Стана време за моренце, а ДЕКЕМВРИйчето вече рита в нашето коремче! (Тема 3/2021)

• 24 872
  • 777
  •   1
Отговори
# 510
  • London
Нори, аз бях така миналата седмица и настинката така ме удари, че направих пикочна инфекция 😆
Общо взето се лекувах с лимони и мед, и мноого плодове колкото и да нямах апетит. Изстисквах два лимона, лъжичка мед и топла вода. Облекчаваше ми гърлото поне за няколко часа.
Да вметна - тази седмица още ме държи запушения нос 😩

# 511
За запушен нос при нас само виброцил съм чувала. Мен от днес ме боли левия бъбрек. Като ритници там е болката. Някоя с такъв проблем?

# 512
  • Шоколандия
Привет! Как изкарвате лятото. Аз моря жегите в офиса или вкъщи на климатика, а уикенда ходим на плаж сутрин.
Някоя от вас има ли сходен на моя проблем. Явно много рано започна"отварянето" на таза, защото много неприятно ме боли в областта на тазобедрените стави. Боли ме като се завъртам през нощта, боли ме като ходя... С първата бременност това ми се случи на края в 8 или 9 месец. Сега ми се струва трърде рано. от април месец ме болят ... Именно заради това не спрях с тренировките в началото, а сега вече и едночасова разходка ми тежи..

# 513
Аз се мажа с това бебешкото, бях чела добри отзиви, но пак от рядко се мажа. Мен за плацентата малко ме успокоиха. Вчера бях на преглед и лекарката каза, че по принцип до 24седм плацентата се вдигала, ако до тогава не се вдигне ще видим. Иначе всичко било нормално, малкото червейче пак се гърчеше и не можахме да видим пола 😁но си запазих час за 13ти Август за ФМ.

# 514
  • София
Аз от началото се мажа с чисто кокосово масло точно по корема, защото като цяло ми влияе добре на убожданията от клексана. И с миналата ми се мазах с това. Полсе ползвах смес от кокосово, какаово, карите, витамин е и масло от авокадо - сега обаче все не ми остава време да си ги купя и объркам Simple Smile имам само каково и кокосово и май поне за морето ще ги стопя да ги ползвам. Но като цяло кокосовото се води много полезно и противовъзпалително, от друга майка на клексан споделила че и действа добре и аз почнах и наистина имаше подобрение.
Ето и една статийка за някой негови свойства https://www.cluborfei.com/bg/product/30-%D1%81%D0%B2%D0%BE%D0%B9 … D0%B8%D1%82%D0%BE
и рецептата която ползвах с миналата си бременност https://www.az-jenata.bg/a/5-zdrave-i-krasota/41168-domashen-bio … a-badeshti-maiki/ , но си признавам че в най-големите жеги ползвах Елансил https://remedium.bg/elancyl-krem-za-tyalo-protiv-strii-x500-ml-71333/p
В резултат от миналата ми бременност нямам поражения, но и аз си имам от преди това, все пак са малко де, та се надявам да не добавям нови.

Аз с нищо не се мажа още. То се чудя и корема мога ли да го мажа, като бия Клексан и съм синьо-жълта. По гърдите и паласките така или иначе имам стрии още от пубертета. Тогава много изведнъж пораснах и съм цялата нацепена.

# 515
Май левкоцитите са ми в повече?...

Последна редакция: ср, 21 юли 2021, 08:17 от gabby92

# 516
Не са повече, нормални са. Всички резултати са ти ок. Завишено е суе, но това е нормално при бременност.
Като снимаш документи в нета си крий ЕГН, че не се знае кой от къде Simple Smile

# 517
Не са повече, нормални са. Всички резултати са ти ок. Завишено е суе, но това е нормално при бременност.
Като снимаш документи в нета си крий ЕГН, че не се знае кой от къде Simple Smile

Благодаря, направо изключих за ЕГНто

# 518
Май левкоцитите са ми в повече?...
моите също бяха завишени и моята лекарка ме посъветва да си пусна урокултура (стерилна урина) при което се установи , че имам еширихиаколи и започнахме лечение.

# 519
Мажа се със смес от масла - ший, кокосово, слива, шипка. Всички се водят с добро действие за заздравяване и белези. Дано помогнат Simple Smile. Мазно е, но странно, не ми е неприятно. Мажа от гърдите надолу до под дупето (без гърба). Купих и крема на Мустела, че да имам нещо бързо попиващо, но имам подозрение, че и аз имам някаква непоносимост към него, излизат ми ситни пъпчици, като почна да го слагам.

# 520
Мажа се със смес от масла - ший, кокосово, слива, шипка. Всички се водят с добро действие за заздравяване и белези. Дано помогнат Simple Smile. Мазно е, но странно, не ми е неприятно. Мажа от гърдите надолу до под дупето (без гърба). Купих и крема на Мустела, че да имам нещо бързо попиващо, но имам подозрение, че и аз имам някаква непоносимост към него, излизат ми ситни пъпчици, като почна да го слагам.
Да, точно ситни пъпчици ми излязоха и на мен.

# 521
Здравейте! След вчерашния преглед май се очертава да си имаме 💖💙. Момата е по метода на изключване, че нищо не стърчи, но и при предходните 2 прегледа такова беше предположението. Каката е щастлива.
Преди горе долу месец ми бяха открили ешерихия коли в урината. Пих антибиотик, пуснах втори път, 10 дни слее антибиотика. Сега пък някаква Клебсиела Sad Дано да успеем да я изчистим.
В момента съм в 18 г.с. В 20-22 г.с. ще правя втората фетална, като тогава знам, че се гледат вътрешните органи. Отделно и двете АГ, при които ходя, препоръчаха да отида на преглед специално за сърчицата.

# 522
След боледуване преди повече от месец и аз се оказах с ешерихия коли в урината и лекувахме с антибиотик, миналата седмица пусках урокултура и вече е чиста. Като ида на преглед в началото на август АГ каза че ще пуснем пак и микробиология да видим дали и там всичко е наред.

Моята ФМ ще е в 20г.с., а за 21г.с. съм запазила час за фетална ехокардиография, защото на първата ФМ се видя малъл фокус в едната камера на сърцето - дано всичко да е наред, че го мисля и се притеснявам. По принцип феталната ехокардиография не е задължителен преглед и ако не е забелязано нещо на ФМ не е нужно да се ходи .. когато бях бременна със синът ми не съм ходила.

# 523
Аз взех да обмислям дали да не търся час за 20 седмица за ФМ на друго място, и евентуално за тази ехокардиохрафия.... Май всички сте записали в 20 седмица, а на мен заради тази почивка ми дадоха час чак за 22 😖

# 524
Аз съм за 22ра г. с с час за ФМ. Чудя се да пускам ли за изследване стерилна урина? Че се притеснявам така, а прегледа е далеч

Общи условия

Активация на акаунт