Кралски работи и клюки- юли 2021

• 91 225
  • 1 656
  •   1
Отговори
# 1 575
  • София
Тя Кити други дрехи освен ДиГ май вече няма, доста потискащо.
Червените чехли са много грозни, освен че изобщо не отиват. Тя и роклята не става де. Гледах клипче вчера от тази разходка, тромавка ми се видя. А с младоженецът си тръгнали отделно...казва Дейлито, да не помислите, че е факт.

# 1 576
От медения месец

Последна редакция: чт, 29 юли 2021, 09:15 от bubanka

# 1 577
Лана, аз какво повтарям, не модел, а направо за риалити тв й е договорът май Simple Smile
Снимките с червените чехли обаче никак не са желани явно и не са обработени, та поне не е с талийка, която да може да се обхване с ръце, а естествена.

# 1 578
Голям кич е Кити в Габаните. Само кошничката ми харесва, но без огромното, крещящо лого.
И на мен ми се струва, че сватбата е платена отчасти от щедрите рекламодатели.

Последна редакция: чт, 29 юли 2021, 09:28 от Анонимен

# 1 579
  • Някъде там
Папараците съвсем случайно са засекли   Кити  и половинка при пристигането в хотела в Амалфи нали ? 😀
Ули то и сляп ще разбере, от кой е спонсорирана сватбата и цялото приключение.
Ужасни са медените рокли и обувки.

# 1 580
Аз не виждам нищо лошо ако ДиГ участват финансово в сватбата, което ме съмнява. Роклите са достатъчен бонус.
Жената им е рекламно лице, изпълнява си договора, плащат й, не е легнала да чака на баща си.

То и сляп ще разбере, че ако не бяха случайни снимките, щяха да са минати на фотошоп, и нямаше да изглежда с нормална талия.

Чак ми става мъчно какъв хейт отнесе горката, ей така от нищо.....

# 1 581
Какъв хейт, бе, Верче Simple Smile коментираме си Simple Smile

На мен фигурата на Кити много ми харесва, женствена е и е тъжно, че тия двамата явно са заложили дори и частните й снимки да са обработени до неузнаваемост. Ама от тях нищо не ме учудва.
Та въпросът не е и сляп да разбере, че не са обработвани, а защо е нужно другите да са толкова обработени.

# 1 582
Фотографите ги обработват, а защо предобряват...
Според мен, заради обработката и тръпчинката й липсва.
На снимки, които не са от рекламни сесии, са доста реалистични, аз дори съм качвал необработени.

Много са модерни от известно време този тип корсети

# 1 583
На моменти започвам дори да се съмнявам, че е законно омъжена Simple Smile Повече ми приличан на ''уникално'' седмично ревю на D&G само с един модел, но цяла  колекция тоалети.

# 1 584
  • Някъде там
Днес е деня на Фарьорските острови.
Маргарете им честити празника с портрет в традиционна носия.

Рания отново със страхотни обувки.

# 1 585
На моменти започвам дори да се съмнявам, че е законно омъжена Simple Smile Повече ми приличан на ''уникално'' седмично ревю на D&G само с един модел, но цяла  колекция тоалети.

Аз, къде на шега, къде на истина, по едно време се замислих дали цялата сватба не е просто по-дълъг рекламен клип на ДиГ Grinning

# 1 586
Младоженецът и той ли е бил в ДиГ, знае ли се?

Последна редакция: чт, 29 юли 2021, 14:50 от ver4eto_sv

# 1 587
  • София
Това е мястото, където са на почивка Мери и Фред, градчето Скаген, този участък се казва Гренен.
Доста е на север, не ги знам как влизат в тази вода...но пък е красиво!
От едната страна е Балтийско, от другата Северно море. Било много красиво, когато има вълни и в двете.

Чарли Simple Smile

https://www.rexfeatures.com/livefeed/2021/07/29/prince_charles_v … hetland,_scotland

Чак ми става мъчно какъв хейт отнесе горката, ей така от нищо.....
Почти пророних сълза...

Последна редакция: чт, 29 юли 2021, 14:43 от Lana

# 1 588
В тази жега само като прочетох, къде е това градче и се разхладих. А като се сетих за снимката на Мери във водата, направо почти студено ми стана Simple Smile

Чарли в Шотландия ли е?

# 1 589
В Шотландия е.

Все пак смятам, че са имали и хубави моменти в брака си.

Общи условия

Активация на акаунт