Коледен базар 2006

• 53 494
  • 1 159
  •   1
Отговори
# 1 110
  • София
аз раздори не вижам Wink
задават се въпроси и се отговаря на тях-изчерпателно мисля Laughing
хубав ден на всички и нека запазим положителните коледни емоции,събрани на базара и за празниците  bouquet

Това може само да усмихне хората около вас!

# 1 111
нямам радио наоколо, а днес рано-рано слязох от колата и не мога да чуя, но песента трябва да е "след края на света" - онази, от която лъха топлина и домашен уют, в която се пее за "дядовата къща", прашните калдъръми и всички онези спомени, от които нашите малки приятели са лишени. щастлива съм, че заедно създаваме топлите спомени на децата!

Бях в колата и я чух, стана ми много приятно. Hug Водещата каза много хубави думи, за ДБМ.

# 1 112
# 1 113
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Момичета, да си починете добре на празниците,че от толкова много емоции, и работа взехме да се изнервяме Laughing
 Нещата,които ще се направят с парите от базара ще бъдат подробно обявени,разграфени и отчетени,просто за всичко това ни трябва малко време,за да може всичко да е ясно и точно.Нямаме какво да крием,но ако мислите че финансовата част е бърза и лесна - ами не е CrazyСега ни предстои много работа на сондиране на оферти, на проучвания на цени,на търсене на възможно най-приемливият вариант да направим колкото се може повече със събраните пари/ 6000 е много по - добре от миналата година,но когато започнат ремонтите,се стопяват като сняг Sad/
 Винаги сме били подробни в отчетите, и сега няма да направим изключение,само ни дайте малко време Grinning Hug

А сега - ИСКАМ КОЛЕДНИ ПОКРИВКИИИИИ Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Останаха ли някакви бе момичета,че не мога да си спомня newsm78 newsm78
От цялата тарапама забравих да си взема,а ми трябват 3 newsm78

Кой ги правеше-искам,искам,искам Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Яни -  Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 1 114
е браво бе Мери-само ти ли не си чула за роси-ПОКРИВКАТА Joy

# 1 115

Аз взех последната Mr. Green Embarassed...поне момичетата така ми казаха и гордо съм я положила върху масата в хола bowuu

Роси, захващай се за работа  Heart Eyes Crazy

# 1 116
От стихосбирките на Митко останаха няколко. В един кашон, заедно с книгите са.

# 1 117
приготвих още 10 силиконови украси за стъкло за всички, които искаха, а не са успели да се доредят до тях  Hug само ми кажете къде да ги донеса. при другите останали стоки от базара ли  newsm78

# 1 118
  • София
приготвих още 10 силиконови украси за стъкло за всички, които не са успяли да се доредят до тях  Hug само ми кажете къде да ги донеса. при другите останали стоки от базара ли  newsm78
Аз искааааам Simple Smile Ако си близо до кьошетата можеш ли да минеш, ако не кажи аз откъде да мина Simple Smile

# 1 119

Останаха ли някакви бе момичета,че не мога да си спомня newsm78 newsm78
при мен има 3 но сори - обещах ги и ги запазих за mimes. на теб шти шием други.
така - при мен е дръвчето с каманите - за кого беше да идва да си го грабва.
на Митко имам една стихосбирка - който иска да идва да я взима - иначе е з амен.
утре снимам и качвам всичко в тема в продавалника. ще съгласувам цените - повечето неща са без цени или по мое усмотрение.
има от шишетата, много картички, украси за маса, шитите на една кука покричици, сатенените чантички и чорапки - червените, много красиви бижута, ръчни играчки за елха, вкл. и тези от мъниста, и други неща.
Хайде мами не успели да дойдат на базара - вие сте Hug

# 1 120
пак си повтарям адреса и телефона
ул. "Царибродска 70, 812-00-20;0887862363

# 1 121
Moon Walk, за мен е дръвчето, днес обаче съм до 8 в офиса и няма да мога. Утре ще дойда, би ли споделила само до колко часа вечерта ще е удобно ? Или пък час за сутринта евентуално?

# 1 122
  • До хладилника, който обичам
Снимки! Искаме снимки на останалите неща - за тези от нас, които не са ги видели на живо Simple Smile
Очите ми останаха в някои от предварителните снимки... та - като снимате, пуснете първо тук, да си ги разбрабим помежду си Laughing

# 1 123
тези неща ги има още
http://snimka.bg/album.php?album_id=85951&photo=16
тези http://snimka.bg/album.php?album_id=85951&view=1&photo=17
без шишето бялото с бяло пухче и без свеща в целофан голямата
тези http://snimka.bg/album.php?album_id=85951&photo=32 без топките
http://snimka.bg/album.php?album_id=85951&view=1&photo=49 - от тук има само торбичката на Анда с невероятните букви за нанизване
http://snimka.bg/album.php?album_id=85951&photo=60 и тези торби без зелената ги има
и свещници коледни има 4 броя, както и бижутата
утре ще пусна още снимки

# 1 124
Moon Walk, за мен е дръвчето, днес обаче съм до 8 в офиса и няма да мога. Утре ще дойда, би ли споделила само до колко часа вечерта ще е удобно ? Или пък час за сутринта евентуално?
утре съм от 9 сутринта, до 7 вечерта, само между 18 и 19 имам оперативка и не мога. мога и преди работа. пусни ми смс, защото няма да влизам повече - отивам да празнувам на детенце рождения ден.
има и плетени шапки и шаловеееееееееее, хайде мами на вън е студеноооооооо

Общи условия

Активация на акаунт