Искам да кажа ... (184) през юли 2021

• 47 914
  • 1 096
  •   1
Отговори
# 1 035
  • На брега на реката
Съни, благодаря! Нищо, че вчера си дойдох, пак ми се ходи! Blush

Пеги, много доволна ми "звучиш"! Радвам ти се!

Ени, здрав да е дядо ти! Още дълги години, да си се радвате!

# 1 036
Бубе,много точно ме„улови”!Толкова ми е добре,че чак не ми се вярва.Благодаря ти,ти си знаеш защо!
Хареса ли ти Ахтопол?

# 1 037
  • Бургас
Ени, здрав да е дядо ти!

Руми, и аз съм заковала май на 168, но в личната карта съм се писала 1.70. Joy

Пеги, в една категория сме, но пак няма да мога да задържа на такъв ток. Спъната работа. А и нулев опит, все с ниска обувка се помня.

Трети глас за snimkitevi. Отдавна не съм вадила снимки, ще взема да пусна една заявка след село.

# 1 038
  • На брега на реката
Да, Пеги, хареса ми, много доволни останахме! Сравнителнно тихо и спокойно местенце, като изключим натоварването на плажа, но ние ходихме рано и нямахме проблем. Има чудесна крайбрежна алея за разходки и беше супер, почти всяка вечер да сме там. Бих отишла отново! Blush

# 1 039
Ей,Бубе,много се радвам!Може да се засечем някой път там.

# 1 040
  • някъде ... тук ...
И аз съм ползвала снинкитеви. Скоро обаче не съм вадила снимки. Тогава все плащах като ги взема от фотото. Не знаех, че имат плащане в сайта и куриерски услуги.

Много харесвам Ахтопол. Скоро не сме ходили.

# 1 041
  • На брега на реката
Всичко е възможно! Дано се случи!

# 1 042
И аз съм ползвала снинкитеви. Скоро обаче не съм вадила снимки. Тогава все плащах като ги взема от фотото. Не знаех, че имат плащане в сайта и куриерски услуги.

Много харесвам Ахтопол. Скоро не сме ходили.
Да, имат, и са изключително коректни, поне аз не съм имала проблеми. Над 150 бр. мисля имаха и безплатна доставка.
Забравих да пиша
Руми, поздравления за реколтата. Свекър ми и той две години пробва да сади няколко корена пъпеши, но нещо не се получават. Твоите изглеждат много добре.

# 1 043
Хартиени снимки от години не съм вадила,срамота.Викате,тоя сайт е читав?
Руми,ще ви запомня с огромните количества погълнати ягоди.Догодина това да сееш 😁.
Всички опити да върна нещата в шкафа се сгромолясват с гръм и трясък.Играчки от дни не са пипани,кротуват си в кашоните и кошарите.Малка част от находките.А със стола за хранене е затиснат шкафа, който също обича да отваря.Но там са ми сладкарските консумативи,няма начин да припари Mr. Green
Кой,кой на 40° пече кекс 🤪

Последна редакция: пт, 30 юли 2021, 20:53 от Ренко

# 1 044
Купи му една кухня да си играе, и без това е шеф.

# 1 045
И аз от същия сайт изкарвах снимки и съм доволна. Отбелязала съм още един куп.

Ренко, ще става кулинар от детето, не му се меси в работата 😃. При нас засега само играчки се разхвърлят.

Последна редакция: пт, 30 юли 2021, 21:18 от Belle_

# 1 046
Ренко, виждам первази, дето все още са си на място, за това спри да ни се оплакваш. Simple Smile
Беееел, не мога да повярвам, че безпорядъка е от бебето на снимката. Simple Smile
Ени, днес на няколко пъти забравям пожеланията към дядо ти. Да ви е жив и здрав.
Боби, да си изкараш добре, и никакви мисли за Митето и Марти.

# 1 047
  • Germany
Ренко, Бел, прекрасни бебоци! Да са ви живи и здрави!
Ени, здрав и честит да е дядо ти!
Почти целият багаж е събран, подстригах мъжа ми, изядох един сладолед и се размазах на дивана Simple Smile

# 1 048
Момичета, не съм чела назад, утре ще  го направя. Имам ТРИ предложения  за работа, едното интервю беше вчера, другото е в понеделник, третото е за септември. Не знам какво ще стане, стискайки палци!

# 1 049
  • на Мелмак
Успех, късмет, палци! Hug

Общи условия

Активация на акаунт