Искам да кажа ... (184) през юли 2021

• 48 016
  • 1 096
  •   1
Отговори
# 705
Добро утро и от мен!

Пристигна снощи котето, всички са много доволни.
Игриво е и много любопитно. Simple Smile

Още два дни имам да отикам на работа, силно се надявам днес на спокоен ден, ама едва ли, хаха. Simple Smile

# 706
  • Germany
Добро утро!
Деси, радвам се, че сте добре!
Ес, много щастливи мигове с новият член на семейството ви!
Аз пак не спах добре и ще трябва да почна хапчетата, които ми даде личният. Дърпах се, защото са по скоро за депресия, но това недоспиване не се издържа.. Отделно големият е с абцес на лицето от запушени пори. Пие антибиотик и ако до събота не се е разнесъл в понеделник трябва да звъним на хирург да го цепне. Много ми е притеснено. Другият уикенд пътуваме за морето и ще трябва много да пазим мястото + ще се чудя с какво да мажа белега... Абе, аман вече!

# 707
Добро утро,момичета!
Във Варна сме,чакаме да отворят някой мол.Забравила съм си чантата с козметиката,слънцезащитните и те там!
По пътя се сетих „Знаех си,най-важното забравих!Ами сега?”ММ избухна в смях и казва„Маци,нали не сме в джунглата,във Варна ще си купиш!”.„Вярно бе!”-казвам аз и той пак започва да се смее.Като не съм се наспала хич не съм в кондиция.
Неприятно е,че съдружникът на ММ и жена му са там и ни чакат,а аз се мотая.
Нещо ветровито в тая Варна,дано спре вятъра .
Много хубав ден да имате!

# 708
Ес,покажи ни котето! Много ги обичам,ама с двете кучета,няма как да ми се получи.
Пеги,приятна почивка!
Деси,добре,че само с дим сте се разминали. Застраховката е хубаво нещо.
Бубе,много ти се радвам!
Тути да не лъже,и аз я видях...
Лиле,супер е рано на плажа!
Али,ще стискаме палци и в петък,дано всичко е наред с дядо.
Боби,и ти какви режими правиш,нали те видях. Нямаш нужда.
Ние планираме след две седмици малко моренце и Синеочка постоянно пита утре ли е след две седмици?! Няма търпение милата. То и аз де... Много го обичам.

# 709
Мони, дано на почивката да се наспиш.
Пеги, приятна почивка и на вас.

# 710
Това е Чарли

# 711
Деси, важното е, че сте се разминали. Дано се успокоиш бързо.
Би ли споделила след застраховката, ако ще обсъждате следния казус (в апартамент до вас има пожар, който е потушен с много вода. Тази вода стига и до вашия апартамент и прави поразии. Вие имате застраховка против пожар, но такъв де факто не е имало при вас. Ще изплатят ли обезщетение? Или ще изплатят обезщетение на база "наводнение", ако си направила и такава застраховка.)

Маре, ние преди много години имахме точно същия случай у застрахователят ни изплати щетата. За съжаление не помня кой беше.
Къщата си я застраховах в SDI, но полицата изтече, а не съм я подновявала, а трябва.

# 712
Ес, малко изплашено гледа Чарли. След днешната порция мачкане от децата ще се окопити. Уатре очаквам да се похвалиш, че белите са започнали.
Днес карах момчето на ваксина- ДТК. Миналата година липсваха и напомням, ако на някой детето е за такава, че в момента ваксини има.

# 713
  • Ямбол
Много хубав Чарли. Дано не прави много бели.

# 714
  • На брега на реката
Чуден е Чарли. Да ви е здрав и да е послушен!

Деско, много е сериозно това. Дано няма много поражения!
Напомни ми, че трябва да правя застраховка.

Али, нагушка ли чавето?

Пеги, весело да ви е.

Ако някой знае какво става с Карз, нека каже, че я мисля. Сигурно глава не може да вдигне, от новата длъжност.

# 715
  • на Мелмак
Хубаво коте Grinning

Прибрахме се ние, но понеже имахме 5часа плаж, резервирах преди малко за една по-дълга почивка, живот и здраве!
Посрещна ни авария на ВиК. Преди малко пуснах първата пералня. Може би трябваше първо новите дрехи, че обикалят като котараци да ги облекат.
Stuck Out Tongue Winking Eye
Сега душ, ще трябва да си среща косата, мъка ми е понякога.
Приятни почивки мацки, със или без внуци/деца! Пийвайте, хапвайте, после лек режим и ще сме си все така Убави Wink

Аз ще започвам с упражнения за гръб, дано имат резултат.

Иначе наздраве ви и хубава вечер!

# 716
Наздраве! Цяла вечер сме на коктейлчета, торта и сладолед - малката е рожденичка днес 🙂

Много хубав Чарли 🤩

# 717
  • Бургас
Руми, да ти е честита! Здрава, щастлива и късметлийка да е!

# 718
Честита да е Руми! Много успехи да има в живота!
Чарли е само за мачкане;)

# 719
  • гр.София
Добро утро ☕
Не можах да спя!
Руми, да ти е жива и здрава 🎂
Чарли, е много сладък 😺
Петък е, най-сетне! Ще стягам багажа, че уж по рано и накрая нищо не приготвих!
Карз, наистина изчезна! Дано е добре!
Моя син ме кара след работа да тръгваме, обаче се притеснявам ,че ще има много движение, мисля в 5 сутринта ще е по спокойно, чакат ни от вратата да ходим на аквапарк още утре 😁 голям зор, цяла програма са ни спретнали! Ама още не знаят мойте планове 🙃
Хубав ден от мен 🤗

Общи условия

Активация на акаунт