Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Юли 2021 (Тема 12)

• 97 809
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 645
То не опира до това знаеш ли, или не знаеш колко струва дадена вещ. Въпроса е, че понякога  на всеки мъ се иска да има намаление и да си я купи с поне 50% намаление Stuck Out Tongue Winking Eye , че да има пари и за други неща Simple Smile.

# 646
  • Виена
Савова, такова приложение, особено ако следи и размери, може да се окаже полезно. Сподели моля те името на приложението.

# 647
Това е за следене в Амазон.
https://uk.camelcamelcamel.com/

# 648
ShopSavvy, Scanlife, Honey App, Keepa and CamelCamelCamel
https://houseofdebt.org/the-best-price-tracking-tools-for-price- … -and-comparisons/

И аз като Тили - средният живот на една моя чанта е 15+ години.

# 649
  • Sofia
Само ако са кожени, другите се олющват.

# 650
Само ако са кожени, другите се олющват.
Е, да, но аз и не купувам други, защото си се знам как ги ползвам. Е, за плаж или за полет разни трисезонни - те са консуматив!

# 651
  • Вила Великула
В голяма чуденка съм за една рокля. Не съм сигурна, че е подходяща за мен. Доста е дълга, а аз не съм от най-високите.

Относно скъпите дрехи и аксесоари-нямам такива от висшата мода, а и мисля, че ако купувам нещо по-добре да е от Зара, Поло и т.н, отколкото да пише някаква скъпа марка и да е от "таен магазин". Имам скъпи бижута, които все по-рядко нося, 4-5 чанти на Фурла и обувки за около 100-200 лева. Очилата са някаква марка, но даже не помня каква. Важно е дрехата да е удобна.

# 652
За чанти бях писала в една друга тема имам всичко на всичко 3 😁 . Сега ми предстои търсене на чанта по повод първо причастие за дъщеря ми,тоалета ми е купен но аз от чанти хич не разбирам. Пък и пари за нещо дето ще е само за един път не ми се дават та ще видя да е нещо компактно.

# 653
Относно скорошната дискусия за прозрачните дрехи пускам снимка на Гергана Паси ,снимката е от официална среща ....аз съм доста широко скроена ,но за мен не е ок,за кафе или неангажиращ обяд-да ,но тука цъ....

Почнах да чета пропуснатите отговори ,но се отегчих до смърт ,напоследък много излишни дискусиии много баластра....

# 654
В голяма чуденка съм за една рокля. Не съм сигурна, че е подходяща за мен. Доста е дълга, а аз не съм от най-високите.

На мен ми харесва роклята и как ти стои, само бих сложила друг колан, този ми идва груб за нея, а и цветово нещо не ми харесва как се връзва.

# 655
Проблемът не ѝ е прозрачният тоалет, а ужасният тоалет На Гергана. Извинете за грубото включване, но това е безумие. И тези чехлички довършват ситуацията...

# 656
Гергана не е пример за стил в най-широкия смисъл на това понятие.

# 657
Проблемът не ѝ е прозрачният тоалет, а ужасният тоалет На Гергана. Извинете за грубото включване, но това е безумие. И тези чехлички довършват ситуацията...
Той и Соломон е като случайно попаднал на срещата с тея маратонки. И двамата сякаш са ги дръпнали от кварталното кафе инцидентно.

# 658
Пипи, роклята е чудесна!

# 659
Пипи, роклята е чудесна!
И на мен ми харесваш много.

Общи условия

Активация на акаунт