Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Юли 2021 (Тема 12)

• 97 799
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 660
Пипи, роклята е чудесна!
И на мен ми харесваш много.
И на мен ми харесва, свежи, летни цветове...!

# 661
  • пустинята Гоби
И на мен ми харесва Пипи в роклята, а показаната снимка на политическите селебрита е добър пример за това как е добре да се обличаш на официална среща и какво никога да не помисляш да си сложиш, без значение повода.

# 662
Пипилота, цветовете са много твои. Харесва ми роклята, само подкрепям мнението на Стринка за колана.

# 663
Много хубава рокля, Пипилота, наистина с друг колан ще е по-добе. Няма ли колан от самия плат?

# 664
Чудесна рокля и още толкова чудесно ти стои, Пипи!
За това, дали купувам скъпи дрехи и аксесоари,  като уточня, че си имам лимит на различните категории дрехи, обувки и т.н. Примерно за рокля не повече от 250 лева. Не чакам на промоции, обикновено нещо ако ми хареса, не мирясвям докато не си го купя. Най скъпите ми очила са на Versace и Jimmy Choo, по 500 лева чифта, вярно че бяха и намалени от 800 лева някъде. Чанти имам две от скъпия клас и няколко от еко кожа, но като се замисля малката ми черна боди крос чанта я мъкна нон стоп в последната година и половина. За обувки мога да дам повече и задължително от естествена кожа. Не ми омръзват,  а по скоро височината им ме мъчи. Доста излишни чифтове обувки и ботуши имам, но пък не ми се хвърлят. Като казах ботуши имам и два чифта летни ботуши - кожени в цвят корал и велурени сиви. Обувала съм ги по два три пъти, като нови са? Сега са напълно слезли от модната сцена и затова въобще не ги вадя от кутиите им, а вие имате ли, носите ли летни ботуши?
Ще снимам по късно моите.

# 665
Пипи, роклвта ти е чудесна и ти седи добре.
А за госпожа Паси- хубава жена в грозен тоалет.

# 666
  • Вила Великула
Благодаря ви, значи е решено, ще оставя роклята. Това е колана към нея. Ще видя с какъв друг подходящ разполагам.

# 667
  • София
Пипи, много добре ти седи.

# 668
И от мен да за роклята!

# 669
Не съм имала никога летни ботуши аз, няма и да имам. Аз едва се престраших да нося кожени кецове през лятото, заради прахоляка, иначе ще карам по сандали предимно.

# 670
Лятото задължително нося само сандали и боси крака, ужасява ме мисълта за чорап и маратонки, кецки.

# 671
Pipilota, честита рокля! Много, много хубаво ти стои, и цветовата гама ми харесва с косата ти.

Снимката на политиците (политици ли са?) е страшен гаф.
Ето такава прозрачност ми пречи на мен лично, където се виждат целите крака. Просто не правя така, освен на плаж, над бански.

Летни ботуши много харесвам, в каубойски стил, но никога не съм имала. Още ме е яд, че не си взех от Нашвил, там сите туристи се бяха издокарали така, цял град в ботуши, хубава гледка беше.  
Но май са подходящи само в определени условия, кънтри концерти, и на снимки. Тук няма пясъци и пустини, където  ботушът те пази от гадини. Не мога да си ги представя в българско лято, там и сандали едва търпя върху себе си. За централна Европа пак не стават, не ми се връзват със стила.

Edit:
Сетих се, че имам супер яки летни, бежови кубинки от плат и кожа. Биха били страхотни на андрогенен тип мацка- висок ектоморф с остри раменца и дълга подбедрица. На ситнеж не стоят добре, скъсяват, и крият тънките ми глезени, които би трябвало да показвам. Правят ме тромава излишно, защото не съм. Взех ги за летни рокли през 2011, но съсипват визията. И убиват жестоко. Чудя се защо не съм ги занесла до контейнера за дарения.

Последна редакция: ср, 21 юли 2021, 08:53 от Dez

# 672
  • София
........показаната снимка на политическите селебрита е добър пример за това как е добре да се обличаш на официална среща и какво никога да не помисляш да си сложиш, без значение повода.

На снимката само царят е облечен добре, но и той си има неговите издънки.
Показвам една моя снимка с него за малко. Хич не беше на място в планината посред зима с това дънково яке.
..............

Плевнелиев бе уцелил десятката
..............

Последна редакция: ср, 21 юли 2021, 13:39 от змия

# 673
# 674
Криси, винаги съм си представяла, че си с руса коса.☺️И то дълга😀

Общи условия

Активация на акаунт