Коледен базар 2006

• 53 617
  • 1 159
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Предоставям на вниманието ви едно проучване Grinning

http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=11300

Разбира се, различни красоти могат да се продават там, щом се знае, че парите са за децата.

И още: за Маленините картички не е лошо да се пусне тема примерно в Клю. Много от пишущите са работещи хора (или поне познават работещи хора) и биха купили такива поздравителни картички за контрагенти - роднини - приятели. Идейка просто Simple Smile

Мнооого яка идея, бравооо!!! Бу, за картичките чакам да ги отпечатаме, не ми се иска да предлагаме котка в чувал...ЦАлувам тЪ!

Ивеее!! За какво ще правиш нови?? Въпросът беше за надписа, логото го остави...

# 241
  • София
Ще питам и ще доложа колко бройки и какви ще мога да взема  Sunglasses

Само ако може някой да ми каже кога и къде трябва да се предадат нещата за базара  Praynig

# 242
  • sofia
Явно идеята ми не е била добра  Confused
Ок, ще направя нови.
И Роси, какво значи да са еднакви  newsm78
Щом трябва , ще направя нови...колко му е да докарам още 70 - 80 бройки.

идеята е страхотна ако се бяхме сетили по-рано.Или всички с такива картинки,или николко-това значи еднакви Wink

няма да правиш нови Winkще си ги продадем,просто сега всеки ще хукне да си рисува логото ни и да надписва квото му скимне Sadи ще стане мазало.Не е лично Иве,просто такива неща се обмислят добре Praynigкогато се прави в такъв мащаб.

# 243
  • Монреал
И аз да се отчета, макар че откъм бройки много изоставам - 5 бродирани картички, 2 книгоразделителя, 2 бродерии за окачане  Embarassed По принцип стават бързо, но много съм зле с времето напоследък... Надявам се да ускоря производството и пак ще докладвам!
Ето и някои от готовите н … 77;ща

Последна редакция: чт, 09 ное 2006, 00:49 от Laurelin

# 244
  • София
....
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=49401]готовите неща[/url] (без снимката на китката, хехе!)

Уникално красиви са!!!!! Страхотна си!

# 245
Момичета, едва наскоро разбрах за базара и се хванах и аз да свърша нещо, писала съм в другата тема - мога да правя бижута от маниста, засега са готови показаните на снимките (колие, гривна, друго колие, брошка) и работя върху още една брошка и едни обеци, демек ще ги докарам поне до десетина накита до първи декември.

Искам да питам, да правя ли също и нещо такова - това е поставка за свещичка украсена със същата техника, мога да потърся фигурки и да направя още, също - стъклени свещници за чаена свещ и да ги украся с маниста  Thinking ще стане ли? Или да наблягам на бижутата? Кое ще е по-вървежно?

# 246
  • 2 етажа над тавана
Ей, Мецанке, супер са, айде да ме учиш на плетеното колие! Wink

# 247
  • София
Момичета, какво се реши за плюшените играчки?

# 248
  • София
xОбобщение до сега и от трите теми (на летящата, на Роси в клюто и тази тук):

Цитат
ВАЖНОООО!!!
Ето организацията за базара:

До 01.12 (петък) всички артикули трябва да бъдат донесени или изпратени (за момичетата от провинцията с куриер) на следния адрес:
София
Ул.Бузлуджа 20 ет.1 ап.5
БУЛКОМ КОМПЮТРИ
За Емилия Василева

Това е на 5-те кьошета. Телефона ми е 953 20 40, 952 02 13. Трябва да става в работно време, т.е. от 10 до 18ч.
Ако не е проблем- може от предния ден да пишете на ЛС или в темата какво
ще се донесе и колко е обемно.

В следващата неделя (или по-следващата) след събирането на нещата ще се съберем и ще опишем, сортираме и ценообразуваме нещата. Има принтер и пр. и всичко ще може да се направи наведнъж...
Ще ги подредим в кашони, за да са готови за пренасяне до НДК (което е на 5мин от офиса)

Много моля, всеки, който праща нещо да му сложи и опис: от кого е, колко бройки, какво представлява и минимална продажна цена (все пак да се покрият материалите), с която да се съобразим при ценообразуването.
Така ще може да обобщим бройките, типовете артикули и да уеднаквим цените (за където се налага).

Неща:
Картички и разни красоти от децата, г-жите и групата по Приложно изкуство към 40 ОДЗ
Роси - гердани и картички
Миленка (чарлин) – картички
Вили – сувенири
Ан-Мари – картички
Малена – картички (6000 бр.)
Мама Стела – коледни играчки от шишарки (около 1000 )
Професорка – плетени жилетчици (декоративни) 
Дамаянти – картички
Луминоза – картички
Бубле – картички, шишета
Летяща крава – шалове, колиета на 1 кука, чанта, шал
Джулиана – облаци (ама не от мента и мастика  )
Пишо – шал, рисувани бутилки, чаши
Сънили – картички, шапки, чорапчета
Лили – герданчета
Мия – картички (свещници евентуално)
Вени – плюшени играчки
Ева - коледна украса, украсени бутилки, картички
Кика - бродирани картички, плетени ботушки, чорапки и други коледни сувенирчета, други картички – уникати
Юка – картички, силиконови стикери
Фукла – картички, играчки от плат
Снежи – пеперуди, цветя (за елха)
Лаурелин – бродирани картички
Чарлин – плюшени играчки
МардиГрас – картички, кутия с бобови 
Арлина ДъПух – плюшени играчки
Вутова – герданчета
Вечерница – картички
Бу – рисувани вази
Мама меца – бижута от мъниста
Василиса Умница – картички
Додо-Додо – снимки
Ерика – плакати с детски мотиви
Фрийк мен – гердани
Анда – кукли
ДеВаня – плетени чанти
Нана Коол – картички
Лалка – герданчета
Бисе – бодирани картички и плетива
Колибри – рисунки върху стъкло - свещници, вазички, солнички
Мимес – декоративни пана за стена
Деси мама*2 – бижута от мъниста, коледни венци и украса
Спаска – пръстени за салфетки
Елисс – миниатюри за стени и бродирани картички
Ая Киара – гобленчета
Хапка - картички
Умбра – магнитчета за хладилник, държачки на бележки - снежни човеци, шарените орехи, мини-венчета, картички, разделители за книги
Мюриел – чанти
Зъл дзвер темерут – картички, украса
*Вера – картички, украса за елха
Валерия – вази
Маничка – картички
Шушу – колиета и гривни от мъниста
ЖениК – коледна украса
НелиСА – картички
Гея – картички
БейбитУ – картички
Ми_си – ботушчета от пплат
Калпазанка – чорапчета, рисувани шишета, декоративни дръвчета
Строубъри – апликирани коледни украси
Ермена - коледни шапки и шалове

Hug

Последна редакция: пт, 10 ное 2006, 14:34 от Дамаянти

# 249
Аз направих вече около 40-50 картички. Направих и играчки за елха от глина - звездички, елхички, сърца и т.н. Купих си темперни бои, но нещо не ми харесва как става - като на петна, не е плътно. Някакви идеи с какво може да се боядисва глина?

# 250
  • София
ИВЕ   bouquet  bouquet  bouquet

Страхотна работа си свършила!!! И много полезна!! Peace Peace  bouquet  bouquet  bouquet

# 251
  • София
Мерси Еми  Hug и ти!   bouquet

Ако някой съм пропуснала в списъка МОЛЯ да ме извини - не е било умишлено!Нека се обади и ще го добавя  Grinning

# 252
А защо нещата трябва да са изпратени до 1.12. - след тази дата какво ще стане с готовата продукция?

Става въпрос до 1.12 да ви подам бройката и вида артикул, но фактически стоката да пристигне по0късно - така имам още две седмици за работа все пак-проста питанка.

Какво правим за готварската печка за Трън?

Има ли нужда от хора за продаване - две мой колежки искат да дойдат да помагат...

Последна редакция: чт, 09 ное 2006, 08:56 от Charr

# 253
  • sofia
Мерси Еми  Hug и ти!   bouquet

Ако някой съм пропуснала в списъка МОЛЯ да ме извини - не е било умишлено!Нека се обади и ще го добавя  Grinning

Иве,  bouquet
мен си пропуснала Twisted Evilщото си правя пас какво ще правя.Всъщност ще правя гердани и картички,но още не съм почнала Embarassed

Ани,кажи пак за печката Praynig

# 254
  • sofia
А защо нещата трябва да са изпратени до 1.12. - след тази дата какво ще стане с готовата продукция?

Става въпрос до 1.12 да ви подам бройката и вида артикул, но фактически стоката да пристигне по0късно - така имам още две седмици за работа все пак-проста питанка.

Какво правим за готварската печка за Трън?

Има ли нужда от хора за продаване - две мой колежки искат да дойдат да помагат...

Защото искаме нещата да са готови по-рано, а да не чакаме последният момент WinkСлед това ще ги описваме,сортиране,слагаме цени........такива неща Crazy
Ще има сигурно нужда от хора,нека имат готовност, никой няма да върнем ,всички са добре дошли Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт