Коледен базар 2006

• 53 563
  • 1 159
  •   1
Отговори
# 75
  • София
ВАЖНОООО!!!
Ето организацията за базара:

До 01.12 (петък) всички артикули трябва да бъдат донесени или изпратени (за момичетата от провинцията с куриер) на следния адрес:
София
Ул.Бузлуджа 20 ет.1 ап.5
БУЛКОМ КОМПЮТРИ
За Емилия Василева

Това е на 5-те кьошета. Телефона ми е 953 20 40, 952 02 13. Трябва да става в работно време, т.е. от 10 до 18ч.
Ако не е проблем- може от предния ден да пишете на ЛС или в темата какво
ще се донесе и колко е обемно.

В следващата неделя (или по-следващата) след събирането на нещата ще се съберем и ще опишем, сортираме и ценообразуваме нещата. Има принтер и пр. и всичко ще може да се направи наведнъж...
Ще ги подредим в кашони, за да са готови за пренасяне до НДК (което е на 5мин от офиса)

Много моля, всеки, който праща нещо да му сложи и опис: от кого е, колко бройки, какво представлява и минимална продажна цена (все пак да се покрият материалите), с която да се съобразим при ценообразуването.
Така ще може да обобщим бройките, типовете артикули и да уеднаквим цените (за където се налага).
Сега сте вие на ход за изработката  Peace Laughing Peace  bouquet

# 76
  • sofia
Такаааа...
Няма начин да не взема и аз участие в този див творчески ентусиазъм Laughing

Ще се опитам да осигоря:
- бродирани картички
- плетени ботушки, чорапки и други коледни сувенирчета (имам няколко познати, дета са факири в тази област)
- други картички - уникати
- себе си като шофьор!!!, мъкнач и продавач (само дето вървя в комплект с малкия бузан, че е лаком и като викне, само майчина цица го успокоява Mr. Green )
- ще помисля и за още.

е Гери,кой ще плете толкоз Mr. Green

Еми,аз поемам ангажимента да осигуря някакви подаръчни пликчета ,но ще ни трябват много ,така че ако някой още има възможност да се вклучи да казва Praynig
Още ThinkingЩе ми се картичките да са с пликове.Ако момичетата които ги правят и пращат не могат да ги комлектоват с пликове да тарсим някой да ни даде Crazy

# 77
Извинете, ще приемете ли поканата за гости вкъщи, на което да направим картичките?! Някоя събота или неделя - както беше миналата година ...  Praynig

# 78
  • sofia
Извинете, ще приемете ли поканата за гости вкъщи, на което да направим картичките?! Някоя събота или неделя - както беше миналата година ...  Praynig

а баба  ти ще помага ли с децата Twisted Evil

# 79
И аз си мислех за пликове за картичките и видях в една книжарница, та мисля мойте да ги окомплектовам - не се толкова скъпи ( 30 бр. - около 2 лв. струваха). Освен това ми се събира с вас да творя  Hug и ако мога бих дошла на някоя на гости  Embarassed

Сега да ви питам - на гърба на картичките как ви звучи нещо подобно:

Благодарение на Вас за Коледа ще грее една
детска  усмивка в повече

И името на движението с координати  newsm78

Както ми се върти в главата и да ви предложа като цяло ако ви харесва базара да има мото - За една коледна усмивка в повече

# 80

По-скоро не! cry

# 81
Имам познат с магазин за мъниста, който ще4 ниже герданчета- да говоря ли за количества и отстъпки?
ти има ли некъде да немаш познати, баси скриваш ми шапката, боже, божееее Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
така аз последно публично да обява. до дни ще сме с кола (ако некой продава пасат комби да ми свирне - Еми немаш ли и такива познати Heart Eyes), което значи, че вечер след 18.00 през седмицата и съботите и неделите съм изцяло ваш хамалин с кола, за надписване, сортитане, подреждане - незнам си какво.
Роси - да говоря за камионче от нашата фирма а newsm78
какво друго - е само с работа ще помагам, щот съм мно сакат иначе Embarassed

# 82
  • sofia

По-скоро не! cry

оу,тя от нашите деца жената намрази всички деца май Twisted Evil

Криска,чак бус няма да трябва,ама знае ли се Twisted Evil

# 83
оу,тя от нашите деца жената намрази всички деца май Twisted Evil

Луда ли си, просто е възрастна и в не особено цветущо здраве! Sad Cry

# 84
  • София
Роси, искам да напомня, че имаме жена записана в списъка който пратих от акцията в Южния парк, която искаше да даде прежда!!!
А имахме друга, която пък искаше да плете.
Сигурна съм, че съм ги описала и двете в онзи списък!
Може поне преждата да вземем  Hug

Последна редакция: чт, 26 окт 2006, 23:37 от Дамаянти

# 85
  • sofia
Роси, искам да напомня, че имаме жена записана в списъка който пратих от акцията в Южния парк, която искаше да даде прежда!!!
А имахме друга, която пък искаше да плете.
Сигурна съм, че съм ги описала и двете в онзи списък!
Може поне преждата да вземем  Hug

можеш ли да вземеш от едната и да дадеш на другата Praynig

# 86
  • София
пликове за картички имам - едноцветни (за сини и оранжеви се сещам, но може и други цветове да има), трябва да уточним размерите.

и още нещо да уточним: доколкото разбрах, има лепенки, от които става ясно, че нещата се продават с цел благотворителност. нека някой се произнесе дали е вярно, дали лепенките са достатъчно много и дали има нужда да се надписват нещата допълнително.

"една детска усмивка В повече" според мен означава, че една детска усмивка остава излишна. правилно е да се каже "една детска усмивка повече".

# 87
  • sofia
veroiatno shte ima razlichni razmeri kartichki Wink
i etiketcheta shte ima,no triabva da se razberem za tochniat tekst ,kakto i za tova koi shte gi pravi Hug

Последна редакция: пт, 27 окт 2006, 09:49 от lavender

# 88
  • София
За етикетите , че "Купувайки този продукт Вие помагате на едно дете в нужда да бъде по-щастливо" (примерно) не е никаква философия- самозалешващи се листове А4 на лазарен принтер и нарязани (като етикетите по форумските срещи, които правих последните две срещи Mr. Green). Мога да ги купя и направя- ниакакъв проблем!
Криска, за пасата- хаха фирмения го продадохме преди две години, иначе нЕмаше да имаш нИкви проблеми  Joy

# 89
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/

Мила,знаеш ,4е сме там и ще правим карти4ките Laughing Laughing Рик ако е тук,пак ще го взема с мен,както се видя от миналият пазар,той направи най-хубавите Mr. Green Mr. Green/е, с тебе заедно де Mr. Green/.

Общи условия

Активация на акаунт