Искам да кажа ... (184) през юли 2021

• 48 016
  • 1 096
  •   1
Отговори
# 720
Добро утро. Румка, да ви е честита, здрава, успешна и що- годе послушна!

# 721
  • при моите деца .....
Добро утро!
И аз не можах да спя....
Руми, да е жива и здрава, с късмет в живота.
Ени, много си мила, но имам нужда да сваля около 10 кг, но поне 5....
Нашият апартамент е закупен с ипотечен кредит, застраховка за всякакви рискове е задължителна, но винаги са ми изплащали щети (при наводнение от комшии).
Деси, добре, че сте се размина ли само с дим....
Обещах на Митето да го взема на обяд....
Дано не съжалявам 🤪
Хубав ден!

# 722
Добро утро!

Руми, честита да ти е рожденичката! Да е много здрава и само поводи за радост и гордост да ти носи!

Деси, хубава почивка!

Снощи си нагушах чавето, голям кеф. Черно е като циганче и препълнено с впечатления.

И аз не спах добре,  събудих се към три и облещената луна, която видях през прозореца ми даде отговор на въпроса що тъй.

Да изтикаме петъка и малко почивка...

# 723
Руми, да ви е здрава, щастлива и с много късмет!

# 724
  • На брега на реката
Добро утро!

Руми, честита да е щерката! Здрава, щастлива и много покорени върхове!

# 725
Добро утро!

Руми, здрава и щастлива да ти е рожденичката! 🥰

Малката Бухта пак ми извъртя номера да се събуди в 6. Станах да пия кафе и ги оставих да се борят с баща ѝ. Взех я и реши, че ще си доспи. И второ кафе не върви да пия.. 😃

# 726
Добро утро.
Руми, здрава и щастлива да е.
Аз малко трудно отметнах 13 килограм, затова на морето ще трябва да внимавам. Преди месец бях решила да карам с минималистичен гардероб на морето - тениски и къси панталони, обаче последната седмица си купих две поли, един топ и пола-панталон и мисля да ги разходя.  Тази седмица се оправям на части - снощи махнах лака, сутринта отметнах епилацията, довечера багаж и нов лак.
Хубав петък.

# 727
Добро утро и от мен!

Руми, честита рожденичка и от мен! Здрава и щастлива да е!

И аз в отбора на свалящите килограми. След като януари достигнах "върхова" форма в това отношение, оттогава съм на режим. Дотук свалени 13кг, продължавам нататък.

# 728
  • Germany
Руми, здрава, щастлива и успешна да е рождениката ви!
Аз снощи пих от хапчето, което ми предписа личният и съм спала непробурно, че и още не мога да се разсъня. Днес ще ходим на бал на детето на приятели - само за малко до тях да го изпратим. Ще ни дойде и новата миялна, че старата почна да не мие добре. Понеделник и вторник мисля да си оставя децата и да отидат само в сряда да си вземат оценките. Другият уикенд трябва да пътуваме за Италия, но като гледам как растат там бройките и почвам да се чудя дали е добра идея. Много ми се ходи, много имаме нужда, но ме е и страх...

# 729
  • на Мелмак
Руми, жива и здрава да бъде!

Нямам план, имам само малко работа за около час и после домакинстване Grinning

# 730
  • Бургас
Добър ви ден!

От 5:30 съм будна. Рядко сънувам, но пък качествено. Снощи не бяха змии, самолетни катастрофи, чу-до. Трябва да видя в някой съновник дали не са предвещавали скандал с индиец. Ей, ти му казваш сто пъти едно и също нещо, мне, то си знае неговото. От сутринта ми е вдигнал кръвното.

За днес планът на тайфата е Макдоналдс и сладоледен фестивал. Изпълнавям, к'во да правя.

...последната седмица си купих две поли, един топ и пола-панталон и мисля да ги разходя.
Задължително е даже Simple Smile

Ес, много сладък Чарли си имате.

Хубав ден, момичета!

# 731
Селесте, скандал с индиец вика 😆😆😆😆 Земи ти си бъди съновника и направо му го вдигни. Да минава и да заминава по реда си и да си караш деня 😁

# 732
Добър ви ден!

От 5:30 съм будна. Рядко сънувам, но пък качествено. Снощи не бяха змии, самолетни катастрофи, чу-до. Трябва да видя в някой съновник дали не са предвещавали скандал с индиец.
Душмани имаш, затова са змиите 😬. Честно ✌️.
Шефа се научи да отключва защитните механизми на шкафовете.Ужас 😱!Викам на скъпия да слагаме свински опашки,но от по-едрите,та да мога да ги отварям.Иначе всичко се вади-купи,буркани,дребни ел.уреди...🙄Че е малко хаоса,който денонощно и навсякъде сътворява

Последна редакция: пт, 23 юли 2021, 15:53 от Ренко

# 733
Ама много е сладък!

# 734
О, у дома беше и още е любима играта с посудата. Обаче чавето е мръсна дева и после всичко си прибира 😆

Общи условия

Активация на акаунт