Искам да кажа ... (184) през юли 2021

• 47 527
  • 1 096
  •   1
Отговори
# 45
Ей сега ще ви кажа какво изтърси ММ тази вечер„Много си кльощава,не отслабнала,а само кокали,качи някое кило!”Ами ще си пия аперола,белким ме хареса!

# 46
  • на Мелмак
А ММ ми каза онзи ден, че съм напълняла по-добре от него Joy
Равномерно и не ми личало, само на бюста Sunglasses
Идваше ми да го фрасна, но ми стана и мило.

# 47
Ох ,Ети па в бюста хич ме няма.

# 48
  • някъде ... тук ...
Не съм и чела, ама да се запиша в новата тема Simple Smile
Отпразнувахме РД на Златото на Алеко. Децата се качиха до Черни връх за изгрева, ние се прибрахме за работа.
Предаваме проект и е натоварено доста. Дано издържат принтерите.
А и в събота заминаваме на море. Пуснах plf кодовете за Гърция. Утре децата ще правят антигенни тестове. Дано всичко е наред!
Като гледам, ще пиша пак след няколко дни...

# 49
Добро утро.
Рано се събудих, но не смея да се разшавам, че, ако ме види кучето, че съм будна,  ще вдигне махалата във въздуха от лай.
Снощи бяхме на рожден ден, добре си изкарахме.
Да избутам и днес, че тази седмица много срещи, много грижи служебни и искам почивка.
Изобщо не знам къде ще ходим на море, за пръв път ми е такова неопределено. 
Хубав и спокоен ден.

# 50
  • На брега на реката
Добро утро!

Ели, здрав да е!

И при мен в работата започна тежък период, ама то всяко лято е така!

Вчера разхлади и нощес дори валя, та сега е хладно и много приятно. Дават го, да е около 30 градуса, което си е чудничко.

Честит ни петък и нека е лекичък!

# 51
Добро утро и от мен.
ЕлиТ, да е здрав и обичащ!

# 52
Добро утро!

Ели, здраво да е Златото, а на вас весела почивка!

Бубе, дано се организирате за семейна почивка.

И тук снощи поредната буря.  Този път с много светкавици.  Всичко хубаво - разхлади и няма да поливам, обаче ни пропадна ходенката ма театър, защото беше планиран на открито. Най- тъпото е, че организаторите до последно сменяха часа с надеждата, че ще спре, пък ние стояхме на полусъединител.

Петък е! Много имам нужда от почивка, а зорът тепърва почва...

Спорен ден,  банда!

# 53
  • гр.София
Добро утро ☕
Най-сетне хлад, спах по добре 🙂
Вчера имахме много емоционално завършване, като започна да говори госпожата и да реве и всички след нея, страхотен педагог, ще ни липсва много!
Петък е, да избутам и аз днес, ще се отдам на шопинг, искам някоя рокля да си взема, чакам и шивачката другата седмица да е готова с тази която ви показах.
Хубав ден момичета 🤗

# 54
  • при моите деца .....
Добро утро!
Събудих се преди 6....
Пия сутрешното кафе...
Утрото е свежо и прохладно, вчера валя доста, пада и градушка при нас.
Днес Марти се прибира от вила...
Имам проблем с намиране на очни пастири за Митето... Отказ са от аптеки и складове 😒
Хубав ден!

# 55
  • Ямбол
Добро утро!
И тук валя снощи, но кратко. Сега преди малко пак росна малко и е облачно все още. Допивам кафето и отивам на плаж, пък каквото такова.

# 56
  • Germany
Добро утро!
Набодоха ме вчера и сега едвам си движа ръката. Болката в ръката и чувство за студ от време на време са единствените реакции за сега, дано така си остане. На мъжа ми часа е днес, дано и при него е сравнително леко.
Ели, да е здрав и щастлив мъжа ти!

# 57
Мони, с коя ваксина сте?

# 58
  • Germany
С Пфайзер.

# 59
  • Бургас
Ели, честит да ти е Златото! Здрав да е! Приятна почивка!

Адската жега е тук. Цяла сутрин чистя и готвя, та това допълнително ме сгрява. Пропуснахме плажа днес, че лелини сладки са ми на гости, за да може сестра ми да си свърши малко работа.

Боби, онлайн не се ли намират такива пластири? Имам близка в аптека, ако трябва, пиши ми на лични и ще я разпитам.

Мони, да минава леко и при двама ви.

Пеги, той и моят все мрънка, че бил излъган, защото като гаджета бях сочно парче с дълга до кръста руса коса, а сега съм слаба и с къса коса. Това с биричката беше приятелски съвет Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт