Искам да кажа ... (184) през юли 2021

• 47 524
  • 1 096
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
Лили, благодаря за новата тема! Приятна почивка!

Лято, много хубаво си го казала, присъединявам се към пожеланията ти!

Митето дано е добре днес!

Руми, здрава да е свекърва ти!

Пеги, успех Flowers Four Leaf Clover !

Изпих чаша бира след плажа и ми се доспа. Добре че служебно е спокойно днес. Зареждам едно тесто за пица и ще се възползвам май от следобедната дрямка.

# 31
  • при моите деца .....
Да се разпиша - добре е Митето, чиста носоглътка, да Промивам нослето, инфлуцид 3х1 и биогая профилактично....
Беше пълно с деца с вирус с повръщане....

# 32
  • дядовата ръкавичка
Лили, не е честно с тази снимка. Завиждам.

И на мен ми хареса соленото пожелание на Лято. Дано се сбъдне за всички!

Мари, много хубаво стихотворение. И някак зряло.

# 33
  • Mediterraneo
Записвам се в юлската тема. Хубаво лято на всички! Аз съм яко на къра.
Тъкмо се връщам от ваксина. Буквално допреди час умувах дали да я слагам. Ама туй- то, свършено е вече.

# 34
Нека имаме един прекрасен юли!
Бубе,замислих се да не те подведа с Ахтопол.На централния плаж има камъни,но ако повървите малко става чуден.Хотелите в които съм била са Невен  - доста далеч от плажа,Агата бийч- далеч и той,Ескада е по- близо.За други не мога да кажа.
Аз много ходя пеша,даже и на плажа като сляза не сядам,кръстосвам от единия край до другия и хич не съобразих,че не всички са луди като мен.До хубавата част на плажа са бунгалата и къмпинг Делфин.Та това исках да ти кажа.

# 35
  • На брега на реката
Благодаря ти, Пеги!

Май ще има промяна в плана, но още не е ясно. Чакам децата да ми кажат и май тази година, те ще ми направят плановете. Joy
Та съм на изчакване.

# 36
  • на Мелмак
Бубе, ами, да!
Ще се радваш на малчовците Heart

Нашата баба, като иска да я водим на почивка се сеща за децата. Да ги "водела", иначе аз съм казвала де, баба по телефона е. Как са, що са - пита сина си. Кучето си гледа повече от тях. Жива и здрава да е, свикнах й.
Затова много ти се радвам, като те чета. Hug

Иначе наздраве Beers
Три дни ще почивам и смятам да се възползвам на макс.

# 37
Наздраве, Ети!

# 38
Бубе,където и да отидеш ти пожелавам една прекрасна почивка!,Помня,когато имах проблеми каква подкрепа получих от теб!Пак да ти кажа Благодаря!

# 39
  • Ямбол
Наздраве и от мен. С розов джин.

# 40
  • София
мари, с удоволствие бих го прочела Blush

# 41
Е,като сте казали „Наздраве”-Наздраве и от мен!Аз съм на аперол,най - любимото ми!

# 42
  • На брега на реката
Благодаря ви, Ети, Пеги! Много сте мили! Kissing Heart

Още не са го решили окончателно, но за нас е огромно удоволствие да си гледаме внуците и с радост приемам такива оферти. Децата ми, сега имат нужда от помощ и аз с радост ще им я дам, знам какво е да не ти се помага. Heart

# 43
  • Бургас
Наздраве и от мен! Пийнах чашка бира с пицата, посегнах за втора и мъжът ми учтиво ми обясни, че правела коремче. Дреме ми, допивам си сега кенчето.

Купила съм едно синьо вино и вече втора седмица не му идва времето, че никоя манджа досега не му пасваше.

Бубе, чудна почивка ще е с малчовците. Хем ще сте на морето, хем ще си си близо до тях.

# 44
  • на Мелмак
Селесте, да ти кажа - и мен не ме интересува коремчето Stuck Out Tongue Winking Eye

Има, няма, все ми е тая вече.
Само бирата и виното са ми кусурите.
Иначе ореол ще ми трябва Joy Innocent

Общи условия

Активация на акаунт