Стана време за моренце, а ДЕКЕМВРИйчето вече рита в нашето коремче! (Тема 3/2021)

• 25 780
  • 777
  •   1
Отговори
# 135
И аз съм от тези дето им се прави с*кс, обаче не може. Само мъжа намазва...грижа се за него като съм на кеф🙄🥴
Обаче на сън си наваксвам... 😊

Albena, поискай второ мнение за болките, при мен се оказаха контракции и скъсиха шийката.
Следи и шийката. Разбира се това може да не е твоя случай, но по добре да се презастраховаш.
Сега, като имам болки пия вместо магнерота, диаспорал 250мг и обикновенно минават до 30 мин. Консултирай се с доктора ти за диаспорал при нужда.

Последна редакция: пт, 02 юли 2021, 20:32 от Bibi23

# 136
  • London
При нас секса е мираж 😁
В самото начало ме беше страх и аз не исках. После пък след скана, в който бебето махаше с ръчички, мъжа ми реши, че не иска да “прави тройка с детето”🙄 Как може да му текне баш това на акъла 😭
Забавляваме се по други начини 🤗

# 137
Някой беше написал нещо за клякане. Не клякайте, не е хубаво. На мен като ми е лошо клякам, но в болницата ме видяха и веднага ми се скараха. Аз си го обяснявам, че предизвиква контракции или скъсява шийката. Нали и така предизвикват раждане - с клякане, стълби, секс, ходене и пикантно. Аз се опитвам да ги избягвам тези неща.
И аз лично имам тактика - ако нещо ми е неприятно или некомфортно, просто не го правя, явно има причина да не ми е хубаво.
Биби, ходих на фетална вчера. За близнаци ми казаха, че последната фетална е хубаво да е по-рано (моята ще е в 26 седмица), защото после ставало много тясно и трудно се разбирало какво що. Казвам да си питаш и да го имаш предвид, че може да кажат същото.

# 138
Някой беше написал нещо за клякане. Не клякайте, не е хубаво. На мен като ми е лошо клякам, но в болницата ме видяха и веднага ми се скараха. Аз си го обяснявам, че предизвиква контракции или скъсява шийката. Нали и така предизвикват раждане - с клякане, стълби, секс, ходене и пикантно. Аз се опитвам да ги избягвам тези неща.
И аз лично имам тактика - ако нещо ми е неприятно или некомфортно, просто не го правя, явно има причина да не ми е хубаво.
Биби, ходих на фетална вчера. За близнаци ми казаха, че последната фетална е хубаво да е по-рано (моята ще е в 26 седмица), защото после ставало много тясно и трудно се разбирало какво що. Казвам да си питаш и да го имаш предвид, че може да кажат същото.
Аз съм с клякането… 😬
Прекратявам веднага… грам не мога да свикна и да си сложа спирачки, че не може да си правя всичко както преди 🤦🏽 Реших одеве да чистя портмантото на коридора, че ми беше скучно и така, клякане ставане 30-40 минути 🙁 и после това странно усещане, даже не мога да го определя като болка 😤

# 139
Fairytale11, аз съм се записала за втора фетална в 20г.с. на 19 юли. Чудя се ако всичко е наред има ли смисъл от тази късната?

# 140
Флори, ако искаш си питай АГ-то, аз не съм лекар, може пък да греша.
Биби, не знам. Има много хора, които пропускат третата фетална. То като цяло задължителни неща няма. Аз сигурно ще отида за успокоение.

# 141
Здравейте, момичета!
Днес бях на преглед и ни потвърди полът - очакваме момиченце Heartbeat Всичко с госпожицата е наред, измери я 170 гр. Въпреки контракциите, засега и шийката е ок и не е скъсена - това много ме притесняваше последните дни, та ми олекна поне малко. Продължавам си с терапията като ми добави и аспирин, защото и на ФМ, и днес кръвотокът от ляво е на гранцата.. дано всичко да е наред. Следващият преглед ми е чааак на 3ти август, когато ще ми е и втората ФМ - как ще издържа до тогава не знам, но предпочитам да не ми се налага да ходя преди това на преглед Grinning

Относно секса - при нас от април е мираж и както се шегува ММ "догодина за Свети Валентин ще правим пак" Joy Имах леко зацапване в началото и отлепяне, после започнаха контракциите.. та даже и не се надявам, а тоолкова много ми се иска. Проблемът ми е, че много често започнах да сънувам розови сънища - хем ми е хубаво, обаче се събуждам от оргазъм, последван от ужасни контракции.. а сънищата няма как да ги контролирам Rolling Eyes Joy

# 142
Честито Butterfly Blush Знчи не съм само аз така.

# 143
  • до най-прекрасния мъж
Това ми е болна тема. Ние не сме от 1 година Blush . То или бях в някакво процедура, или лекувах бактерии, или се пазех за ЗЕТ. Сега, пък, бременна още повече се пазя. Горкият ми мъж.
Зо еротичните сънища няма да разправям. Преди рядко ми се е случвало, сега са често и чак се плаша от това.

# 144
Относно секса - при нас от април е мираж и както се шегува ММ "догодина за Свети Валентин ще правим пак" Joy Имах леко зацапване в началото и отлепяне, после започнаха контракциите.. та даже и не се надявам, а тоолкова много ми се иска. Проблемът ми е, че много често започнах да сънувам розови сънища - хем ми е хубаво, обаче се събуждам от оргазъм, последван от ужасни контракции.. а сънищата няма как да ги контролирам Rolling Eyes Joy
Оргазъм само от сън... впечатляващо.  Flushed
Което ме подсеща да попитам - какво мислите за мастурбирането като алтернатива?

# 145
Здравейте,момичета!
Редовно ви чета,отдавна не съм се включвала обаче,с това постоянно гадене и повръщане...В 13г.с.+5 съм ,за няколко дни се поспря и днес пак 🙁 В моментите,когато се почувствам добре гледам да сготвя или нещо др да свърша в домакинството,че нищо не е като хората....Съпругът помага и той разбира се,но друго си е аз да съм в кондиция Simple Smile ... Още няма ясен пол при нас ,на ФМ в 12 г.с. нямаше как да ми каже АГ със сигурност,чакам си датата за консултация този месец,за да разбера ...Четох,че скоро сте обсъждали темата с болничните,но искам да ви попитам нещо още.... От 07.06 до 20.06 ми е първият болничен,вторият от 21.06 до 24.07,проверявах в сайта на НОИ,но нито един още не е предаден .И двата предадох веднага още щом ги получих...Трябва ли според вас да се притеснявам?

# 146
Според мен няма много разлика между мастурбация и по-внимателен секс.
Предвид проблемите , които имах в началото, на БХС , като каза док , че вече го няма хематома, го питах за секса. Отговорът му беше да изчакаме да вляза в 4 месец и стига да няма някакви бурни изпълнения и да сме внимателни, няма никакъв проблем. Ами правим си секс, макар и рядко , защото ММ е в командировка по цяла седмица или пък по две.
believe_, няма защо да се притесняваш. Срокът на работодателят ти да предаде болничните към НОИ е 10-то число на месеца следващ този, в който си му ги предала. В твоя случай щом са от юни и си ги предала веднага, то срокът на работодателя да ги продвижи към НОИ е 10 юли, а превод ще имаш до 2 седмици след това, а за частта от юли - 5 работни дни , след като е изтекъл болничният.

# 147
Iren11 благодаря мн за инфото!🌷

# 148
Момичета, имате ли опит с протеин на прах за бременни? Хемоглобина и белтъка са ми на долна граница (а бяха супер) най-вероятно, защото спрях да ям яйца покрай гаденето и все още са ми доста неприятни. Чудя се дали да си купя такъв протеин, заради белтъка, а за хемоглобина уж си пръскам желязо на Бетър ю, но явно ще трябва да го сменя...

# 149
знам, че сигридов препоръчва този https://www.zdravis.com/product/969/protein-drink-za-bremenni.html

Момичета, имате ли опит с протеин на прах за бременни? Хемоглобина и белтъка са ми на долна граница (а бяха супер) най-вероятно, защото спрях да ям яйца покрай гаденето и все още са ми доста неприятни. Чудя се дали да си купя такъв протеин, заради белтъка, а за хемоглобина уж си пръскам желязо на Бетър ю, но явно ще трябва да го сменя...

Общи условия

Активация на акаунт