Стана време за моренце, а ДЕКЕМВРИйчето вече рита в нашето коремче! (Тема 3/2021)

• 24 890
  • 777
  •   1
Отговори
# 465
Благодаря ви момичета за изчерпателните отговори.

Явно при всеки е различно и всеки доктор по ФМ преценява дали има нужда от допълнителни освен 3те задържитлени.

И аз се следя в Токуда и определено прегледите са много изчерпателни и включват всичко и измерване на кръвотока.

# 466
Дами, вече използвате ли възглавница за бременни?

# 467
  • London
Моя преглед в 12та седмица също беше доста подробен, но и ми казаха, че този в 20та ще бъде най-важен 🤔 Седя и си го чакам нетърпеливо.

Възглавница използвам още от 5та седмица 😂 Няма такова удобство, за мен лично беше една от най-добрите ми покупки последно време.

# 468
Да, и аз съм чувала, че е най-важен в 20 г.с , но аз си държах и в 12 г.с  да ми е подробен, а не само да пусна кръв. Иначе и аз ползвам възглавница за бременни

# 469
  • до най-прекрасния мъж
И аз спя с възглавница от два месеца вече, но не за бременни. Ползвам си обикновена, на която замятам единия крак. Иначе, се завъртам по корем, а не трябва.
За ФМ, записах час в 20 г.с. В 13 г.с. правих БХС което си беше чисто БХС, само кръв и нужните изследвания. За ранна ФМ док нищо не каза, така че не съм правила.

# 470
Крайно време е и аз да си купя. Мами само да вметна която се регистрира в сайта на hipp получава безплатно кутия с техни продукти и бебешка лъжичка.

# 471
  • до най-прекрасния мъж
Крайно време е и аз да си купя. Мами само да вметна която се регистрира в сайта на hipp получава безплатно кутия с техни продукти и бебешка лъжичка.
Габи, освен регистрацията, нещо друго трябва ли да направя? Попълних всичко, потвърдих си регистрацията, но никъде не пише нищо за подаръци. Да не е скрито някъде?

# 472
Габи, освен регистрацията, нещо друго трябва ли да направя? Попълних всичко, потвърдих си регистрацията, но никъде не пише нищо за подаръци. Да не е скрито някъде?

Един промокод трябва да има и да качиш снимка на последния ехограф, по-точно на датата часа и имената ти

# 473

Един промокод трябва да има и да качиш снимка на последния ехограф, по-точно на датата часа и имената ти

Мисля,че е някаква игра тип томбола за новорегистрирани и са ви изтеглили 😊

# 474

Мисля,че е някаква игра тип томбола за новорегистрирани и са ви изтеглили 😊

Не е томбола, просто всички бъдещи мами, регистрирайки се получават подарък.

# 475
Аз също ползвам възглавница за бременни(по/скоро за кърмене имаше ги в Кауфланд по няма и 20 лв) отделно ско сме на друго място се обграждам с въглавници . Така не се обръщам покорем, обаче напоследък много ми се спи по гръб и на дясно, което е супер странно, защото винаги съм спяла на лявата страна , а по гръб абсурд 🤷🏻♀ Иначе ето тази ми се вижда страхотна , но не знам къде ще спи мъжът ми хахахахаха

# 476
Момичета, имам един въпрос. Болезнени ли са ви зърната? Днес след душ имам много неприятно дразнене, като бодежи, но само на едната гърда. Не знам дали да не взема някакъв крем или нещо такова...

# 477
Момичета, дали има някоя мама от Дупница, искам повече  инфо,относно болниците в града.

# 478
  • London
Marmora, моята е такава 😂 ако сте с по-голяма спалня няма проблем иначе наистина си е обемничка и мъжо ще трябва да ходи на дивана 🤪

Аз също ползвам възглавница за бременни(по/скоро за кърмене имаше ги в Кауфланд по няма и 20 лв) отделно ско сме на друго място се обграждам с въглавници . Така не се обръщам покорем, обаче напоследък много ми се спи по гръб и на дясно, което е супер странно, защото винаги съм спяла на лявата страна , а по гръб абсурд 🤷🏻♀ Иначе ето тази ми се вижда страхотна , но не знам къде ще спи мъжът ми хахахахаха

# 479
Момичета, имам един въпрос. Болезнени ли са ви зърната? Днес след душ имам много неприятно дразнене, като бодежи, но само на едната гърда. Не знам дали да не взема някакъв крем или нещо такова...
Моите още от началото са ужасно болезнени и от всичко се дразнят, даже спя със спортен сутиен тип бюстие, защото дори и пижамата ме дразни и ме болят. Имах период, в който едвам се къпех, сега е малко по-добре  положението..
Мажа гърдите и зърната включително с масла, може и с крем за кърмачки да се мажат.

За възглавниците - аз спя с една от Пепко, защото не е толкова голяма, но пък ми е доста удобна. Успявам да си подпра корема, крака и ръката 😁

Общи условия

Активация на акаунт