Стана време за моренце, а ДЕКЕМВРИйчето вече рита в нашето коремче! (Тема 3/2021)

• 25 780
  • 777
  •   1
Отговори
# 255
Елакса не съм пила,  на мен ми действат сушени сини сливи. Ако искаш, пробвай първо с това. И аз ходих на 2-3 дни, докато пиех прогестеронови препарати. Сега ми ги намалиха драстично и вече ходя всяка сутрин.
Относно газовете - аз съм така от деня след трансфера. Ежедневно и по много. Било нормално. Аз просто не им обръщам внимание. Но повече лежа и мързелувам. Понякога имам леки спазми от газовете, но отминават. Не пия нищо за тях.

И аз съм с газове от трансфера и не изчезват но аз още съм с конски дози прогестерон.
Омнибиотик 6 колко време го пихте?

# 256
Омнибиотик го пия от края на 3 месец, като преди това бях на друг. Ще го приемам до 8-9 месец, след което ще мина на Омнибиотик Панда.

# 257
Някой ползвал ли е Елакса таблетки?
АГ ми ги предписва, че ходя до тоалетна на 2-3 дни и ми е постоянно тежко на корема и имам много често газове особенно като хапна.
Не знам дали е нормално в 15гс съм. Само сутрин като стана ми е леко и добре след това през деня се чудя къде да седна или легна.

Аз съм същата работа, също в 15та г.с., корема ми е постоянно подут и голям и не толкова защото съм бременна ами не знам, защото имам газове и рядко ходя до тоалетна🙄

# 258
Аз съм по същия начин. Храня се, а ходя до тоалетна, през 2-3 дни.

# 259
Момичета, страшно ми помагат сушени кайсии на мен, въпреки че моя стомах е часовник всяка сутрин.
Но кайсиите, хапвам 10 и след един час има резултат.

# 260
Трябва да опитам. А за морските дарове, преди месец си позволих да хапна малко миди и калмари, ест без да прекалявам и ми нямаше нищо. Иначе и моята АГ каза да внимавам с морските дарове. Сушито знам че е забранено, а и все пак сурова риба не е много удачно.

# 261
Доколкото знам и хищни риби не трябва - като акула, например. И внимателно трябвало с тези с високо съдържание на живак като риба тон. Хич не съм по рибите и единствено блъскам конопено семе (преди и ленено) за омеги :/

# 262
Доколкото знам и хищни риби не трябва - като акула, например. И внимателно трябвало с тези с високо съдържание на живак като риба тон. Хич не съм по рибите и единствено блъскам конопено семе (преди и ленено) за омеги :/

И аз така разбрах. Четох че скумрията била много по-полезна от сьомгата например. Аз вчера си взех и сусамов тахан, така с медец е 6 точки.

# 263
  • до най-прекрасния мъж
И аз ближа сусумов тахан с мед. Ама не всеки ден и по малко, че да не вдигна КЗ.
Газовете и след намаляване на прогестерона не ми изчезнаха. Приятелка ми каза, че е била така през цялата бременност. Та съм си го приела и ще си го търпя.

# 264
Момичета от 1 час имам болки ниско долу в ляво.Не е нито менструална,нито позив за Wc.По скоро все едно съм с пълен пикочен мехур,а не е.Някой сблъсквал ли се с подобна болка ,много съм изплашена. 18+5 съм

# 265
Дано всичко да е наред, мисля, че е от позицията на бебчо.

# 266
Момичета от 1 час имам болки ниско долу в ляво.Не е нито менструална,нито позив за Wc.По скоро все едно съм с пълен пикочен мехур,а не е.Някой сблъсквал ли се с подобна болка ,много съм изплашена. 18+5 съм

Пий но-шпа ако те боли много, но да сигурно бебето притиска нещо или матката се разтяга.

# 267
Въпреки че живея на морето не ям никакви морски дарове и не ми е проблем. Ама в момента, в който спрях да повръщам много ми се прияде тарама. Майка ми прави, така хапнах на няколко пъти по малко. 😂
От забранените и доста ягоди похапнах, ама не мога да им устоя.
И с консерви риба тон се бях заредила, обаче сега ме е страх да ги консумирам.

От запек почти не съм страдала, но когато се роди първото и я кърмех и имаше такива проблеми, аз ядах компот от сини сливи, пресни круши, мюсли или киви.

# 268
  • до най-прекрасния мъж
Болка не съм имала, но чувство, че нещо ми притиска мехура, доста често. Утре съм на преглед и ще питам за втвърдяването на корема. Днес пак 2-3 пъти се втвърди, като съм обърната надясно. Като се обърна по гръб, минава. Не знам не и ли рано за магнезий, но ако се налага, ще го пия. И без това все ми тръпнат ръцете, дано помогне.

# 269
pgeober, и на теб ли са казвали за ягодите, че не трябвали? Преди и на мен ми казаха и после като се разрових, никъде не видях да пише, че са опасни, а само много полезни. 🤔

Хапвам си ги и за витамин Ц. Само продължавам да избягвам суров мед от тези предишни съвети. Малко двусмислена информация за него видях, трябвало да е пастьоризиран или пък обратното - нямало проблем. Смао знам, че не ми се и хапва освен в меденки. 😀

Mahur, дано всичко е наред! Болки ще имаме, само да минават за кратко време и да не са много силни. И аз усещам точно долу вляво пробождания, надявам се, че е нормално да ни придръпва.

Общи условия

Активация на акаунт