Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Юли 2021 (Тема 12)

• 97 908
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 420
Боже, Барб, този твой двор е нечовешки романтичен! И друг път съм ти казвала, че живееш в най-прекрасното място на света!

Да ви развеселя, нали коментирахме и тук и в другата тема чанти... та натоварена аз с грозна американска пътна чанта, чехли и две торби с продукти на любимия ми Колистар връхлитам в магазина на Ботега Венета на летището. И от вратата викам "аз днес няма да пазарувам, но не мога да пропусна да се порадвам на тези красоти!" И продавачката след този увод ми отвори всички чекмеджета, та да видя и цветовете, които не са изложени по рафтовете; свали няколко на които ахнах да се пофръцкам пред огледалото. Боже мой, така се прави бизнес и се третира клиент, Боже!

PS Имаха една в teal цвят, за която сърцето ми ще кърви следващите 3 месеца!

Последна редакция: чт, 15 юли 2021, 16:51 от Agent Provocateur

# 421
Аз пък ако се случи да вляза в магазин просто да позяпам, и ако ме обслужат така, ме е срам да изляза без нищо. Grinning Може нещо малко, но купувам.
А да се накиприш с рокля, или по-така, и да яхнеш колело, тва не го разбирам.

# 422
Pep, те нямат чанта под 3 000 евро, и да ме е срам и да не ме е срам такива пари за суета трудно ще дам Simple Smile

# 423
  • София
Ех, но това не е суета! Това е творение. Красиво е, ще се носи дълго време, ще си е много, много твое.

Аз нямам да ги дам тези пари, но съм си мислела дали да не заделя някой друг лев като китайска секретарка за хубава и намазано маркова чанта, точно от Ботега.

Най-много ми се свидят парите за храна в магазина и  като знам колко отиват там и как трябва и пак, и пак да се купува, тогава хич не ми се струват много тези пари.

# 424
По Вентките има да въздишам още дълго, но ако попадна на някой екземпляр в Ибей на малко по-човешка цена, ще го отстрелям, признавам си без бой.
Ще се утеша с една Кочинелка Simple Smile, още се двоумя коя...Знам, че ще е кафява и изчистена от всякакви украси....абе, като я видя ще я позная.

Дез, да ти е честито момчето! Да е здраво и много да те радва!

Barbabeau, завидях за къщичката ти, благородно. Blush Като в приказка е! Heart Eyes Представям си вътре подове с каменни плочи и ръчно рисувани керамични плочки със сини шарки Heart Eyes.....Много е красиво!

Последна редакция: пт, 16 юли 2021, 04:55 от Sysly

# 425
Аууу Барб, къде е това чудно място.
Направо ми иде да СУ взема две чанти багаж и да се преместя.
А пък за чантите, гледам да не влизам в такива магазини, че никога не знаеш какво ще ми щукне. Преди време си бях харесала една и работих колко съботи за да си я купя.

# 426
Ако не обичах толкова много моторетките и аз щях да карам колело. И не модерно с много скорости, а най-обикновено като тези.

Берналда (провинция Матера), малко типично италианско градче с мнооого велосипеди. Влюбих се от пръв поглед - пицата ще я помня докато съм жива. Heart

# 427
  • Sofia
Барб, покажи още малко от старинната сграда! Heart Eyes

Плуването и карането на колело ги смятам за базови умения, задължителни за всяко дете. Моите ги научих още на по 4г.
Имам особено мнение за мъже без шофьорска книжка.

# 428
Аууу Барб, къде е това чудно място.
Комо, историческият център. Simple Smile

Бтв, Агент, много добър избор на южните дестинации - Пулия или Сицилия. И двете съм посещавала само по веднъж, но копнея да се върна! Щом по моите географски ширини ти беше вкусно, там ще се побъркаш! 🤣 Морето също е много хубаво. В Сардиния също съм била, морето наистина е прелест, но нищо друго не ме плени там. Подкрепям твоя избор. Обиколката ми из Пулия съчетах и с отскачане до Матера (регион Базиликата, но е в съседство), силно препоръчвам! Сега Магни ме подсети. Simple Smile

Последна редакция: пт, 16 юли 2021, 03:03 от Barbabeau

# 429
И аз не мога да карам колело!

Ха мислех си, че съм единствения човек който не може да кара колело Grinning
Децата ми разбира се ги научих да карат още преди да навършат 3 Joy

# 430
Карам колело прекрасно, колкото да се убия на първите 5 метра. По същия начин съм и с шофирането, а с плуването съм още по-зле - потъвам като ютия на въглища. От тези три умения, които нямам, най-много ми тежи фактът, че не си ползвам книжката. Като живеех в Испания шофирах, но автоматик, в София и на автоматик не се престрашавам, като камикадзета са.

# 431
Обожавам да карам колело, правя го вече 21 години. Почти всяка събота и неделя прекарвам в каране, от нашия град до Сарафово и обратно, това е 18 км. Ходила съм и до Поморие - общо 40 км. На работа също бих ходила с колело, но живея на 5 минути от нея. Колелото ми за разлика от това на мъжа ми не е модерно и не се разделям с него за нищо на света, жълто с голяма черна тарантула. Такъв е модела - Тарантула. Напоследък обаче с тия студени и дъждовни пролети много ми се съкрати времето с любимия велосипед. Вкъщи всички имаме колела и си ги караме...

# 432
Барб, прекрасно местенце си имаш! Приказно! В буквалният смисъл. Heart Eyes
Карам колело от 4 годишна. От толкова и плувам. И мотор карам, но нямам. Мечтая си за един як мотор, ма милото го е страх и не ми дава. Weary

# 433
А, аз карам кънки на лед от 4 годишна и изненада идвам да живея на морето и тук пързалка няма. Кънките ми така прашасват. Blush

# 434
Много харесвам всичко ретро, като техника, не като мода. Но винаги се чудя тези хора като се изпотят, как седят цял ден потни на работа? И далеч не всички имат бани и да се къпят на работното място. Да не говорим как въобще става това, носиш още един чифт дрехи?
Ами дъщеря ми в Германия имат бани на работа. Отива в спортен екип с коеллото, носи си дрехи. Там всички приветстват този начин на придвижване, а и си е супер начин за спортуване. Но те и фитнес имат. И могат обедната почивка да я вземат за спорт.

Общи условия

Активация на акаунт