Коледен базар 2006

• 53 607
  • 1 159
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Вечернице , страхотни са  Hug  Heart Eyes |
Браво на вас  smile3501 smile3501 smile3501

# 211
  • sofia
Момичета, готови сме с картичките, пратете ми на ЛС адрес, на който да ги пратя. Щерката доста се постара - идеите и подготовката са нейни.
Направихме двайсетина за вас и толкова за старозагорския базар - добре ли е като бройка?

da,dostatachno sa,blagodarim Hug
vidiah gi,mngog sa hubavi Hug

# 212
  • в гората
Момичета, готови сме с картичките, пратете ми на ЛС адрес, на който да ги пратя. Щерката доста се постара - идеите и подготовката са нейни.
Направихме двайсетина за вас и толкова за старозагорския базар - добре ли е като бройка?

Super sa!!!  bouquet

# 213
  • София
Вечерница моля те ми кажи откъде си взела блестящата хартия на звездички  Praynig Знаеш ли откога търся ? Ще съм ти страшно благодарна ! Hug Картичките са прекрасни  Hug

# 214
Вечерница моля те ми кажи откъде си взела блестящата хартия на звездички  Praynig Знаеш ли откога търся ? Ще съм ти страшно благодарна ! Hug Картичките са прекрасни  Hug
Много се радвам, че ви хареса работата ни. Нали го правим за добро.  Heart Eyes
Julliana, не съм я търсила специално, ние тук сме много разглезени. Пускат ни по супермаркетите пакети с хартии за лепене и изрязване, сега взех специално последния, специален за Коледа.
Ако трябва, ще питам в книжарницата дали продават отделно и на каква цена е.
Тези листове, с които разполагам са А4

# 215
Добре, от базара! Дано прочете и ушие по-големички! Hug

Радвам се, че ти е харесал ботуша ми, но той е по-подходящ като висулка за красота над камина, шкаф или.......за по-големи размери няма да се получи добре така от плат  newsm78 Мога да ти предложа да си опаковаш подаръците в бели книжни пликове на които вместо картичка да виснеш ботушче или нещо подобно, но така или иначе за сега наблегнах на шапките, че и по-бързо се шият, а времето пусто все не ми достига, но може да понаправя и още ботушчета - Явно ще се ходи по пазара за още плат  Crazy

Скоро ще пусна още снимки и още нещо  Sunglasses

И едно предложение за парите от базара, четох за децата и как обичат музика и да танцуват, а нямат касетофони - та значи дали не може и нещо подобно да се купи - има не толкова скъпи, пък и сега ще пуснат разни коледни намаления.............та предлагам идея  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 07 ное 2006, 21:55 от Sunnily*

# 216

Джул, блестяща хартия има в Метро, но не е на звездчки.

# 217
  • До хладилника, който обичам
От мен за базара ще има ей такива неща:

Клик!

Смея да се надявам, че макар и домашно творени от не особено опитната ми с рисуване върху стъкло ръка, ще се харчат  Grinning

# 218
Да ти кажа честно, идеални са за бира Party

# 219
Да ти кажа честно, идеални са за бира Party
Да ти кажа под секрет, те СА чаши за бира Mr. Green Виждам, че ценителят разпознава формата даже замаскирана под спИцЯлни бои Mr. Green

Но този модел чаша винаги съм ползвала за вазичка, та реших да се придържам към нея и сега. Много практична за по-дребни букети.

# 220
  Ти си го използвай за вазичка, няма лошо Joy пък ние ще си го използваме за биричка. Жените са цветя, а потопени в бира те разцъфват Joy

# 221
  Ти си го използвай за вазичка, няма лошо Joy пък ние ще си го използваме за биричка. Жените са цветя, а потопени в бира те разцъфват Joy
Евка, ще се възползвам от това ....да знаеш cheers hahaha Joy

# 222
Е, ако ще е така, казвай овреме за теб да рисувам една 0,5 (или еднолитрова ли беше Thinking не помня) халба - класически модел. Какво ще се мъчиш с тези 0,33 л. чашки...

# 223
  • София
Имам идея за коледен вариант на такива кукли: http://members28.clubphoto.com/daniela861396/2780322/

Понеже аз самата нямам почти никакво време, а имам желание да се включа по някакъв начин, мога да попитам и евентуално авторката да ни отдели няколко бройки /предполагам за предпочитане коледни, но каквито има в наличност  Wink /

# 224
видинската група днес започва снимането на филмчето за ръцете и след това ще изпратим касетата ,по БГ експрес  ,както винаги ли да бъде ?

и още един въпрос
има ли готомо мото за стикерите ? Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт