Коледен базар 2006

• 53 522
  • 1 159
  •   1
Отговори
# 1 065
И аз ще искам smile3521 smile3525

# 1 066
Моля те много ако е останало едно от тези дръвчета
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=85643&photo=13  - ползвам снимка от албума на Еми
Забравих в бързането да си взема, може би не съм ги видяла, а може и да са свършили.

Едно има със сигурност, мисля че е в розово-4ервената гама

суперррр, искам го, нека да е за мен, днес съм рожденичка при това, как да ми откажете  Laughing (въпреки че хич не ме кефи на колко ставам  Sad)
ще чакам да ми отговорите
а за цвета нямам претенции  Grinning

# 1 067
  • sofia
пиша много на бързо,4е нямам време Close
Нещата останали от базара ще закараме утре при Криска в офиса й Heart EyesИма карти4ки,плетиво,стъкло,украса,книги........Много неща,но по малко бройки.Така 4е,от утре й окупирайте офиса Mr. Green

И нещо много важно:

Събраните средства от тазгодишният базар са 6 000 лв.
По-късно ще пишем за къде, по колко, за какво Hug

# 1 068
Едва допълзявам до компютъра, но не мога да не се включа и аз.

НА БАЗАРА ВИДЯХ МАТЕРИАЛИЗИРАНА ДОБРОТАТА ВИ, МОМИЧЕТА! Толкова красота, събрана на едно място до този момент не бях виждала!!! Не бих могла да изброя стотиците прекрасни хубавинки, сътворени от всички, но искам да ви кажа, че от всяко едно произведенийце струеше любов, която със сигурност ще стигне и до дечицата!
 Момичета, едно огромно благодаря на всички, взели участие в този вълнуващ празник на красотата! Щастлива съм че ви познавам  Heart Eyes Hug

Аз едва днес успях да се нарадвам на вълшебствата, които си накупих (че мойта щерка ми подари от нейните вируси и два дни берях душа с много висока температура и зверски болки в гърлото, костите, главата и... челюстта Sad Едва днес успявам да стоя във вертикално положение Rolling Eyes Искрено се надявам да не съм ви заразила Sick ), но пък бях забравила колко са прекрасни и днес отново се изненадах на майсторлъка ви   bouquet Имам си бижута от мъниста, комплект колие и гривна на А. Иванова (да казва бързо коя е :lol , че са страхотни!!!), комплект плетени шапка и шал с елхички, коледни покривки - голяма и малка, от силиконовите украси на Юка (великолепни са и стоят приказно на прозорците   bouquet ), както и един от трите хартиени елена (Ивана си го отнесе в стаята и не дава на никой да й го пипне Laughing ). А, и две малки елхички с мъниста по тях - много готини!

По късно ще ви пусна и моите снимки от събитието.

Яд ме е , че не успях да дойда в неделя и да се запозная с момичетата от Видин, но наистина бях много зле Sick
Криси, съжалявам, че пак се разминахме с теб  Sad
Зари, сега чак разбрах, че тъмнооката чаровница, дето тичаше между масите е твоята щерка - невероятна е, да ти е жива и здрава  Hug
Хриси, малкия можеш да го видиш на снимките, дето ще ги пусна след малко (сега ги качвам). Добре, че Мери се сети да ни снима и тримата с таткото, че иначе на снимки сме само по един или по двама Mr. Green
Нези, радвам се, че се запознахме!

Много дълго стана, но пак не успях да кажа всичко, което исках  Hug  bouquet

# 1 069
  • в мъжки прегръдки
Лавендер, а къде е  този офис? Дай адрес и телефон когато можеш.

# 1 070
  • София
Лавендер, а къде е  този офис? Дай адрес и телефон когато можеш.

На Пиротска. Пускам ти тел.на ЛС Simple Smile

# 1 071
Адреса ми е ул. Царибродска 70 - това е между Константин Величков и Пиротска - успоредно на пазара Димитър Петков, телефона ми е 8120020 и 0887/86-*23-63.
Утре като получа всичко ви го пускам и ви чакам.
Дръвчето специално ще запазя - Роси нали ще донесеш и него Hug

# 1 072

И нещо много важно:

Събраните средства от тазгодишният базар са 6 000 лв.
По-късно ще пишем за къде, по колко, за какво Hug
[/quote]  Страхотно!!! newsm44 newsm44 Това май надвишава очакванията! Нямам думи да ви опиша колко се радвам,но то май няма нужда ,защото съм сигурна ,че всички се чувстват така! Heart Eyes Гери,аз също се радвам че се запознахме! Hug

# 1 073
  • в мъжки прегръдки
Адреса ми е ул. Царибродска 70 - това е между Константин Величков и Пиротска - успоредно на пазара Димитър Петков, телефона ми е 8120020 и 0887/86-*23-63.
Утре като получа всичко ви го пускам и ви чакам.
Дръвчето специално ще запазя - Роси нали ще донесеш и него Hug

Видях това дръвче на снимка и си изгубих съня. Ще се намерят ли повече или да си купя сънотворни и да го прежаля:)

# 1 074
Еми ти нали снима бижутата, моля те прати ми снимки утре да ги покажа на колежките

# 1 075
# 1 076
  • София
Искам да ви споделя нещо прекрасно  Hug
Днес когато излезнахме на разходка бяхме с
шапките от Съни - и аз и Бобо и не мога да ви опиша
колко много усмивки предизвикахме у случайните
минувачи. Всички ни заглеждаха и се обръщаха
след нас, а на Бобо как му се радваха, защото
той е толкова сладък с тази шапка и прилича
на истинско джудже  Hug
Съни за теб   bouquet и за това, че твоите
шапки накараха толкова много хора да се усмихват   bouquet

# 1 077
Дамаянтиии Joy Joy Joy, това е свекърва ми. Не се и съмнявам, че е изкупила щанда с плетивата Laughing
Ето нещо и от мен по пример на Дамянти Simple Smile
http://images12.snimka.bg/001752609.jpg
http://images12.snimka.bg/001753194.jpg
http://images12.snimka.bg/001753198.jpg
http://images12.snimka.bg/001753202.jpg

# 1 078
# 1 079
Страхотни сте, момичета!!!!!! Искрено ви се възхищавам!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт