Искам да кажа ... (184) през юли 2021

• 47 931
  • 1 096
  •   1
Отговори
# 930
  • Euskal Herria
И аз резервирах един уикенд в гръцко към края на август, да видим дали/или, че не знам какво ще се случи с Ковид.

Маре, щерка ти е на 16, остава да не може да се справи сама за една седмица. Даже ще зарадва си мисля аз;)
Добре, че ни мина ваканцията, че като чета за новите изисквания за влизане в България...

Маре, на същото мнение съм като Тути.

# 931
В басейни и аз не влизам, само в морето. Когато ходя на плаж на басейн, топвам само краката и пазя шезлонга.

Бел, сега ви е времето за СПА, вЕрвай ми.
То по-лесно става чак към 6-7 години и е за кратко, после ги лови пубертета;)

# 932
  • София
Ренко, и от мен един глас за куул пач. Дано скоро отмине неразположението!
Аз пък обожавам топли минерални басеини! От неделя ще сме на такъв на Добринище!

# 933
Тути, и ти си права, сега поне още не търчи 😃. Като ходихме преди все имаше семейства с бебета и бабата и дядото присъстваха стратегически 😂.

# 934
Разбира се, че щерката ще е доволна, но аз няма да съм доволна от нея. Не е на акъла, на който аз съм била, когато съм оставала сама на нейната възраст.

# 935
  • при моите деца .....
Ох, моята тийнейджърка иска да отиде на море 3 дни преди лагера, да си удължи морето....
Ми.... Притеснено ми е....
На  17 години и половина е, но за мен си е малка...
Преговорите с елементи на драма продължават, но те си организират междувременно....

Последна редакция: ср, 28 юли 2021, 15:50 от * Боби *

# 936
  • Euskal Herria
Децата винаги си остават деца за нас, дори и на 30, и на 40 години да станат.
Дъщеря ни беше на 19, когато замина да следва в чужбина. Скоро пак си говорихме за онези години, вече е устроена, доволна е. За мен останаха спомените за притесненията тогава, както и за нейните успехи.

# 937
Детето чете до мен, аз харча пари, така или иначе ми пропадна спането.

# 938
Отметнахме и ПеТко. 😁
Купихме последния момичешки бански,бебешки размер,но тя си е клечо,ще й станат. Взехме рокличка,клинчета,потници,чорапки,на баща й тениска. За мен една диадемка,че в жегата много ми пречи бретона. Ножове си взех някакви,формички за сладолед,слушалки,батерии... Дребни работи още,все готини. 😃 Исках спортен сутиен,ама само жълти имаше,а нямам нищо жълто. 🙈
Тъй,доволна е дребосъчка,само да не ми надува главата да ходим често. 🤣
Чакаме другата седмица,да се топнем малко в морето. 🥰

# 939
Ренко,  да му минава бързо на шефчета 🤗

Стейси, Яна, честити да са ви момичетата! Да им се получават леко нещата!

Бел, косата ти е уау. Моята перущина никога не би изглеждала така.

Али, нянанви новини за дяво ти?
Много напрегнат ден днес. Доближаваме до финалната права за апартамента и търчим и двамата с мъжа ми. На всичко отгоре една буля ми забърса колата и ще трябва да ходим пак при застрахователя.
Калинко е все още на лагер, удължихме го с една седмица. Много е щастлив и каза догодина пак щял да ходи. Гледам снимки във фейса и в инстаграм, че той забравя да се обажда.

# 940
  • при моите деца .....
Привет!
И Митето нарича магазина ПеТко, срещу блока ни е, но той е ходил само 2 пъти 🤪
Ренко, как е малкия сладур?
Днес вече имам какво да напиша...
Взех талони - утре ще пусна ПКК и хормони на ЩЖ.
Запазихме си почивка - в Китен - от 21.08.
Марти ще тръгне с приятелки с влак, ще си удължат лагера..... Вълнува се, на 17 и половина, сами с влак.......
Дано аз оцелея психически....
Водих Митето на фризьор, с нова прическа е.
Това е, май....

# 941
  • югозапад, под "Марков камък"
Много готин Митето!
Скарах се с детето, яко ми е гадно, поревах си.
Защо си изпуснах нервите и аз не знам, явно ме е напекло... ама и с тинейджър да говориш не е лесно.

# 942
Боби, изпусна да напишеш "Наздраве". Вместо теб, аз го казвам.
А, ето и Никитка е готова за питие. Много сме, силни сме!

# 943
  • Ямбол
О, Боби, наблизо ще сте.

Щерката пристигна днес с приятелка. Излязоха преди малко. Казах им до 12 да се приберат. Моята ме изгледа така, все едно съм казала 8. Те били големи момичета вече. Да, на височина и двете са над мен доста. Ама иначе са на 16. Вярно, че тук до късно е оживено и те по барове и дискотеки не ходят, ама аз трябва да я чакам все пак. Стоят тук наблизо, след като овършеят лунапарковете и си слушат музика и си говорят.

Наздраве. Чакам леля да се нахрани и ще си сипя и аз едно винце.

# 944
Тия с тийнове и бебета почваме от рано 🤣.И Куул пач слагах, но ефект не видях 🙄.Сега заспива,дано беше последен ден зор,че къщата е с краката нагоре.В името на спокойствието му разреших да рови в единия шкаф.Метър и двайсет санта рафт,пълен с пластмасови купи и кутии,са безразборно разхвърляни из половината апартамент.Дано някой ден си намеря бъркалките на миксера,че май безследно изчезнаха 😂. Скъпия ако не подреди,не пипам ни-щич-ко!!!Заспа,шшшшт 😴

Общи условия

Активация на акаунт