Коледен базар 2006

• 53 613
  • 1 159
  •   2
Отговори
# 195
Въпрос към рисуващите върху стъкло? Какво използвате за рисуване? Аз имам само два лакови маркера златен и сребърен. Има ли специални бои за стъкло?

# 196

mojesh li da namerish prejda ot niakade newsm78

sashto malki burkancheta i shisheta...........
nakaray detzata neshto da napraviat Wink

търсите ли още малки бурканчета. имам поне 20-30 от тези на хип най-малките. както и много шишенца от сокчета- поне 20. само кажете дали още ви трябват, че чак сега прочетох назад.

# 197
Да има.Могат да се купят от специализирани магазини за художници. Май някъде на Пиротска имало такъв.

# 198
  • София
Момичета, тъй като не мога да ги прикача снимките ги сложих в една пощенска кутия: vutova_@abv.bg с парола: grafika

Ще ви бъда благодарна, ако ги погледнете и си кажете мнението - в смисъл дали изобщо тези стават или да кажа на сестричка да търси нещо друго...

# 199
  • София
Момичета, тъй като не мога да ги прикача снимките ги сложих в една пощенска кутия: vutova_@abv.bg с парола: grafika

Ще ви бъда благодарна, ако ги погледнете и си кажете мнението - в смисъл дали изобщо тези стават или да кажа на сестричка да търси нещо друго...

Силве, няма нищо в тази кутия???

# 200
  • София
УФФФ, грешката е моя... Не споменах че съм ги закачила в така нареченото "чекмдже"... Извинете ме моля за несъобразителността!

# 201
  • София
УФФФ, грешката е моя... Не споменах че съм ги закачила в така нареченото "чекмдже"... Извинете ме моля за несъобразителността!

Видях ги, много са интересни Simple Smile, ама точно за този базар дали може да са на друга тематика  Wink, че не знам как би се изтълкувало  Laughing Но определено ми харесаха...И тя трябва да си определи някаква цена...(бих купила за един приятел м/у другото точно от тези, които си показала Blush Laughing)

# 202
  • София
И аз реших, че може и да не стават, но не зная какво друго има... Ще я помоля да ми прати и други неща и пак там ще ги закача да ги видите, но предварително ще ви предупредя... За цените - нямам абсолютно никаква представа!!!

# 203
Много красиви неща сте направили - гледах тук и в темата в клюкарника и направо ме е срам като си представя какво ще сътворя с двете си леви ръце Embarassed Но все пак мисля да се пробвам Simple Smile

Вчера докато "съсредоточено" четях лекциите си и си мислех какво мога да правя, което е да се върже с Коледа.
 -картички мога да направя, но не знам дали не са станали много. Имаше доста в темите, но ако няма да са излишни ще купя материали и ще почвам че няма време;
 -някаква Коледна украса - идеята за орехчета оцветени подходящо ми хареса, но не знам дали ще се купуват, как мислите?
  -понеже правя много хубави гривнички-мартенички (или поне приятелите ми така казват), се чудех ако направя подобни от зелено и червено и ги украся с брокат или подходящи мъниста дали ще ги купуват хората?
   -освен това мога да бродирам, имаше доста интересни моделчета пуснати, но да си призная не знам от къде да купя плата върху, който се бродира? И тези мотивчета после на картички ли ги правите?

Уф, знам, че много питам, но не съм била на миналогодишния базар и не знам какво е имало и какво се купувало.

# 204
Я кажете, сега мога ли да си поръчам нещо, или трябва да си го купя от базара?
Ако може - искам от ботушчето на sunnily*, 10 броя, ама по-големи - да пъхна вътре бутилка вино, бонбони и подаръче - примерно с размери 50 см/30 см.

Последна редакция: вт, 07 ное 2006, 14:14 от tanita_ko

# 205
  • София
аз мисля, че идеята е да се купят от базара. нали все пак имаме цяла зала да напълним с продукция!

а децата от домовете този път ще правят ли неща за базара?

# 206
Добре, от базара! Дано прочете и ушие по-големички! Hug

# 207
  • sofia
аз мисля, че идеята е да се купят от базара. нали все пак имаме цяла зала да напълним с продукция!

а децата от домовете този път ще правят ли неща за базара?

da,detzata ot Nadejda i Medven shte praviat :hug:Tran i te Mr. Green
Heliana sashto shte pravi kartichki i ot kashtichkite ,koito tia taka ili inache pravi Hug

Dnes dadohme v Pernik na edna baba da plete KOledni chorapi i detski shalcheta Crazy

# 208
Момичета, готови сме с картичките, пратете ми на ЛС адрес, на който да ги пратя. Щерката доста се постара - идеите и подготовката са нейни.
Направихме двайсетина за вас и толкова за старозагорския базар - добре ли е като бройка?

# 209
  • София
Децата в Св.Параскева също ше рисуват и ще апликират.

Общи условия

Активация на акаунт