Коледен базар 2006

• 53 512
  • 1 159
  •   1
Отговори
# 1 080
Аз пък съм невероятно щастлива от отзивите ви и от това, че съм постигнала целта си - да зарадвам колкото се може повече хора, от това че прекарах един незабравим ден с всички вас и от това, че станах част от нещо благородно  Hug

С Деси Дим даже започнахме да умуваме какво можем да сътворим за следващата инициатива - когато и да е тя  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 18 дек 2006, 22:08 от Sunnily*

# 1 081
SUNNILY,ВИДЯ ЛИ МИ ПОДПИСА Wink
БЛАГОДАРЯ ТИ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 1 082
Някой знае ли дали са останали от стихосбирките?
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=86188&photo=6
или да не се надявам напразно?

# 1 083
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Браво и от мен скъпи момичета!!!
  bouquet  bouquet  bouquet

Вечер след работа си отварям и чета тази дългаааа коледна приказки в 56 страници...., голямо удоволствие ми доставят всички снимки да ги разглеждам на ново и на ново!!!
Радвам се че бях и аз зрънце в цялото това вълшебство!!!

# 1 084
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/

Да,останаха няколко от стихосбирките на Митко,страхотни са Hug Аз лично си взех от тези със сърцата за любимият ми, и една от жълтите за моя приятелка Laughing
Този Митко е едно съкровище Grinning Grinning Много се радвам,че Ивет го направи част от всички нас, и че ние вече сме част от неговият живот Hug Hug

Предполагам и стихосбирките ще отидат в офиса на Криска,така че потърси ги там Grinning

# 1 085
  • sofia
Адреса ми е ул. Царибродска 70 - това е между Константин Величков и Пиротска - успоредно на пазара Димитър Петков, телефона ми е 8120020 и 0887/86-*23-63.
Утре като получа всичко ви го пускам и ви чакам.
Дръвчето специално ще запазя - Роси нали ще донесеш и него Hug

Криска,не съм ги вадила едно по една нещата,защото имаше и доста чупливи , а в гаража ми не е много широко вече.....Подготвила съм два големи кашона ,в които се надявам и въпросното дърво е там Wink
Ако не е,ще ходя до кв.Витоша Closeкогато мога Hug

# 1 086
  • sofia

Да,останаха няколко от стихосбирките на Митко,страхотни са Hug Аз лично си взех от тези със сърцата за любимият ми, и една от жълтите за моя приятелка Laughing
Този Митко е едно съкровище Grinning Grinning Много се радвам,че Ивет го направи част от всички нас, и че ние вече сме част от неговият живот Hug Hug

Предполагам и стихосбирките ще отидат в офиса на Криска,така че потърси ги там Grinning

Мери,не ги видях newsm78Освен да са най отдолу по кашоните.Ще проверя утре пак.

Имам цял кашон със шишарки,кво да ги правим Thinking

# 1 087
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/

Мери,не ги видях newsm78Освен да са най отдолу по кашоните.Ще проверя утре пак.

Как бе,сигурна съм че останаха ,ама нека Зари да потвърди,последно бяха на нейната маса newsm78 newsm78 Явно са най-отдолу newsm78

А шишарките,можем да носим по домовете,да даваме на децата към подаръците им - мисля,че много ще им се зарадват,а newsm78 Hug

# 1 088

А шишарките,можем да носим по домовете,да даваме на децата към подаръците им - мисля,че много ще им се зарадват,а newsm78 Hug

Подкрепям напълно - децата наистина ще им се радват много!!! Така че, Роси, донеси ми в сряда 40-тина броя за Дрен. Или вече са при Криската?

# 1 089
SUNNILY,ВИДЯ ЛИ МИ ПОДПИСА Wink
БЛАГОДАРЯ ТИ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Подписа ти е...........зашеметяващ, но това не се дължи на шапката  Heart Eyes Hug  Heart Eyes - малката е неотразима   love001

И аз си имам от розовата стихосбирка - и нямаше и една да остане ако автора не беше толкова скромен - трябваше му по-комерсиален продавач  Crazy.

Последна редакция: пн, 18 дек 2006, 22:14 от Sunnily*

# 1 090
  • До хладилника, който обичам
Laughing
и още един кашон тук. Мисля си, че вероятно цените им бяха по-високи, отколкото трябваше, иначе сигурно щяха да се разграбят.

Сега друг въпрос: събраните средства от базарите? Закъде са? Сигурно е мислена цел - каква е? За пловдивския знам кои са целевите домове. Но има един, който 'изникна' днес и няма много време за мислене преди Коледа...
За къде още ще отидат?

# 1 091
Laughing
и още един кашон тук. Мисля си, че вероятно цените им бяха по-високи, отколкото трябваше, иначе сигурно щяха да се разграбят.

Сега друг въпрос: събраните средства от базарите? Закъде са? Сигурно е мислена цел - каква е? За пловдивския знам кои са целевите домове. Но има един, който 'изникна' днес и няма много време за мислене преди Коледа...
За къде още ще отидат?
за кои градове питаш? newsm78
до колкото имам информация-целите на парите бяха определени предварително и обявени
за София са-дома в кюстендил и училището за слепи

# 1 092
  • До хладилника, който обичам
до колкото имам информация-целите на парите бяха определени предварително и обявени
Питам за всички Grinning В София 6,000 лв се събраха - за двата дома ли ще отидат или се предвижда и друго?

# 1 093
Питам за всички Grinning В София 6,000 лв се събраха - за двата дома ли ще отидат или се предвижда и друго?
аз тази информация имам-като се събира управителния съвет и реши окончателно-Роси ще обяви тук- Hug

# 1 094
  • sofia
Laughing

За къде още ще отидат?

za Пловдив Вие си знаете,наясно сме за къде ,но вие преценяватв в крайна сметка Hug

За базара тук писахме и го казвахме ве4е не помня колко пъти Twisted Evil
Ина4е,в момента още договаряме цени и проверявамв възможностите.В Кюстендил ще се опаковат двата дома(ДМСГД-то и ДОВДЛРГ-то) с външна изолация на тръбите на парното,което не е ясно още какво ще струва.. newsm78
Ще се купуват и ел.пе4ки за единият дом,както и ще си имат пари за пампи поне за 2-3 месеца Simple Smile

Другото място е СОУ за деца с нарушено зрение където ще се слагат пейки и др.неща.......Освен това сме у4редили и фонд за незрящи талантливи деца,така 4е...........парите не са малко,но и не са много за съответните нужди.....

вси4ко това оба4е Линда ще го пусне офицялно и тук и в сайта Hug

Общи условия

Активация на акаунт