Коледен базар 2006

• 53 559
  • 1 159
  •   1
Отговори
# 270
  • До хладилника, който обичам
Девойки...кога ще се оценяват стоките за продаване? Моите вази ме интересуват Mr. Green

# 271
  Чар, вълшебната пръчка ти се подава от джоба Joy Много се радвам за печката!!!

# 272
  • sofia
  Чар, вълшебната пръчка ти се подава от джоба Joy Много се радвам за печката!!!

и тук възниква въпроса newsm78освен Луи Брайл за къде другаде парите от базара Thinking

# 273
имаме няколко варианта - проект Защитено жилище, дограма на първия етаж на св.Параскева. да питаме домовете имат ли нужда от някакви електро уреди спешно.
какво друго - зала за упражнения в Медвен - имат ли newsm78

# 274
  • София
Момичета, днес като вървях по улиците и данъчните се натъкнах на една баба, която продаваше червени чешки - сушени... Ама не от тези дето са нанизани за дръжките... Едни такива изтърбушени и изсушени сплескани... беше ги вързала с връв... И на мен въображението ми включи... Представих си ги така - няколко червени чушки и завързани със златна панделка... Според мен един такъв артикул съчетава в себе си и оригинален подарък, и нещо красиво и весело и Духа на Бъдни вечер...

Та се чудя дали да не намина да взема няколко вързопчета от бабата?

# 275
  • sofia
имаме няколко варианта - проект Защитено жилище, дограма на първия етаж на св.Параскева. да питаме домовете имат ли нужда от някакви електро уреди спешно.
какво друго - зала за упражнения в Медвен - имат ли newsm78

проекта не става за базара,Св.Параскева казаха,че нямат спешни нужди,в Медвен имат зала Wink

мислете нещо  Praynig

# 276
  • София
Нещо за дом Н 7  newsm78

# 277
  • sofia

обсъждахме го-дори Еми е против Sad

Утре ще звънна в Кюстендил и ще помоля Миленка да звънне в Св.параскева да пита за инхалатори newsm78

# 278

обсъждахме го-дори Еми е против Sad

Утре ще звънна в Кюстендил и ще помоля Миленка да звънне в Св.параскева да пита за инхалатори newsm78
Роска, аз принципно също съм против Дом 7, но защо все пак не пробваме да се обадим на Иванова,да питаме дали няма нещо спешно необходимо...Абе заради децата ми е... ,а там видимо си има нуждиии колкото искаш:roll:

# 279
  Асен Златаров?
  За дом№7 заради шефката ли?

# 280
  • sofia
 Асен Златаров?

Ас.Златаров са добре Евче,там беше доста прилично Rolling Eyes
Дом 7 нали чакаше Бат Б..........да я оправи CrazyТака де,така знам Mr. GreenМоже да се проба,но ще ще се съглася с Еми и другите редовни там Wink

# 281
  • София
  Асен Златаров?

Ас.Златаров са добре Евче,там беше доста прилично Rolling Eyes
Дом 7 нали чакаше Бат Б..........да я оправи CrazyТака де,така знам Mr. GreenМоже да се проба,но ще ще се съглася с Еми и другите редовни там Wink

Значи въпросът е дали дом7 ще съществува....Иначе знаете, че аз за децата там бих дала всичко...
Но пък Г-жата каза, че не искат помощта ни....Добре де, не  е казано, че на другия ден трябва да наместим приходите, нали??

# 282
  Аз ще се съглася каквото и да кажете за дом№7, тъй като съм нередовна там. Но ми беше чудно защо. Хубаво е да уточним за къде, не защото няма да намерим нужди, а заради медиите.

# 283

Именно, точно затова казвам, че може да се пита Г-жата все пак...Абе, кат гледам въпросът дали ще съществува Домът,май ще се проточи доста във времетоо....Може да имам непълна информация Wink

# 284
в СВ>параскева-питахме директорката-за сега нямат някакви големи нужда,за които тя да се сети на прима-виста
моето вижане е такова-искам да е нещо за децата,което да ги зарадва-тоест нещо което ще усетят-нали е коледен базар-в този ред на мисли-осен вече уточнената беседка за дома за слепи-нещо подобно за Св.параскева или перник или дори дон 7 ако ще го бъде-тоест някакви пързалки,люлки(те са си скъпи де-завиви колко пари ще имаме) или нещо вътре като кът за игра,но по-интересен и различен и занимателен както по залите за игра,които са така модерни напоследък newsm78-нямам конкретна идея какво да бъде,но да е ЗА ДЕЦАТА-ДА МОГАТ ДА ГО ВИДЯТ,ДА ГО ПИПНАТДА МУ СЕ РАДВАТ И ДА ГО ИМАТ ЗА ДЪЛГО Peace

Общи условия

Активация на акаунт