Искам да кажа ... (184) през юли 2021

• 47 935
  • 1 096
  •   1
Отговори
# 900
  • на Мелмак
Добро утро, мацки!

Хубав ден ви желая!

Не съм като Съни, вече да съм се разкрасила, но пия кафе. После работа Grinning

# 901
Добро утро!

Стейси,  Янче, честити да са ви щерките!

Ели, стискам палци! Много ти се събра 🤗

Спорен ден, банда!

# 902
Добро утро.
Стейси, Яна, честити да са ви момичетата. Здрави и щастливи.
Стейси, светъл път на момчета.
Ели, дано има дни баща ти.
Последните седмици и мен ме мори косопад, сега съм взела шампоан, като се върна от морето, ще вкарам тежката артилерия.

# 903
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Нямам планове за деня....
Домакинска работа имам...
Ще ви наглеждам.
Хубав ден!

# 904
  • На брега на реката
Добро утро!

Бел, разкошотия е косата ти!

Честити да са щерките на Стейси и Янчето! Здрави, щастливи и успешни!

Ели, дано  тревогите са били напразни!

При нас, последен ден моренце и утре си тръгваме! За довечера обаче, сме запазили маса в едно заведение на плажа, в което ще свирят Акага. Не съм ги слушала на живо и много се вълнувам!

# 905
  • на Мелмак
Ели, дано баща ти е по-добре!

Бубе, не бях впечатлена от Акага.

Аз не смея да се похваля, но почивам малко повече, супер странно ми е, не мога да се наситя!
Мари, при мен работи едно девойче от твоя град, супер мило същество.
Сега замествам девойките за отпуски, после да видим къде ще ни е следващата почивка, зависи от вируса.
Бяхме планирали да оставим децата с баба им в Банско за две седмици, но те не искат. Баба им иска там, да си починела. Не знам от какво, но днес или утре ще я водим, дано е доволна, че кусурлийка си пада.
Малкия трудно чете романите, кака му се е отдала на мързел и игри, но трябва да натисна малчо, че с неговите темпове....
Падна ми пломба, днес съм на зъболекар, чудя се дали да не сложа една обикновенна пломба, че тези белите - втори път ми падат.

Фонси нещо се губи, какво става с кораба? Тит, Лин, Ени? Пропускам, но не се сещам в момента никове Simple Smile

# 906
Добро утро.
Ети, кажи на съгражданката да не излага града и околията. Все така да е мила Simple Smile
Съни, ако не си пробвала- сега хвалят някаква вода от дива коприва. А също и масло от розмарин, което се влага в базово масло. Може и отвара от розмарин.
Буб, да си изкарате хубаво последната вечер.
Планът ми за днес е ежедневен- пазар, куче(+ вет), чистене, дуднене по децата, после ще ни зарежат(едното при баба и дядо, другото на плаж) и се надявам да си отспя. Проблемът е, че го дават мръсна жега.

# 907
  • На брега на реката
Ети, викаш да не ходя с голямата кошница, м?
На плажа сме вече и повече от половината чадъри са заети. Много гадно така. Дойдат, намятат хавлиите и после идват чак на обяд, а хората се чудят де да се настанят. Дори и скандали има, а пък онзи ден, едни хора на съседен чадър се прибраха да обяд, но си оставиха хавлиите. Малко след това, едно семейство се настани върху тяхните хавлии и си говореха, че ако някой ги изгони, ще се махнат. Следобеда хората си дойдоха и им направиха забележка, а тези наглеци се изнесоха и си оставиха и боклука, а през цялото време лежаха върху чуждите хавлии. Връх на наглостта. Не бях виждала подобно нещо, а не изглеждаха някакви изпаднали!

# 908
  • Ямбол
Добро утро!
Днес вече е тепсия:

Честити ви рожденици от вчера.

Ели, стискам палци и аз.

# 909
Мари,  даже Али я похвали май тази вода. Аз лятото спрях мазането, че ми идваше повече мазнотията. Едва ли е от това косопада.  Ще взема нещо.
Бубе, на юг май е така. Тук при нас няма драма, спокойно е. Може на централния плаж да е различно, ние тази година не ходим на него.

# 910
Здравейте и от мен!

Честито на рождениците!
Стиснати палци на имащите нужда!

В неделя потегляме за морето, ако ще е такава простотия с чадърите, направо не знам.

# 911
Добро утро!
Честити да са щерките на Стейси и Яна!
Бубе,в „Ла Вита”ли ще бъдете ?
Хубав ден!

# 912
  • на Мелмак
Бубе, да! Ако се изненадате ще е чудесно. Мисля, че ще е заведение с музика Wink

# 913
  • Euskal Herria
Добро утро!
Благодаря на всички за пожеланията!
Хладно  е при нас, от снощи и вали. Вчера се чух с майка ми, уж не излизала по жегата, дано наистина си седи у дома.
За разправиите с чадърите по плажа вчера четох в новинарския поток. Както винаги, коментарите са най-цветущи, имаше и някои доста находчиви.
Хубав ден на всички!

# 914
  • На брега на реката
Да, Пеги, в Ла Вита.

Морето и при нас е като езеро. Тихо, спокойно, с лек плисък на брега. Чудно е!

Последна редакция: ср, 28 юли 2021, 13:31 от Бубoлина

Общи условия

Активация на акаунт