Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Юли 2021 (Тема 12)

• 97 902
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 435
Обедната ми почивка трябва да е 2 часа, ако искам да я използвам за спорт и след това да се приведа в подходящ за работа вид.

# 436
  • София
О, аз съм майсторица на пропуснати базови умения! Мъжът ми няма книжка. Както и аз, де. Живеем си добре. С нисък въглероден отпечатък Grinning

Днес съм с херпес, паднал хемоглобин, паднала по склон. Но cool в жегата

Последна редакция: чт, 15 юли 2021, 23:05 от Harpalike

# 437
  • пустинята Гоби
Само за България имането на книжка е признак на мъжественост Rolling Eyes . Моят има естествено - натурално българче си е.

# 438
  • София
Намалих косата с 5-6см.

# 439
Супер си, Клеми! Yellow Heart

Последна редакция: пт, 16 юли 2021, 03:34 от Босилка

# 440
Така е ,книжката за мъжът  май е  вкл в базовият пакет хаха 😂
Аз не разбирам защо някой няма да изкара книжка ,ако е здрав и прав ,пък после ако иска да кара ,аз години не бях карала например ...но сега си бръмча
Байквам от тийн.Плувам ,но съм зле,самоука ...за съжаление не можах да се науча да карам ролери добре ,но не е късно...ските са ми голяма страст ,от скоро пореди 3 години н 39 се научих да карам и прогресирах доста...
Клеми ,Босилка много сте яки и чил !❤️

# 441
Само за България имането на книжка е признак на мъжественост Rolling Eyes . Моят има естествено - натурално българче си е.

Глупости... Колата е удобство. Не познавам семейства без автомобил! Повечето са с по два.

# 442
  • В градината...
Босилка, уау, на точките е страшна.
Мен ме е страх да карам колело. Купихме от продавалника за всички вкъщи, аз от страх паднах и моето така си стои. Добре, че не сме дали пари за ново. А ММ научи дъщеря ми да кара голямо колело перфектно още миналата година /нямаше още 5/. Плувам, много обичам, а с колата се сливам, така ми харесва да шофирам.

# 443
Всеки трябва да има книжка. Карам колело, плувам.

# 444
Аз пък имам капитанско и обожавам моторниците. Шофьорска книжка - не, никога. Изборът си е мой и си понасям неудобствата, но те са за сметка на лично спокойствие.
Не карам колело, ски, тротинетки, кънки и т.н., не ми се удават спортове, където трябва да се пази равновесие. Плувам от тригодишна, обожавам да се возя на мотор и като мине малко натоварения ни период, ММ ми е обещал езда. Близо до селото има 2 конни бази.

# 445
Всеки трябва да има книжка. Карам колело, плувам.
Това пък защо?
Искрено завиждам на тези жени, които не шофират и мъжете и децата им ги логистират постоянно..)
Аз не слизам от колата, капитанско и водолазно също имам..Simple Smile)

# 446
Angel_wing, ако чуеш моите тримцата, това да ме возят им е наказание свише Simple Smile днес се сдъвках с големия, че не можело докато ме кара по моите задачи, да говоря по 10 мин. по тел. Малкият като по-малък е съответно и по-хитър, та вечно се скатава.
Само ММ не мрънка, обича да пътуваме само двамата.

# 447
Абе каквото и да обяснявате аз не бях карала 10 години заради психологична бариера и сега карам,чувството за независимост и автономност е несравнимо ,не може все да висиш дали някой ще те закара ,пък и да се чупиш самосиндикално някъде с колата си е направо вип оферта🤘

# 448
Сестра ми е такa.
Аз се прецаках, щото все се правя на отворена..))
Синът ми ме вози, когато е тук, ММ с кеф би ме возил и обгрижвал винаги, ама аз не понасям да съм зависима..)

# 449
  • пустинята Гоби

Глупости... Колата е удобство. Не познавам семейства без автомобил! Повечето са с по два.
Аз познавам. Не живеят в България и кола не им трябва.

Иначе си е удобство тук, то без нея е невъзможно придвижването в деца и багажи. Аз не шофирам активно, не ми е нужно. Ходя пеш и поддържам форма.

Общи условия

Активация на акаунт