Стана време за моренце, а ДЕКЕМВРИйчето вече рита в нашето коремче! (Тема 3/2021)

• 24 877
  • 777
  •   1
Отговори
# 495
На мен в аптеката ми казаха, че за гърдите и зърната мога да ползвам същото омекотяващо олио, което е и против стрии, в случая - на Eucerin. Не знам дали всяко едно става, по-скоро не, но това понеже е много мазно и омекотяващо, се намазвам с него.

# 496
# 497
Аз исках да ми проличи корема и тогава да започна с мазането, изчетох много мнения и коментари и се спрях на Bio-Oil против белези и стрии, като е хубаво месец-два след раждането да се продължи за по-добър ефект.

# 498
Гледам, че масово с Мустела се мажете. Аз направих алергична реакция и подарявам моята (почти неизползвана). Предпочитам лично предаване за да не се плаща за куриери. В София съм, около Подуяне.
Чела съм, че лятото сутрин не трябва да се мажем с олио, същото важи и за бебетата. Не съм лекар.

# 499
bio oil също го имам, използвам го за останалата част от тялото, мн добре хидратира

# 500
Аз исках да ми проличи корема и тогава да започна с мазането, изчетох много мнения и коментари и се спрях на Bio-Oil против белези и стрии, като е хубаво месец-два след раждането да се продължи за по-добър ефект.
И аз на Bio Oil ще мина към края, и евентуално след раждането (според това какъв белег ще имам и дали изобщо ще се мажа тогава)

# 501
  • до най-прекрасния мъж
Аз с нищо не се мажа още. То се чудя и корема мога ли да го мажа, като бия Клексан и съм синьо-жълта. По гърдите и паласките така или иначе имам стрии още от пубертета. Тогава много изведнъж пораснах и съм цялата нацепена.

# 502
Здравейте, днес бях на фетална морфология в 20 г.с,ще си имаме момиченце❤️, всичко е наред и така ми олекна, бебка е цели 417 g, огледаха я много добре, казаха ми че плацентата ми е ниско разположена,това малко ме притеснява

# 503
  • London
Честито за здравото момиченце ! ❤
Плацентата в огромен процент се вдига и не остава ниско. Ако остане ниско обаче ще се наложи секцио защото запушва родовия канал.

# 504
След Клексан се мажа с Хепароид и още веднъж вечерта преди лягане със същото.
Корем , гърди , ръце мажа с масло за тяло Мамаглюк на Алверде, а сега на морето си ползвах и лосиона, който е към един от парфюмите , както и лосион охлаждащ за след слънце.
Днес ми мина първата ФМ. Всичко с бебчо е наред, само малко срамежлив го раздава и си беше сложил ръчичката пред личицето. Иначе доста едър върви младежът. Цели 458гр е. Плацентата ми се е вдигнала и кръвотокът е добре. Разбрахме се с док вместо след 2 , да се видим след 3 седмици.

# 505
Някой друг само с обикновено кокосово масло? Приятелка ме посъветва да го смеся с какаово и витамин Е, но не ми се занимава. В жегите както е течно омацах къщата.. Head Band

Маже ми се само лице (и понякога шия 😀), толкова ми е досадно да мажа и тяло, хаха.

Страхотни новини, Ирен, Paci! 🍀🍀

# 506
  • до най-прекрасния мъж
Paci23, на мен също ми казаха, че съм с малко ниска. Но докторът беше спокоен и отбеляза, че е ниска, но се вдига. Ще видим на прегледа следващата седмица как ще са нещата. Надявам се да се вдигне.
Ирен, аз по-скоро се притеснявам това, с което мажа, да не взаимодейства с Клексана. Няма логика, ама знам ли. Може да си взема някакво масло и аз, ще видим.

# 507
Ирен, Паци страхотни новини. Много се радвам за вас. Blush

# 508
Момичета, помощ! Настинала съм 😔 Гърлото ме боли ужасно и ми е много отпаднало. Пия мед с джинджифил, смуча какви ли не неща, пия инфлуцид, осцилококцинум, правя компреси с извара но.... все още ми е зле. Дайте идеи какво друго мога да взема?

# 509
Момичета, помощ! Настинала съм 😔 Гърлото ме боли ужасно и ми е много отпаднало. Пия мед с джинджифил, смуча какви ли не неща, пия инфлуцид, осцилококцинум, правя компреси с извара но.... все още ми е зле. Дайте идеи какво друго мога да взема?

Бих ти предложила чай с мед и стрепсилс

Общи условия

Активация на акаунт