Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Юли 2021 (Тема 12)

• 97 896
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 450
Карам рядко. Късогледа съм, а очилата ги нося само като ходя на кино, за това и предпочитам да ме возят. ММ е старомоден и не мрънка, ако трябва да ме закара някъде.
Иначе карам колело от малка, плувам добре и карам зимни и летни кънки. Ски не карам и все казвам, че не съм опитала за това и не мога Grinning .
Няма да забравя как моя позната се закара сама в родилното защото нейния не можел да кара кола. След това и сама се докара от родилното.

# 451
В момента не си представям как бих се справяла без кола. Работя на 16 мили от вкъщи, което за тукашните условия е ок. Работата ми е свързана с ранни или късни смени, когато няма обществен транспорт. Пътуването ми е около 40мин, с автобус е почти двойно. Такситата не са опция. 55км на ден са минималното разстояние, което изминавам.

# 452
Работата ми е на 2.5 км от нас. Сутрин хващам автобуса, а вечер ако е хубаво времето вървя до нас за разтоварване на мозъка Simple Smile.

# 453
Пуснете тема с гласуване Simple Smile
Мога да говоря за няколкото близки семейства, за които съм сигурна как стоят нещата.
Половината са 0:0 - т.е. и двамата нямат книжки - както и аз и съпругът ми.
Другата половина са 1:1 - и двамта имат книжки.
И се стреснах направо:

Как едно (1) семейство познати са ми само, с мъж с книжа и жена - без...

То като някакъв еволюционен признак това! С какъвто се събереш...

# 454
Всеки си избира кое как. Не че ако ми се наложи, няма да се прежаля на стари години, ама трябва да е на живот и смърт Simple Smile а и с тия селски джигити и пишман шофьори - не мерси. Достатъчно натоварен ми е мозъкът, че да си причинявам и стрес от ежедневно шофиране. За щастие имаме междуселищен редовен транспорт и таксито ми е 15 лв.

# 455
  • пустинята Гоби
Свършиха такситата, че бременните сами се карат в родилното. Нашата кола я вдигнаха на изписването пред болницата, бебето го прибрахме и без нея.

Абе те някои хора си почиват в колата и обичат да шофират. Други като мен си почиват като вървят и зяпат сгради. Кой както си ги нареди.

# 456
Да бе в 4 сутринта ще търся такси.

# 457
  • пустинята Гоби
Мъжът като не кара, уста-крака няма ли, че и таксито сама ще търсиш?

# 458
  • София
Ами аз родих за по-малко от 30 минути. Ако трябваше да чакам такси внас щях да го свърша.

# 459
  • пустинята Гоби
Пък аз по една нощ висях в болницата, можех и пеша да ида Joy .

# 460
  • В градината...
С ММ работим в различни градове, в противоположни посоки. Някой трябва да води и децата на градина. Живеем на 3 км.от града, няма как пеша. Затова пък, като отида в града, спирам на километър от работа и ходя пеша.
ММ катастрофа преди 5 г.и баща му почина. Оттогава мрази да пътува и не иска. Почти никъде не ще да ходим и се стресира ужасно.

# 461
О,това е ужасно и наистина е голям стрес ....
Дано да го преодолее бързо и да не се закотви на едно място ,все пак е добреe,че не е спрял да шофира,браво!

# 462
След тежката катастрофа с мотор на БНД, отключих паник атаки. Седмици на ред едвам шофирах, защото като се разминавах с моторист и започвах да повръщам и да се треса от ужас. Спирах..повръщах..продължавах..и подле пак така..
И до ден днешен като мине мотор край мен и всичко ми се обръща.

# 463
  • Sofia
Ангелче, колко време е минало от инцидента?
Година след катастрофата с децата още имам признаци на ПТСР , но се надявам да го преодолея.

# 464
  • В полите на Пирин планина
Подобен инцидент няма как да не се отрази... Аз имах един в тясна улица, в центъра на нашия град - подпрях един паркирал автомобил (смачках му леко калника само с бронята на моята кола) и след това доста време потръпвах, като трябваше да минавам близо до други коли...
Аз също шофирам редовно, но честно казано на дълъг път предпочитам ММ да ме вози. Той има повече опит, професионален шофьор е и наистина е по-добър от мен.
Живея в провинцията, но скоро ми се наложи да шофирам из София и се справих. Естествено ми беше стрес, но не непреодолим.

Общи условия

Активация на акаунт