Кралски работи и клюки- юли 2021

• 91 211
  • 1 656
  •   1
Отговори
# 1 590
Това е мястото, където са на почивка Мери и Фред, градчето Скаген, този участък се казва Гренен.
Доста е на север, не ги знам как влизат в тази вода...но пък е красиво!
От едната страна е Балтийско, от другата Северно море. Било много красиво, когато има вълни и в двете.

Уникална красота, Лана. Heart Eyes Двете морета са различни на цвят Open Mouth
Водата в Балтийско море става най-много 16-17 градуса през лятото, доста са се намръзнали май датчаните. Но северните нации имат други стандарти за студ, не са като нас.

# 1 591
  • Някъде там
Тях студ не ги плаши, на жега едва ли биха издържали . Разкошно е. Много красиво място са избрали за почивка.
Децата днес

Летисия е избрала да не присъства на погребението на баба си за да има семейството ѝ спокойствието от което се нуждаят.
Има снимки но няма да ги качвам.

# 1 592
  • София
Пише, че Т на водата е 18-19 градуса, днес. Не мисля че бих влязла, но най-вероятно те имат наистина друга представа от нас.
Но и на мен така от въздуха много ми харесва да го гледам Simple Smile

# 1 593
Сигурно влизат само да поплуват и не се задържат много във водата и на плажа.

Сестрата на Летисия - Телма Ортиз, която през октомври ще навърши 48 години очаква дете от партньора си Robert Gavin Bonnar - ирландски адвокат. Телма вече има 12 годишна дъщеря от предишна връзка.

Приличат си с Летисия от преди корекциите.

Последна редакция: чт, 29 юли 2021, 17:49 от MoSt new

# 1 594
Малко снимки от събитието преди 40г.

Парче от сватбената торта, продадено на търг през 2015г в Бевърли Хилс

Част от подаръците

Семейната тиара на Спенсър

# 1 595
Снимката на парчето торта ме остави без думи.

# 1 596
  • Майничка
Леле, толкова съм дърта, че слушах с баба ми радиопредаването от сватбата на живо по ВВС. Когато "вашата Ани" каза 8 метра шлейф, опъвах разни чаршафи, за да видя колко е.

# 1 597
  • София
Това парче торта как не е изгнило до сега?

# 1 598
Тортата е тежала 225 кг. /Имало 3500 гости на сватбата./
Парчето продадено през 2015 за 930£.
Очаква се още едно парче от тортата да бъде продадено на търг скоро за около 700$

Обувките на Даянабили ръчно изработени от обущаря Клайв Чилтън, който ги украсява с 542 пайети и 132 перли. 

Обувките били направени с много ниско токче, за да не става Даяна по-висока от принц Чарлз. Те имали и тайно послание на подметките си - на тях били нарисувани първите букви от имената на младоженците. 

На салфетките за чаената церемония след сватбата са били отпечатани портретите на Чарлз и Даяна.

Последната репетиция е на 27 юли.

Даяна отслабва драстично за церемонията.

Според нейна приятелка, вечерта преди сватбата, Чарлс бил признал, че не я обича.

Сестрите й не искали тя да се омъжва.

# 1 599
  • Sydney
Всички рокли на Кити ми харесват, дори и златната 😂 особено много ми хареса с късия ръкав и цветята 😍

За Сара ще кажа само едно - не й отива нито на годините, нито на публичният образ, който се опитва да представя тази фото сесия. Отвратително във всеки един аспект. Добре, че децата са останали за отглеждане при кралското семейство след развода. Поне двете сестри не са такива…

Пипа с Ралф Лорън:
https://www.instagram.com/p/CR1QhwBlMFh/?utm_medium=copy_link по скоро не.

София с интересна (странна) рокля:

https://www.instagram.com/p/CR1ZucgFJ1n/?utm_medium=copy_link

Рания:
https://www.instagram.com/p/CR5houkF6ei/?utm_medium=copy_link

Мери и децата са на мн хубаво място. Тук водата дори лятото е ужасно студена.

Орландо Блум и Хари били съседи, и още нещо:
https://apple.news/AXngUDzlSSESVNsvkHMz2iQ

Последна редакция: пт, 30 юли 2021, 02:36 от benitabeni

# 1 600
Южени от вчера, хубава рокля

# 1 601
Страхотна рокля, но Юджин я е съсипала като е сложила...потник отдолу😱😳 Що за абсурден абсурд е това не ми е ясно. Ами след като не харесваш деколтето по-добре не купувай роклята, отколкото след това да се получава тая манджа с грозде. Иначе роклята е раз-кош-на, но наистина деколтето е твърде дълбоко. Чудно ми е дали вталяването е до под бюста или стига до кръста, щото ако е първото, си вземам думите обратно.
Това парче торта как не е изгнило до сега?
Първото, което и аз си помислих и много ще се радвам някой да отговори на тоя въпрос. Как за бога се пази парче торта 40 (!!!) години? Във фризера, натъпкано с консерванти, как?

Забавен факт за сватбата е, че се е получила ситуация като извадена от ''Четири сватби и едно погребение'', защото Даяна обърква на церемонията всичките n-на брой имена на младоженеца и вместо Чарлс Филип Артър Джордж, тя казва Филип Чарлс🤣🤣🤣🤣 Замислих се дали пък това не прави брака невалиден щото тя се е оженила за някой си Филип, а не за Чарлс🤣🤣🤣😂 Шегичка😉 Но това би направило развода доста по-лесен.

# 1 602
Свежа е Южени, харесва ми. Как разхубавява майчинството..🤩
Парчето торта и мен ме потресе. Изгнило не, но вероятно вече е мумифицирано..🤪

# 1 603
Изглежда под бюста се разкроява

# 1 604
  • Sydney
Днес било годишна от сватбата на Зара:

https://www.instagram.com/p/CR8ScfcsZZ9/?utm_medium=copy_link

Общи условия

Активация на акаунт