Искам да кажа ... (184) през юли 2021

• 47 530
  • 1 096
  •   1
Отговори
# 60
  • Mediterraneo
Мони, втора доза ли ти е? Аз тази нощ не съм спала от болка в ръката Sad Дадох лявата, без да се усетя, че спя на тази страна и цяла нощ се будех от болка. Сега пак наболява, но не толкова. Майка ми на втората доза адски й се поду мястото, като монета от два лв червенина беше станала, сега си личи само боднатото( преди 5 дни й беше).

# 61
  • София
И мен ме болят ръката,но след втора игла не ме болят,но ми беше в пъти по -гадно.

# 62
  • Варна
Няколко дни издирвах кой си е загубил портмонето, което намерихме с колегите. Само пари вътре. Единственият документ беше от смяна на пари в чейндж бюро. На името на мъж, а портмонето детско. Та днес попаднах на точните деца. Мъжът бил техния ръководител. И едното дете каза, че си е загубило портмонето. И го описа как изглежда. Почти се разплака, миличкото.
Юли е моят месец. Откривам рождените дни с моя, на 1, после моя мъж, после детето. Kissing Heart
Относно ваксините заради ковид-ако не ме задължат, никога не бих си сложила такава ваксина. Не съм си слагала досега ваксина против грип.

# 63
Стейсииии! Да си здрава, щастлива, успешна и много обичана! Наздраве! Скоро ти пожелавам нов дом, здрави котарачета, добър зет и успешен бизнес!

# 64
  • някъде ... тук ...
Здрави да сте, Стейси! Весели празници! Добре сте се наредили Simple Smile
Ваксинирането е въпрос на собствен избор.
Ние със Златото се ваксинирахме април - май. Големият сам си е решил. Изненада ни, защото не щеше. Няма 14 дни от втората и днес правиха антигенни с малкия за морето. И двамата поискаха да са с нас.

# 65
  • Варна
Мари, Ели, благодаря! Kissing Heart
Тази година какво ми стана, казвам веднага колко навърших. И не ми е драма. Joy
Догодина ще видим как ще е.

Допълвам.
Нямам време да  видя до къде е стигнал ремонта на къщата. Моя мъж ходи, праща ми снимки. Имаме вече нов покрив. Баните са изкъртени до мазилка и сега предстои Вик и Ел инсталациите.
Подариха ми вчера орхидея и се обадих на мама да ѝ я занеса. Да не я уморя, че е много красива. Някаква жълта на пръски.

Последна редакция: пт, 02 юли 2021, 21:15 от Стейси Грей

# 66
  • Canada
Стейси, честита да си! Здрава, щастлива и обичана бъди! Все така сърцата и човечна! Благодаря и тук за подкрепата 🤗

Ели, точно това е проблемът. Привидно е въпрос на собствен избор, но дали е така с разделението и сегрегацията, които поставиха на база ваксинирани и не?!
И това е едва началото, натискът тепърва ще се усилва.

Здрав и успешен да е любимият ти!

# 67
  • някъде ... тук ...
Фонс, натиск има за най-различни неща. Не само за ковид-ваксините. Тъй като съм една бурмичка, малка, в цялата машина и мина времето дето вярвах, че със скачане по площадите ще променя положението, гледам да живея така, че да ми е добре на мен и семейството.
Може и да не съм права, но...
Засега успяваме да се справяме в съществуващите условия.

Лека нощ, че ще ставам в 1.

# 68
  • Germany
Тарти, 2ра доза ми е и аз се будих 100 пъти от болките в ръката, защото спя на ляво. Сега е по добре откъм болка, но има оток. Цял ден бях, като тресната с мокър парцал, но вечерта ми просветна.
Големият отиде да се види с приятели в Хайделберг и ще се прибира сам с автобуса и ми е притеснено. Каза, че към 22,30 ще си е вкъщи, дано не закъснее, че му е почти изцяло паднала батерията и ще откача.

# 69
  • на Мелмак
Стейси, здраве, щастие и много любов! Flowers Bouquet

Ели, жив и здрав да ти е!
И аз съм вече на твоята философия, ходих, протестирах, шествия =0.
Но винаги гласувам! Въпреки, че и това се манипулира.

# 70
Добро утро!

Стейси, честита да си! Много здрава!

Лио реши, че в 5 сме се наспали... Е, някои от нас не бяхме,  ама... Та сега кротко си пия кафе, а той дреме. Долно котенце!

Днес ще домакинствам и  градинарствам. Трябва са си боядисам и косата. Довечера съм на женска излизанка.

# 71
Добро утро.
И аз се събудих в 5. Много работа имам днес, а сили вече нямам, но ще я отметна.
Да са честити Стейси и мъжът на Ели. 
Хубав и усмихнат ден.

# 72
  • На брега на реката
Добро утро и от мен!

Аз имах изненада: Малките дечица, решили да си дойдат, че в София им е скучно!  Joy
Ми няма лошо, ние с дядото сме хепи. Оказа се, че този месец каквито и планове да си направихме, все няма да станат. Grinning

Стейси, здрава, щастлива и обичана да си!

# 73
  • при моите деца .....
Добро утро!
Събота, отпуск, а аз станах в 6....
Вече пия второ кафе, въртя първа перална....
Днес чакам ММ, дано не са големи опашките на Дунав мост....
Финансово съм на червено, но ми се ходи някъде....
Вчера се разхождах с Митето, има нова пломба, сменя превозни средства....

Днес трябва да пера, да прибирам пране, да сготвя, но и детето има нужда от игра на въздух....
Хубав ден!

# 74
  • София
Добро утро.
Жив и здра да Ели ТМ.
Стейси,много години радост ,здраве и благополучие.

Днес синът ми има изпит,да стискате палци.

Общи условия

Активация на акаунт