Искам да кажа ... (184) през юли 2021

• 47 532
  • 1 096
  •   1
Отговори
# 1 050
Ехааа! Успех, Новинка!
Наздраве, лейдис!

# 1 051
Успех,новинка!
Мари,наздраве!

# 1 052
Наздраве, и аз пия!

# 1 053
Наздраве и от мен 🍹

Полято интервю, взето интервю 😁

# 1 054
Новина, успех и да избереш каквото ти е на сърце.

Закарахме тази вечер котарака на село при нашите.
След 15мин в колата на отворени прозорци спирахме да купим вода и да му сетя в купичка та, че да пие. Като изплезе онзи ми ти език... Едва диша... Направо мислех, че ще припадне.
Ама то по цял ден стои на климатик и 25С...и сега като излезе навън направо му стана зле.
Иначе в къщата на село веднага обиколи навсякъде,намери си две любими места.
Преди малко звънях да проверя как е... Започнало е редовното търчане като кон. 😂

# 1 055
  • Бургас
Успех, Новинка! Flowers Four Leaf Clover

Кажете, че дългокраките по тв са казали, че скоро ще разхлади. Грам ветрец няма днес, тежка жега, цял ден ме върти главата. Децата даже циркулираха по бански из селото. Миналата година по това време им обличах дълги ръкави/крачоли, сега е за по тънки презрамки.

Изтървала съм Бухтичка явно.

Шефчето днес хапна ли пресни картофи или още не си е сортирало неговия пай?

Руми, най-сладките пъпеши да си хапнете.

# 1 056
Шефчето си хапна мусака 😁.Обаче ме ядосва,от повече от два часа го приспивам 😤. Последно малко след нова година ми спретна такъв номер.А иначе му трябват 6-7 минути макс ...

# 1 057
  • София
novinka,  успех, а после пари и спокойствие!
ети, ако не се бъркам, твоят син не беше ли колкото моята дъщеря (на 11 е)? Каква ваксина?
тит, честито, здраве и любов в новата къща.

# 1 058
Добро утро.
Днес си тръгваме, а така да не ми се тръгва. Багажът е почти готов,  ще направим бърз плаж и тръгваме, че много път. Дано не е много натоварено.
Бъни, не знам за детето на Ети, но на 11 е ваксината за тетанус, коклюш, дифтерия, доколкото помня. Поправям се, на 12 е тсзи ваксина.
Новинка, да избереш и да те изберат от най-спокойното място, с най-мили колеги и висока заплата.

Последна редакция: сб, 31 юли 2021, 06:30 от Sunny29

# 1 059
Добро утро и от лудата Станка 😁

Съни, лек път днес!

Новинка, да избереш най-леката, приятна и доходна работа!

Шефът си знае, много мой човек е 😍

Понеже спя на разтворени прозорци бидех събудена от един петел. Но съм наспана де, защото снощи се трупясах рано. Сега ще кафепия и ще поливам зарзавата. Пу, пу, тази година всичко, което сложихме се развива чудно. 

Вчера супер инфарктната сутрин. Лио да вземе да отвори единия комарник и да избяга... Такава паника и истерия не бях изживявала скоро. Винаги ми е било ужас да не загубя котка извън къщата, а при него е двоен, защото трябва да си взема лекарствата под строго определен час. След като вдигнах махалата на крак го намерих, обаче ми скъси животеца за 2 часа. За наказание стои на първия етаж, защото горе на затворени прозорци ще погина. Днес татко ще завинти всички комарници за дограмите...

В 10 сме на рд на сина на едната дружка и после мисля да скъсам синджира и да се отдам на шопинг. И се сетих, че си забравих сандалите в офиса и май по-добре да си взема едни нови вместо да минавам да си ги взема 😁

На работа е ужас и мантрата в офиса е - да оцелеем през следващите 2 седмици, после че видим 😁

# 1 060
  • На брега на реката
Добро утро!

Новинка, дано те изберат там, където ще се чувстваш най-добре и реално оценена!

Видях Бухтичка, голяма сладуранка, ама и аз подозирам, че някой друг е разхвърлял! Heart Eyes

Съни, лек път!

Ели, честит да е татко ти! Нека е здрав и всички тревоги, които имате, се окажат фалшиви!

При нас е мръсна жега и задух! Спим на климатик, иначе е невъзможно. Не знам как отчитат градусите, но при нас беше 42 на сянка.  Надявам се, да оцелеем и това лято! Миналата седмица ни беше чудно, на морето. Колкото и да е жега през деня, вечер си разхлажда, ама като съм се родила на неподходящото място...!

# 1 061
  • на Мелмак
Добро утро!

Бъни, на 12г е, Съни ти е отговорила вече Simple Smile

# 1 062
  • при моите деца .....

Добро утро!
Гледката, на която си пия кафето...
Да не ви дразня, но ни е хладно и за закуска ще влезем вътре.
Нямам време да чета, ще наваксвах другата седмица.
Хубав ден!

# 1 063
  • На брега на реката
Боби, прощавай, но съм пропуснала! Къде е, таз красота и прохлада?

# 1 064
Във фб много познати споделят снимки на 47 градуса на сянка. Това в нашата околия, а ония от прогнозата за времето все Сандански ни дават за пример....
Бъни, какво те интересува за ваксините? Момчето ми е почти на 13 години. Миналото лято сложихме ваксината за МПР. Понесе я много леко, без никакви странични реакции. Преди около 2 седмици сложихме ДТК(тази ваксина миналото лято не беше налична). След нея за 1 ден имаше болка в ръката и нищо друго.
Али, къде се беше скрил Лио? Имал ли е смелост за селски обиколки?
Съни, лек път на вас. Ес, и на вас.

Общи условия

Активация на акаунт