Искам да кажа ... (184) през юли 2021

• 47 538
  • 1 096
  •   1
Отговори
# 1 080
  • на Мелмак
Новинка, хубава тераска!

В Банско си поваляло доста, свеки ме уведоми, едната тераса се напълнила, явно се е запушил канала.

Ренко, уведомени сме, спокойни сме. Продължавай да ни информираш кулинарно с шефа, плийз! Hug

Бубе, да, доволна съм! Този ММ ми идва да го разчекна понякога. Разбирате ме, нали? Но ми угажда винаги! Честит телефон! Аз съм с Ми 11 ултра, гледах Самсунгите, които са като книга, но ММ отсече - този! Другия се виждали незнамк'ви си линии и незнам що си. Вече почти му свикнах.

Бъни, чудна разходка!

Съни, липсваше ми твоето разкрасяване, а, да си направя и аз и криввах към кафе автомата Joy по' ми е лесно Sunglasses

Последна редакция: сб, 31 юли 2021, 22:16 от etty775

# 1 081
  • Бургас
Бъни, сред чудна красота сте се разходили днес.

Бубе, честит телефон. Дълго и вярно да ти служи. И аз трябва да се поогледам за нов, тоест ММ, понеже аз нищо не разбирам, че от септември сегашният ми ще отиде при Вики.

Марти удари един Панадол следобед и досега играха на поляната пред къщи. Ще видим утре гората ли ще хващаме или пътя за Бургас.

Святка в далечината, дано дъждът стигне и дотук, че не се диша.

# 1 082
Добро утро.
Ети, сега и косата намазах и ще сложа този път по-нежна маска на лицето, че черната беше да дръпне всичко. В Лили си намерих една маска, много хубава за кожата ми, ще трябва да си взема повече, че взех една за проба.
Селсте, дано днес всичко е наред.
Предложих на детето да ходим към Витоша, само почиствам, измивам косата и ще се спасяваме от жегите.
Хубава неделя.

# 1 083
Добро утро!

Ети, мачкам го аз, а той даже ме търпи вече за по минутка 😆 И той беше много стресиран, а  бяхме и закъснели много с лекарството. От вчера всички мрежи са завинтени за дограмите и чакам с нетърпение момента, в който ще мога да го кастирам.

Бубе, честит телефон. Фен съм на Самсунг аз.

Тук снощи преваля съвсем символично, колкото съвсем да ми омаже колата. Та след малко, като изчистя и изгладя, ще ходя у кумицата да я измия.

Снощи ходихме с нея на ресторант, ама така преядох... 😆

# 1 084
  • На брега на реката
Добро утро!

При нас го дават 42 С, значи ще е повече, поне 44! Никакво показване навън и туй то! Ще скокнем на ранен пазар и това ще е!

Милата ми Палечка, в тия жеги не мога да я изкарам на разходка!  Ходя у тях да я намачка и да я гледам, докато мама си свърши нещо, ама тя вече не ще на едно място и мрънка, защото е свикана вечрите да е навън, ама как в тоя мор!

Гледам, всички сте преяждали вчера, а аз ядох само диня и то привечер. Нищо не ми се ядеше в тези жеги, а миналата седмица си хапвах повече от добре, нищо, че по цял ден лежахме!

То, аз не, че разбирам много, но Самсунгите, някак ми лепват, а и децта такива си избират, та аз копирам! Blush

# 1 085
Добро утро. Успах се днес, ама през нощта се местих от спалнята в хола няколо пъти.

# 1 086
  • на Мелмак
Добро утро!

Събудих се към 3 и към 8 пак съм заспала. Отивам на работа.

Съни, аз съм с атопична кожа, доста маски съм изхвърлила, радвам ти се Hug

# 1 087
  • Бургас
Добро утро!
Два часа валя и трещя снощи, в момента пак не се диша.
Мартичко е добре засега, не е вдигал Т.

Вечер хапваме навън и така върви хапка и пийка под асмата. Ни една паднала на земята троха не ме стряска Joy

# 1 088
Момичета,явно Лилянка е възпрепятствана и не може да пусне новата тема. Аз мога да се заема,ако никой друг няма желание? Какво ще кажете?

# 1 089
Ени, изчакай. Тя ще пише дали има или няма възможност. А и все пак модераторите ще дадат толеранс.

# 1 090
Тя писа още в началото на юли,че няма да може да я пусне или ще е без оформление,за това предложих. После не знам пък аз дали ще се доредя до компа,а от телефон е кофти.

# 1 091
А, виж, тези подробности съм ги забравила.

# 1 092
Пускай, Ени 😊

# 1 093
  • София
ени, ако имаш възможност, пускай я

# 1 094
Само да хапна и ще пусна. 🤗

МОЛЯ някой да напише нещо след мен,че като е мое последното мнение,не мога да цитирам първия пост!
Ейй с тези щуротии... Joy

Последна редакция: нд, 01 авг 2021, 12:42 от Anyyyone

Общи условия

Активация на акаунт