Стана време за моренце, а ДЕКЕМВРИйчето вече рита в нашето коремче! (Тема 3/2021)

• 24 886
  • 777
  •   1
Отговори
# 480
  • до най-прекрасния мъж
Крайно време е и аз да си купя. Мами само да вметна която се регистрира в сайта на hipp получава безплатно кутия с техни продукти и бебешка лъжичка.
Габи, освен регистрацията, нещо друго трябва ли да направя? Попълних всичко, потвърдих си регистрацията, но никъде не пише нищо за подаръци. Да не е скрито някъде?

Един промокод трябва да има и да качиш снимка на последния ехограф, по-точно на датата часа и имената ти
Снимка качих, не бях качила. А този промокод от къде се взима и къде се въвежда? Нямам такава опция при регистрацията.

# 481
Крайно време е и аз да си купя. Мами само да вметна която се регистрира в сайта на hipp получава безплатно кутия с техни продукти и бебешка лъжичка.
Габи, освен регистрацията, нещо друго трябва ли да направя? Попълних всичко, потвърдих си регистрацията, но никъде не пише нищо за подаръци. Да не е скрито някъде?

Един промокод трябва да има и да качиш снимка на последния ехограф, по-точно на датата часа и имената ти
Снимка качих, не бях качила. А този промокод от къде се взима и къде се въвежда? Нямам такава опция при регистрацията.

Точно при регистрацията ми беше излезнал, в самия сайт го имаше

# 482
Момичета, имам един въпрос. Болезнени ли са ви зърната? Днес след душ имам много неприятно дразнене, като бодежи, но само на едната гърда. Не знам дали да не взема някакъв крем или нещо такова...

Да и аз имам същия проблем от няколко седмици,доста са болезнени.В петък съм на ЖК и ще попитам дали мога да си взема някакво кремче.Иначе аз сигурно съм единствената,която не използва възглавница за бременни,подпирам се с обикновена за да не се обърна по гръб.

# 483
и аз нямам възглавница, но много искам и ще си взема, И аз се подпирам с обикновена, защото се клоня по корем да заспя, ама не мога Grinning

# 484
Marmora, моята е такава 😂 ако сте с по-голяма спалня няма проблем иначе наистина си е обемничка и мъжо ще трябва да ходи на дивана 🤪

Аз също ползвам възглавница за бременни(по/скоро за кърмене имаше ги в Кауфланд по няма и 20 лв) отделно ско сме на друго място се обграждам с въглавници . Така не се обръщам покорем, обаче напоследък много ми се спи по гръб и на дясно, което е супер странно, защото винаги съм спяла на лявата страна , а по гръб абсурд 🤷🏻♀ Иначе ето тази ми се вижда страхотна , но не знам къде ще спи мъжът ми хахахахаха

Изглежда бай-удобното нешо на света 🤣 даже си мисля , че ако свикна да спя с такава е много вероятно да неискам ДС се разделям с нея 🤣
За зърната мен си ме болят от ден едно и са много чувствителни. Имаше период от една седмица , в която нищо им нямаше и сега пак така. Като сложа колана в колата направо учирсм от ужас 😳

# 485
Аз вече колан не слагам в колата, че още сме ниско разположени...

# 486
  • London
Наистина е адски удобна 😂 С мъжа ми и кучето се бием през деня кой да легне на нея.

Колана в колата го слагам, но само го премятам през гърдите. През корема отдавна спрях.

# 487
  • до най-прекрасния мъж
От един месец не слагам колана както трябва. Закопчавам го, сядам и мятам само горната част. Иначе, бременните сме освободени от поставяне на колан, но трябва да имаме някаква бележка за пред Пътна полиция. Пък аз все забравям да питам, като отида на ЖК. Ако коланът не е закопчан, няма да се отвори и еърбега. Което не знам добре ли е, зле ли е. Мислех да си купувам от тези колани, дето са за бременни. Но едно, че са скъпи, друго, че според ММ не са достатъчно сигурни. Пък и аз ходя само до болницата и обратно,  не излизам извън града и няма смисъл.
Габи, на мен не ми дава такъв код. Явно не съм късметлийка, но здраве да е Simple Smile

# 488
От един месец не слагам колана както трябва. Закопчавам го, сядам и мятам само горната част. Иначе, бременните сме освободени от поставяне на колан, но трябва да имаме някаква бележка за пред Пътна полиция. Пък аз все забравям да питам, като отида на ЖК. Ако коланът не е закопчан, няма да се отвори и еърбега. Което не знам добре ли е, зле ли е. Мислех да си купувам от тези колани, дето са за бременни. Но едно, че са скъпи, друго, че според ММ не са достатъчно сигурни. Пък и аз ходя само до болницата и обратно,  не излизам извън града и няма смисъл.
Габи, на мен не ми дава такъв код. Явно не съм късметлийка, но здраве да е Simple Smile

Съжалявам за което. Дами какво използвате против стрии?

# 489
Аз не се мажа с нищо специално против стрии. Това ми е крема за тяло, много хидратиращ!!! И състава е ок за бременни
Скрит текст:
Може би на по-късен етап ще си взема нещо специално, но за сега това мисля е достатъчно

# 490
Аз на Палмърс, онези твърдите масла за мами… обаче ХИч не ми е кеф как е мазно после …🤷🏻♀

# 491
Аз се мажа с Мустела и ми харесва много,аромата е много приятен и попива добре.Сега съм си поръчала на Хип да пробвам и него.Има ли някоя мама като мен ,която не си маже корема 😬

# 492
И аз се мажа с Мустела, много много не ми харесва аромата, но пък засега добре работи.

# 493
Ползвам на Hipp маслото, за сега само съм го пробвала де, и имам мостра от него. Като съвет ми дадоха да се мажа от лактите нагоре, гърдите и бедрата.

# 494
  • London
При мен е навик от години. Всяка вечер след душ се клепотя с лосиони 😂 Няма зима, няма лято. Имала съм моменти на рязко сваляне/качване на килограми и досега стрии не съм имала, но ще видим сега как ще е.
Единствено за корема ползвам Палмърс или Мама Мио.

Общи условия

Активация на акаунт