парадонтоза по време на бременността, ми препоръча миене колкото може по-често, дори след всяко хранене и стягащи паста и вода за уста. На мен ми миришат и все още имам на моменти гадене, та за сега не ползвам специализирани.
И аз съм на кръворазреждащи.

# 311
Здравейте момичета 🙂
Габи преди няколко седмици писах,че имам такъв проблем.
Ако искаш можеш да пробваш паста за зъби Elgydium и гел Parodium.
На мен ми ги изписа моят зъболекар и ми помогнаха 🌹

# 312
Аз с първата бременност имах дразнене и кървене от венците и ползвах паста за зъби на Elgуdium или Lacalut - помогнаха ми. Сега още като разбрах, че съм бременна смених пастата и не съм имала проблем за сега.
Също ако четката тибза зъби е с твърд косъм я смени с по-мека, за да не се дразнят допълнително от това венците.

# 313
+1 за Elgydium и за детето такава ми препоръчаха сега. Вода за уста ползвам на Биодент една билкова зелена. Не съдържа алкохол. За нея не съм питала дали е окей, ама предполагам, че да.

# 314
Ние сме на море и от седмица не съм чела тук... Едвам смогнах Simple Smile
На преглед бях на 30ти юни и сега като се върнем съм на 14ти юли в Токуда. Тази бременност съм решила да съм в Токуда, че предната бях в Тина Киркова, заради лекаря ми. След дните на отворените врати през 2018 там се обаждах на ММ да му рева, че не искам там и че е гадно. В крайна сметка родих там, но повече не. Масово приятелките ми раждат в Токуда и са доволни.
За покупките - купихме столче за кола. Имаше намаления в amazon.de и знаехме какво искаме. За дрехи и всичко останало мисля да си почакам, че има доста време. За помпа бих препоръчала Medela swing, не съм чувала някой да не е доволен от нея, а съм я препоръчвала доста.

Общи условия

Активация на акаунт